-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo01
őstag
válasz
k-feri65 #15818 üzenetére
Ez jó hír!
Akkor lehet a QSF magas is bele férne az én XT2-eshez való alu gömbjeimbe? Sajnos nincs itthon az autó mert Gyurinál van ezért nem tudom megnézni!
A kábelt megkérdezem tőle köszi az infót! Egyébként ez csak ebben az 1.8 méteres hosszban létezik vagy van hosszabb is! -
rooland
senior tag
válasz
k-feri65 #15569 üzenetére
Hát érdekes volt.
Természetesen lefostam a bokám. Összességében arra jutottam, hogy jó móka mondjuk vagánykodni vele, de zenehallgatásra hosszútávon (> 5perc
) alkalmatlan. Persze tudom nem is arra van és nem is vagánykodásra (tisztelet a kivételnek), hanem gondolom leginkább versenyzésre. Valaki ezt szereti, én megértem, hát csinálja nem ítélem el.
Azért én is kipróbálnám egy időre, megmutatni az utcában haveroknak mekkora királyosság, de több nem. Csak ezért viszont drága mulatság lenne, úgyhogy nem nagyon fogok erre a vonalra lépni. Marad az SQ.
Ja és nem gondolnám, hogy a hallásnak jót tesz ez hosszútávon. Mindenesetre arra az éjszakára sikerült szétcsapni a hallójárataimat, véget vetett egyből az esti SQ "bohóckodásunknak".Mókás volt.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
k-feri65 #15205 üzenetére
Remek,akkor nem kell alá olyan nagy erősítőteljesítmény.
cicmanyek: igen ez kell neki
Más. Bepróbáltam ma a DLS R5a szettem és eléggé meglepődtem(nem pozitív értelemben).Egyáltalán nem szólt jobban mint a SAl ami benn van,a DLS magasa pedig egyáltalán nem tetszett. Most úgy hagytam,hogy az egyik oldalt a Sal másik oldalt a DLS van, és egyáltalán nem lehet észrevenni semmi különbség,a SAL mintha még talán hangosabb is volna és dinamikusabb.
Létezhet,hogy az ajtó,autó nem tetszik a DLS-nek vagy csak nekem van ilyen rossz fülem?(Amúgy elektronikus zenén próbáltam egyelőre csak). -
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #15012 üzenetére
szétb*szta a középtartományt. szétfolyt tőle minden, kivehetetlenek voltak a hangszerek. lehet valami kiemelés amit a kocsim nem szeret, vagy nemtom. pedig napokat szenvedtem csak a kick állítgatásával, és nem sikerült megjavítanom. aztán próbából betettem a neotechet és hopsz, minden hangszer visszakerült a fülemből a műszerfalra. ha egy-két hetet tudnál várni a kábellel, annak nagyon örülnék
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #15003 üzenetére
kivágtam a cat6-ot másodjára is a kocsiból, beraktma átmenetileg a 321-et a kicknek, kezd végre hangja lenni. 1-2 hét és jön a ks1440 a szetthez és bekerül az XT3 egy feketére eloxált alugömbbel, plusz ha minden jól megy új panel épül az xm6-nak, hátha attól megjön a mélye. januárra már talán értelmes hangja lesz. tavasszal meg kap egy kis szigetelést a kasztni, illetve egy normális akksit a kocsi. ezzel talán készen is lesz a hifi végre
ja és rca persze a szokásos, hacsak nem mutatnak valami jobbat azonos áron vagy olcsóbban: [link]
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #14979 üzenetére
Egy olyan tárcsa az erőátvitelbe iktatva (asszem a váltó és a motor közé), ami kisimítja a hirtelen nyomatékváltozásokat. lényegében két nagy tömegű (és a magas tehetetlenségi nyomatékért nagy átmérőjű) tárcsából áll, az egyik a tengely egyik feléhez, a másik a másik feléhez rögzítve, és a kettő között egy rugó csallapítja a rezgéseket. lényegében csak azért van, hogy a dízelautók kevésbé emlékeztessenek egy traktorra. illetve mivel a hajtásláncot ehhez méretezik, így a hiányával (pl. összehegesztés) elég nagy károkat okozhatunk abban.
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
k-feri65 #14751 üzenetére
Érdekes dolog ez a cat6 , sokáig azt hittem hogy nem jó(lásd kferi-és én mikor kipróbáltunk más kábelokat olyan mélyhiányos volt az alja a cat6-al)de aztán bepróbáltam még sok kábelt de azok meg szineztek.
Így maradt a cat 6 , csak kell hozzá szub.
Egy jó kis frekiméréssel lehetne eldönteni ezt a kérdést asszem... -
HeavyToys
senior tag
válasz
k-feri65 #14711 üzenetére
Szia!
Na időközben futottam pár kört a Megane II-essel kapcsolatban. Olyan 17-18 ezerig tudnál ajánlani valami konkrét első 13-cm-es szettet?
Crunch BMX5.2C 18,5 K
Rockford Fosgate R152-S 18,2K
Hertz DSK 130 - 13k
Helix B 52C 18k. (nem tudom ez a kosár miatt beférne-e?)Ezeket néztem, de ha tudsz jobbat, vagy ezek közül valamelyiket ajánlani tudod, azt is szívesen fogadnám.
Illetve hallgattam ma egy Caliber CVC5-ös szettet, ami hangra is tetszett, de ez 26k...
Köszi még 1 szer előre is a segítséget!
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #14615 üzenetére
az engem is nagyon zavar. de szét lesz szedve ha lesz időm és kap egyedi heatpipeos, vagy vizes hűtést. bár ehhez még látnom kéne a belsejét, lehet csak a kis fing helyett kívülről megtámogatom egy 6-8-as panaflo/papst ventivel plusz pár rézdarabbal itt-ott. lehet a puffogást is megoldja, mert gyanús, hogy csak egy bizonyos bemelegedési idő után produkálja.
-
jilian
addikt
válasz
k-feri65 #14598 üzenetére
na!
Köszönöm.
ebből a ládából 1 is elég nekem.
az erősítőre meg később tudok majd még kötni mást is.
Esetleg tudnál linket dobni, hol tudnám ezt ládába beépítve, egyből meg is rendelni, ha az erősítő is egy helyen lenne még jobb lenne!
mennyit nyomhat ez a dld 500+ ládával együtt?
esetleg nem léteznek ilyen emberkék akik a verdához "igazítanák" a ládát? (ülésdőlés) -
jilian
addikt
válasz
k-feri65 #14596 üzenetére
jajmááá
nincs nekem erre időm, hogy futkossak a dolgok után, mert amennyit elfurikáznék, meg amennyi időt elvenne, nem spórolnék semmit, és nem is akarok.
"értem én de le sz@..m" - a szavaiddal élve...persze igazad van, de én nem kiállításokra akarom vinni, csak amikor kedvem van, kicsit élvezni az aktuális számot...és nem azt fogom hallgatni, hogy bajekom a másik ládán picivel mintha szebben szólt volna...nekem nem kell hiper ultra lézerfény-led világítás, ilyen-olyan csicsa..
csak egy nyamvadt láda erősítővel, és ahogy hangsúlyoztam én a könnyű (szó szerint a súlyára értem) ládát szeretnék azért gondoltam , hogy 100 ezret adok meg keretnek...
szóval esetleg alternatívák?
vagy nem is léteznek "könnyű" ládák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest