- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.Zs.
senior tag
válasz
Peti78 #73745 üzenetére
Tudni kellene hogy milyen az a gyari rendszer.
Emlekeim szerint a Volvo-kban van egy bizonyos fajta Dynaudio rendszer amibol egy fejegyseg cserevel meg normalis beallitassal eleg kulturalt hangot lehet elohozni. Ha jol emlekszem meg az ajto is szigetelve volt gyarilag, de erre nem vennek merget.Kerdezd meg AZ-X forumtarsat: [link]
Neki ugy emlekszem S60-asa volt es egy jo darabig a gyari hangszorokhoz epitette a rendszert.
-
-
-
pengusz77
senior tag
válasz
Peti78 #61442 üzenetére
Végre megkérdezted
Nos nekem egy JVC KD X330BT-m van. Ez nem kék, hanem piros (ha jól láttam, te kéket kerestél)
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve. 20.000 volt BF-on, most olyan 25-30 között van. Szép hangja van, én a 2 pár rca miatt választottam (kellett a sub miatt), előtte X230 volt, az is nagyon jó volt, de csak 1 pár rca-ja volt. Ha nem akarsz aktív rendszert építeni, csak zenét szeretnél hallgatni, akkor ez a kategória is tökéletesen megfelelő neked. -
evo87
őstag
válasz
Peti78 #61430 üzenetére
Tudom, minimális köze van a zenéhez, relatíve apróságok..... de nézd meg élőben, a Pio kijelzője normál nappali fényviszonyok között nagyon gyér, szinte olvashatatlan, a JVC valamivel erősebb, kontrasztosabb. Ellenben a Pio kikapcsolt állapotban is tartja a BT kapcsolatot a telefonnal, tehát kikapcsolt fejnél is bekapcsolódik ha hívnak, ellenben a JVC csak bekapcsolt állapotban kezeli a telefont.
-
Reneolus
tag
-
troll81
addikt
válasz
Peti78 #61430 üzenetére
itt nem vezetnek meg. mindenki a sajat tapasztalatat osztja meg.a garancia ugyintezes fontos kell akkor ha ez a plafon a keretben akkor pionner,az en reszemrol erre vetnek egy pillantast Pioneer MVH-X580BT kicsit ha nem lenyeg a mehanica hogy all hozza ugy hogy beszereli ha kifizeted neki mindegy kell legyen mert beszerelesert fizetsz
-
troll81
addikt
válasz
Peti78 #61426 üzenetére
en vegig jartam a letrat,volt pio kenwood alpine a 60 k kategoria....... most prs 80 mindegy mit hallgatok mind jo paszol az osszes dolgomhoz. a zenekhez passzol a pioneer.a jvc volt a kocsimban tetszett a kenwood ot csereltem.ha nem egeto akkor inkabb egy hasznalt jo prs lattam is fent. meg a 30 40 k korulieket nem is nezegettem.es annyi meg hogy a rock zene es a hangszeres jo minosegu komponenseket igenyel. valamit biztos er .itt tobben is tudnak segiteni javasolni barmit.bocsi az angol bill miatt
-
mandras81
senior tag
válasz
Peti78 #61426 üzenetére
Mindenképpen javallott elolvasni a topic összefoglalóját, sok hasznos információ van benne, többek között ez is:
"Időkorrekció:
Az autóban a hangszórók különböző távolságra vannak a fülünktől. Emiatt az egyszerre megszólaltatott hang az egyik hangszóróból előbb, a másikból később jut el ahhoz, így a végeredmény egy sok irányból szóló összevisszaság. Azért, hogy a színpadot meg lehessen teremteni és az előttünk elterülő térben elhelyezhetőek legyenek a különböző hangok, a hangszórókból jövő hangnak egyszerre kell a fülünkhöz megérkezni. Erre hivatott az időkorrekció. Segítségével késleltethetőek az egyes hangszórókon megszólaló hangok. Elérhető vele, hogy a fülünkbe egyszerre érkezzenek meg, ezáltal egy egységes hangképet és színpadot teremtve. Ennek a funkciónak a segítségével érhető el, hogy kvázi a színpad közepére kerülünk. A másik fontos tulajdonsága, hogy a hangszórók fázisba kerülnek, ami dinamikában, testességben és egységességben jelenik meg." -
Reneolus
tag
válasz
Peti78 #61408 üzenetére
Kell egy Volvo specifikus ISO átalakító és egy rádió antenna adater is, ha jól emlékszem, hogy a gyári csatlakozókra rá tudd tenni az új fejet. És persze egy beépítő keret is a fejnek. Azért a gyári hangszórókat majd cserélned kell, ha jó minőséget akarsz, illetve erősitő(k) és láda is kell majd, főleg, hogy ezzel a fejjel már egy korrekt aktív rendszert lehet kiépíteni.
Ja és az ajtószigetelés is baromira fontos...
Ha Bp-i vagy, akkor összefuthatunk, és megmutatom az én motyómat, ha érdekel. -
-
GyurosAki
tag
válasz
Peti78 #61093 üzenetére
Én nem feltétlenül bíznám rá a telefonomat és a GPS-t egy ilyen óccó kis kütyüre. Az más kérdés, hogy a nagyobb gyártók cuccaiba is kb ugyan az van belül, csak nem mindegy kihez kell menni ha tönkremegy a rákötött cucc...
(#61070) troll81: Felhívtam Zsoltit, azt mondta a régi toyotákba csak a vékonyított hangszórók mennek be, de azért mérjem meg a helyét és küldjek neki pár képet.
(#61073) PiciPeti: Köszi, remélem be tudom tenni
(#61074) I'am Dony: Köszönöm, ezeket a köröket már lefutottam. E10es corollához sehol nem találok semmit. A legöregebb modell amihez még árulnak az már az E11-es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest