- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
k-feri65 #18745 üzenetére
Legózás... én is ezt látom, amivel sok pénzt ki lehet dobni rossz esetben feleslegesen... értelmes előbbre lépés nélkül.
Ezek szerint, amivel első körben indulni lehet, az fejegység, bekábelezés az akksitól, ajtók szigetelése, + szerelés.
Következő körben, ha látom milyen erősítő, első szett és "láda" fér a keretbe, akkor már lehet agyalni a kábeleken.
Gyári hangszórókhoz "felesleges" a kábelezés amúgy is.Igen látok pár méterárat 2 x 1,5 (200 ft), 2 x 2,5 (300 ft), 2 x 4 (800ft)...
-
válasz
k-feri65 #18739 üzenetére
Előre szeretnék bekábelezni a későbbi tervezetnek megfelelően, tehát az akksitól bekábelezést azt mindenképp szeretném, de örömmel kicserélném a hangszórókhoz vezető kábeleket is, és megcsinálnám a "leállást" az erősítőnek, vagy ez badarság?
Igaz a megfelelő kábelezést akkor lehet kiválasztani, ha már tudom mit akarok betenni...Köszi, az lesz a legjobb, ha megpróbálok kijutni.
-
válasz
k-feri65 #18732 üzenetére
100k-t szánnék a fejegységre, a szükséges beépítő keretre, valamint a kábelezésre, ajtók szigetelésére, és ennek a szerelésére.
Utána jönne egy újabb körben az első szett (a kiemelő kerettel), egy megfelelő erősítő + láda kombó.
Itt próbáltam összeszedni a dolgokat, amik kavarognak bennem: [link] -
Soma01
veterán
válasz
k-feri65 #18588 üzenetére
"dld 500+ láda" ütni fog rendesen!
"Boci szokott 10 körül árulni magnatból 4 csatisakat"
RX44-től gagyibb nem kell szerintem, ha az első szett is arról megy. Vagy ilyet is szokott árulni? Nem ismerem, hol szokta árulni? Itt a PH-n? -
k-feri65
senior tag
-
orbano
félisten
válasz
k-feri65 #18347 üzenetére
Azt hiszem ezt Neked el lehet hinni
olcsó JVC-ket hallottál már?
johndeegwed: a hibához sajnos nem tudok hozzászólni érdemben, de mi nem azt mondtuk, hogy dobjad el. sőt, bátorítottunk, hogy inkább tartsd meg, ha elégedett vagy vele. eldobni szerintünk akkor kéne, ha ennél érdemben jobb hangú hifit szeretnél.
-
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #17600 üzenetére
Nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy pont ezt a típust hallottam e... ezért nem merek konkrét véleményt mondani róla.
Az MB gyilkos CD-d jobb lesz rajta
A Morel lágy dómok lágy hangúak szoktak lenni. Ezzel viszont azt a nagy pontosságot, részletezőképességet el fogod veszíteni.
Egyelőre én is küzdök még az MB magassal, most úgy tűnik a VR 404-gyel egész jó. De még csak a gyári fejjel tudtam meghallgatni. A PC kész, megvan a táp, de most a Xetec 4G600 van bent. Ez az erősítő is nagyon nagyon jó, de nem az MB-hez. Át kell alakíttassam a VR 404 XR-t vagy kell kerítsek egy XR nélküli verziót, hogy azzal is ki tudjam próbálni aktív hajtással. No meg lesz még hangszóró kábel csere is... Csak legyen meg májusra
-
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #17344 üzenetére
Ehhh... úgyis akartam már venni valami töltőt...
Ezt ismeri valaki?
Einhell BT-BC 15 -
silver38
csendes tag
válasz
k-feri65 #17238 üzenetére
Köszönöm a választ. Van egy audison is, [Audison LR605 XR]
E kettő között dilemmázok, de valahogy a PG felé hajlok. Vagy inkább az Audison-t lenne érdemes?
A fejegység egy KDC-6051U (eddig ez van meg egyedül), a szett pedig DLS R6A lesz vszínűleg. A hallgatott zene sokrétű, főleg populáris, jazzt és komolyzenét nem igen hallgatok, rock az nagyon ritkán, de ezeken kívül szinte bármit.
A cél a minőség, de azért legyen erőtartalék a rendszerben, ha esetleg rám jön az 5 perc. -
Joe fiú
senior tag
-
-
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #16727 üzenetére
Elvileg valami szoftveres váltóval mérik, hogy hogyan a legjobb a frekimenet, aztán megtervezik a váltót és jön a próba
De ebben annyira nem vagyok otthon. Egy olyan emberkével beszéltem aki hangfalakhoz tervez váltókat. Azt mondta hasonlóan működik a kocsihoz is, csak 1-2 napra ott kell hagynom a verdát
Persze ha az én kocsimhoz méretezik a váltót az Gabo-nak még nem a megváltás. Viszont a 2x2cm-es nyákra szerelt 2 db alkatrészből álló valaminél minden bizonnyal komolyabb lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest