-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmad
aktív tag
válasz
Krissz5435 #73371 üzenetére
Ezeket a "márkás", de alap hangszórókat felejtsd el, szerintem...
Nincs azzal a Mac-al semmi baj, mindenkinek más az ízlése, sokaknak nem jött be.Nekem pl. a Sony, Pioneer hangszórók nem jöttek be.Nem érdemes drágát venned, ha tényleg megállsz a lejtőn itt, mert azokat egy fej nem tudja meghajtani, úgy szólnának, mint valami olcsó kínai vacak.Egyébként (szerintem) az emberek többsége így kezdi...csak a hangszórókat cserélem le, na jó a fejegységet is, na jó a...Ezt hívják a lejtőnek.
-
Lite
őstag
válasz
Krissz5435 #73371 üzenetére
Ilyet keress, előfordul itthon is: [link]
Mondjuk árban nem a tizenezres kategória, ellenben jól fog szólni (a körülményekhez képest), illetve könnyen hajtható. Ha meg elindulsz a lejtőn (szigetelés, erősítő), már jó is hozzá... -
dmad
aktív tag
válasz
Krissz5435 #73367 üzenetére
Ha jól tudom a Renault elveszi a gyújtásszálról a villanyt indításkor (a rádió védelmében), elvileg ezt ki tudod küszöbölni ezzel a kütyüvel, valóban.Kérdés nem-e árt a rádiónak az indítózás alatti működés.
-
dmad
aktív tag
válasz
Krissz5435 #73361 üzenetére
A Te Renaultod még nem start-stoppos...Minek bele az a kábel?
Azt azokba találták ki, amik a lámpánál leállítják magukat és maguktól újraindulnak... -
dmad
aktív tag
válasz
Krissz5435 #73354 üzenetére
Olyan hangszórót keress ami nagy (minimum 90dB feletti) érzékenységgel rendelkezik, ha fejegységről hajtod és nem lesz erősítő.
Igazából bármelyik jó lehet, ezt így nehéz eldönteni, a legjobb ha meg tudod hallgatni, de még akkor is szólhat teljesen másképp a Te autódban.
A hangszóró átalakítón kívül semmi másra nincs szükséged, a Renault ISO csatis gyárilag, és a fejhez meg kell adjanak csatlakozót és beépítőkeretet is. -
civicfan
tag
válasz
Krissz5435 #73352 üzenetére
Nem a hangszóród a hibás, hanem az a 9000 forintos MNC csoda!
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #73351 üzenetére
Ja és azt elfelejtettem írni, hogy nem akarok erősítőt, meg mélyládát meg miegymást venni. A célom annyi, hogy amikor A-ból B-be megyek, akkor szóljon a rádió/youtube és ne recsegjen azért mert régi a hangszóró. Így is már kicsit több, mint amire elsőre számítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest