-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
válasz
Bloksma #54405 üzenetére
Hát, az USA hivatalos oldalon csak egyet látok, viszont az EU-s oldalon már két párat jeleznek.
Úgy látszik, mire ideér, rászerelnek még egyet!
-
zo-lee
aktív tag
válasz
Bloksma #54337 üzenetére
Köszi a véleményt!
Igazából azért csak ezt a két típust írtam, mert árban ez még megoldható, másrészt pedig eza 2 típus van a helyi Media Markt üzletben, ahol ugye vállalják díjmentesen a beszerelését is. Eddig az Alpine mellett voltam, mert a Media oldalán lévő 2 vélemény pozitív volt, de akkor lehet, hogy elkezdek barátkozni a Pio-val. Esetleg linket, ahol tesztelik vagy véleményezik tudnál linkelni ?!
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Bloksma #53742 üzenetére
Emellett én néztem még a blaupunkt-tól egyet és az alpine-tól is. de most utánanéztem ezeknek is, és szeritnem a JVC lesz a nyerő, nagyon sok mindent belepakoltak, és gondolom hangminőségben is van olyan szinten mint egy pioneer vagy alpine. Ja és 2 év garancia van rá, nem 1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest