- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
Zirowe #78136 üzenetére
Szia!
Saját tapasztalat Megane 3-ból gyári fejjel.
A 88dB-es hátsó Alpine koax alig szól az első Crunch gts 3 ohm 92bB szetthez képest > ami még mindig halkabb, mint a gyári gyűszű mágnessel felszerelt hangszórók.
Eddig ~20 hangerőn nekem maximálisan elég volt minden, most ugyanaz a zaj 22-24 között jön ki.
Gyári fejeknek magas hangerőn (sem) őszinte a mosolyuk.
Legalább 92-93 bB hangszórókat nézzél, mégha drágábbak is. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #45571 üzenetére
Sziasztok, megjött végre az aux csatlakozó a corolla rádiójához meg a line outos külső lejátszó.
Beépítettem a csatlakozót és tök jól szól, szóval ezzel a részével elégedett vagyok.
Az aux csatlakozó középső része a kesztyűtartóban, a két kábel belül elvezetve, a lejátszó pedig a középső irattartóban, ahova hátulról az aux van bekötve.
Eddig rendben.
Viszont szeretném kicsit "igényesebbre" megcsinálni a táp részt.
Most a lejátszó tápja a szivargyújtóba van dugva, ha használni akarom mindig be kell dugnom, onnan kilóg és zavaró az egész+így a gyújtó folyamatosan foglalt.Nem lehetne megoldani vhogy, hogy a tápot máshogyan kapja, az pedig szépen belülről legyen elvezetve?
Gondolok itt arra, hogy mondjuk a szivargyújtó foglalat alján, a belső csatlakozójánál megcsapolni vagy a gyári rádió kimenetét?A gyári rádiónak a cd váltó kimenete 5+7 pines, erre van az aux csatlakozó csatlakoztatva és elvileg itt látható a kiosztása.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Zirowe #45568 üzenetére
Üdv!
Az elsőt nézegettem, de nem igazán értem hogy csatlakozik... A másodiknál közvetlen kell rákötni a hangszórókra - ergo ki kell szedned a fejegységből a hangszórócsatlakozókat, és erre rákötni. Ezekkel egy baj tuti lesz: borzalmas lesz a hangminőség...
Ha ragaszkodsz ehhez a megoldáshoz, akkor valami márkásabb megoldáshoz folyamodj (pl.: Dension/Yatour)
Ha nem ragaszkodsz ehhez, akkor lehet jobb lenne egy új fejegység, 1DINese kerettel, és ISO csatlakozóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- DUNE médialejátszók topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest