- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
feel good #1482 üzenetére
engem ne győzködj, hogy könnyű én már tudom megtanultam mit hogy... (azt, hogy profinak kell lenni meg sem említettem). de te értsd meg, hogy vannak olyan műszaki antitalentumok akik nem fognak nekiállni és kábeleket behuzigálni és bekötni egy autóban. aki ehhez csak lusta az gempázzon aki meg nem ért hozzá az úgyis elviszi és berakatja x ezer pénzért. ennyi. az, hogy te ezt lehúzásnak veszed egyéni véleményed, de ha mélyen belegondolsz te sem nagy spílerként kezdted csak megvolt az a bátorságod, hogy szétkapd a kocsit (apádét, sajátot, haverét).
hozzáteszem én nem csak egy pár hangszóró berakásáról beszéltem, hanem kompletten az egészről: magnó mögötti kábelezés( itt értvén azt is, hogy esetleg semmiféle kábel nincs bent és azon a kábelen ami kéne van 8+4 vagy 5 kábel ha nem vágod akkor azt kösd be úgy, hogy a magnó túlélje), hangszóró berakás esetleg bevágás bekábelezés ( tudd, hogy kell levenni az ajtókárpitokat, esetleg a műanyagpatentokat, hogy veszed ki úgy hogy ne kelljen mindjárt abból is tartalékot venned 10 db-ot). tudom miről beszélek mert az első "csak behúzok pár kábelt" hifimmel megizzadtam.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
feel good #1446 üzenetére
zene szempontjából a legrosszabb felállásod van minden hátulról szól. inkább előre szerezzél egy szettet azt tedd a erősítő két csatijára az ovált meg felejtsd el. igy semmi szinpadod nincs mintha háttal ülve hallgatnád az otthoni hifid csak a kocsiban mégrosszabbak a körülmények.
Szerk: lehet többet árt mint használ de én azért megpróbálnám az első hangszórót rákötni a fejre esetleg egy 16-25 V 100-150 uF bipolár kondit belekötnék a pozitív szálba hangvágás gyanánt és akkor a mély nem fogja széttorzítani a 10 centist elől, de legalább a teret megnövelné.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
feel good #1442 üzenetére
az előzőre: egy négycsatornás crunch erőlködő hátsó két csatornája hidalva kergeti
a beállításodra: visszaolvastam egy darabig de nem találtam...milyen cucc van a kocsidban? szett erölködő (kondi??) nyomó stb. Tapasztalat, hogy a sokféle zenéhez vagy megszoksz egy kompromisszumos beállítást vagy állítgatod. wu-tang a búgós nagymélyeivel és a metál nem fog menni ugyanazon a beállításon jól.
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
feel good #1437 üzenetére
azért esett erre a választásom mert ez elvben tud jobbfajta mélyet generálni láda nélkül is.
a csomitartóm nem tökéletesen zárt tehát a liter tuti meglenne. az aránylag zárt terét kb 110-120 literre saccolom eddigi tapasztalataim illetve fizikálisan látott ládáim alapján átlag 30-40 l kell egy 25-ös nyomónak(tudom tudom vannak kivételek). a 4 db nincs kőbevésve 2 is lehet, 4-ben csak a minél nagyobb membránfelület miatt gondolkodom -
-
_seth_
veterán
válasz
feel good #1410 üzenetére
Nem hiszem már csak azért sem mert nem létezik, hogy az összes mp3-am egységesen halkabban legyen kódolva márpedig van pár lemezem sőt olyan is van amit flaac-ból kódoltam 320kbit 48khz-re csak, hogy leteszteljem azzal is de szépen szól meg minden de az is halkabb mint a rádió de más is azt mondta, hogy a rádióadás olyan mintha pár db-el alapból hangosabban küldenék ezért erősebb
-
-
Pubszon
veterán
válasz
feel good #1363 üzenetére
Hogy-hogy jobban elfér 2 subcső mint egy rendes láda?
Mondjuk veszel egy ILYET, hozzá egy ládát 5-6K-ért és jobban fog szólni, na meg szebben is.
Szvsz csúnya a hangjuk a csöveknek.mod: nekem is swiftem van, és nem fogja még 4 ilyen sem szétszedni.
Ismerem az autót, jobb ha veszel egy rendes ládát.
-
-
Pubszon
veterán
válasz
feel good #1348 üzenetére
Az itt belinkelt Helix is jó, de amit te választottál Kickert az is tökénetes.
Ez legalább mind a 2 mára a minőségebbiek közül való.
Amelyik jobban tetszik, azt vedd. KICKER vs. HELIXa kis saját cuccom, bár van még egy ilyen nyomó
-
_Gomba_
tag
válasz
feel good #1351 üzenetére
Azt hittem csak az előbb keresett mélyhangszóróhoz keresel ládát.
Hát várd meg még többen hozzászólnak.
Mert ezt a Kickert még nem hallottam szólni, hátha más tud róla valamit.Erősítőd van ? Mert pl a Helix abból jó választás. Ha nagyon olcsót akarsz összedobni akkor nézhetsz DLD mélyeket is. Sztem azok se rosszak és legalább nem SAL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest