-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter70
senior tag
válasz
escape #45408 üzenetére
Szinte minden rádió csatlakozója más és más, éppen ezért mellékelnek hozzá gyárilag egy átalakítót, amelynek az egyik vége a rádióba passzol. a másik meg az autódban lévő ISO csatlakozó ellendarabjához.
Tehát nem kell átalakító, ha megkapod a rádióhoz gyárilag járó csatlakozót.Nehogy úgy járj, mint én, hogy vettem valakitől egy dobozos fejegységet, minden tartozékával, éppen csak a fejegység saját ISO csatlakozóját nem postázta mellé, mert szerinte az nem a rádió tartozéka.
Kötötte az ebet a karóhoz, hogy nekem kell vennem az autómhoz való típusfüggő csatlakozót.
Hiába magyaráztam neki, hogy nekem ISO csatlakozó lóg ki a műszerfalalmból, nekem már oda semmiféle átalakító nem kell, viszont a rádió hátuljába nem tudok mit bedugni, nem lehetett meggyőzni. Végül 4 ezer ft-ért voltam kénytelen venni egyet az Alpine fejhez.Egyes (főleg távolkeleti) autótípusokhoz valóban kell átalakító (ezt hívják autóspecifikus ISO csatlakozónak), de a Fabiába biztosan nem kell ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest