- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW
aktív tag
üdv all
jelentem nagyon bevált a Hertz DCX 690 ,gyönyörű magas,kellemes és ütős mély hangja van.Van teljesítménye is ha az ember rongálni akarja a dobhártyáját.
eddig mindenkinek tetszett ,aki hallotta.Pl. az egyik barátomnak Alpine ,a másiknak MacAudio van hátúl a kocsijában,de mindketten jobbnak ítélték a Hertz-et.
ajánlott termék -
Grigorisz
aktív tag
végülis ezzel sem jártál rosszul..de a bejáratást ne napban, hanem üzemórában inkább mert ha 5 napig nem használod a kocsit akkor a hangszóró sem járatódik be...
milyen igaz is... én kicseszek a világgal a hangszórószettem megvan már, van otthon valami autómagnóm is rákötöm és előre bejáratom a cuccot...
-
Grigorisz
aktív tag
Hallottam már ilyen 3 utast igaz suzukiban de ott egész jól szólt. persze az egetverő basszust ne tőle várd tehát ha ilyen irányú vágyaid vannak akkor inkább gyüjtögess össze egy akármilyen kommersz ládára erősítővel szvsz. még akár a SAL aktív mélyládái is alternatívák lehetnek és azok kb egy 20-22k körül vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest