- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #13333 üzenetére
menj rá lentebb a lassú letöltésre, ott elkezd visszaszámolni egy 30mp-es buziság, aztán be kell írni egy kódot amit odaírnak(leellenőrzik, hogy lát-e rendesen az illető
), aztán meg kijön a kisablak és fájl mentése
kb ennyi
Amúgy helyzet feléd?? 3 út felállás valami újítással??
-
M_o_g_y_i
őstag
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
k-feri65 #13311 üzenetére
Aha, értem...
...
No, megnéztem ezt a System E' dolgot. Ha 100%, hogy nem lesz erősítő, csak egy szub később, akkor is hasznos ez a "fícsör" ?
Mert még a KDC-455UW v. KDC-4547UW árban megfelelő lenne, ráadásul a fehér világítás külön tetszik rajta (jó tudom, nem attól szól majd szépen), de a honlapon nem szerepel a System E egyiknél sem, azok pedig elég drágák már... -
cicmanyek
aktív tag
válasz
k-feri65 #13301 üzenetére
No azért nem ezt állapítottuk meg , hanem azt hogy az én cat6-om szar...
Érdekes , mert az Andris kocsijában is az van és neki hibátlan.
Vagy csak az én rendszeremet nem komázza...
Vagy amit még simán el tudok képzelni , hogy szar a forraszom , vagy valami...
De ma elmentem a jégpályához , hívtam a Józsit vagy 10x de nem vette fel...
Úgyhogy még nincs új rca-m... -
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #13301 üzenetére
Hááát... én ezt mondtam már ezer éve. Viszont ez a Kimber embertelen... Össze kéne fussunk, 2x2,2m-t kaptam belőle, magamnak nem tudom betenni a magasakhoz, de valahogy ki kéne próbálni ezzel az inverz titánnal. Itthoni hifiben olyan simák lettek a magasak, de ennek ellenére mégis részletesek. Úgy érzem segítene a kocsiban sokat.
MSN?
-
Az-X
őstag
-
Xero
nagyúr
válasz
k-feri65 #13212 üzenetére
Nyilván kinek a pap kinek a papné. Én a Pio-kat szerintem sosem tudnám megszokni, így marad előrelépésként egyszer egy 9887. Másra nem is nagyon van igényem.
Meg úgy vagyok vele, hogy ehhez már úgyis ott van az iPod kábelem, csak át kell dugni, behúzni még egy pár RCA-t és kész is a boldogság. -
Xero
nagyúr
válasz
k-feri65 #13162 üzenetére
Nyilván azért forgattam magam felé mert nekem úgy kellemesebb volt. Szűkült némileg a színpad, de kicsit jobban a helyükre kerültek a hangszerek.
Mondjuk addig úgysem érdemes szórakoznom jobban vele ameddig nincs értelmes fejegység.
Jelenleg még az is lehet, hogy másik autóba költözik a rendszer ősszel, szóval pihi van. -
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #13121 üzenetére
Miért kéne jönnöd? Reggel 7 körül megyek ki Dunakeszire ott kb 1 óra meló, utána Savoya. Csak át kell néznem néhány kötést mert gubanc volt... össze vissza vannak kötve a fogyasztók a kiemelt meg a szünetmentes tápra
Szerintem ott is max 1 óra meló. Utána akkor hazafelé megállok nálad. Van Dragster DA 604, Phoenix Gold ZX 450 meg csak próbára elviszem a Helix E40-et is. Amelyik szimpi kipróbálod
-
MrPG8
aktív tag
válasz
k-feri65 #13085 üzenetére
Eddig egyetlen ládát próbáltam ki, az valami 25x25x15-20cm lehetett benne egy 20centis nyomóval (márkáját haverom se tudta). Ahogy az szólt, az nekem nagyon tetszett. Persze nem ablakremegős, szomszédfelverős basszus volt, de azért rendesen lehetett érezni.
Én e miatt gondoltam, hogy olyan irányba nézelődöm, de gondolom olyan ládát csak gyártatni lehet. -
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #12943 üzenetére
Most vagy egy nagy ökörség, vagy egy jó ötlet ugrott be...
Az RCA kivezetékelős módszereddel nem lehetne úgy megoldani, hogy már a fejegység belsejébe forrasztani a mogami végét, onnan meg csak jönne-jönne, majd végül az erősítőben kötne ki...tehát 50centi kábel lóg az RS2-ből a végén dugókkal.
-
Az-X
őstag
válasz
k-feri65 #12846 üzenetére
Ma betettem a Dynok helyére a Rainbow szettem magasait. Nagyon kellemes meglepetés volt. Gyönyörű finom hangja van. Viszont megmérgezett a 3út. Annyira kell nekem AZ a középtartomány...
Sárbogárdra visszateszem az MB szettet, van kis időm még állítgatni... A verseny után valószínű eladó lesz.
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #12843 üzenetére
szentendrén és a lurdynál is cat6 volt amikor hallgattad.
Szentendrén nem tudom, hogy miért de 40hz-n maradt a kick alja...31en akartam, de ott volt...rejtély
meg ott az egész eléggé keszekusza volt minden tekintetben. Most már mérföldekkel jobb. Kíváncsi lennék a Te véleményedre
Meg a mercire is két útban...lesz hallgatózás bogáron
-
KrAt
veterán
válasz
k-feri65 #12813 üzenetére
Akkor az alapötletem jó volt
Annó mikor a Kadétomba raktam az oválokat, ott figyeltem, hogy önmagában semmi mélye nem volt, viszont ha "elszeparáltam" a membrán két oldalán lévő levegőt, teljesen életre kelt
Akkor ez lesz a jó vonal.
Mekkora legyen a "doboz"? Minél nagyobb, annál jobb?
mod: miért nem a MULTIMÉDIA témakörben van a topic? Átteszem oda, mert elsőre én is ott kerestem..
-
Peti66
senior tag
válasz
k-feri65 #12770 üzenetére
A velocity factor (VF) vagy más néven hullámfront terjedési sebesség. Megmutatja, hogy a hullám (akusztikus, elektromágneses, rádiófrekvenciás, fény impulzus optikai kábelekben, vagy réz vezető elektromos változása) mekkora sebességgel halad át a vezető közegen a fény sebességéhez képest.
Röviden: Egy hullámfront terjedési sebessége egy átviteli közegben a fénysebességre vonatkoztatva.Ennek az értéknek nagy jelentőséges a sodrott érpárú kábeleknél van. A tipikus érték a 0.42 – 0.72. Egy 0.70 VF érték nagyjából 210,000,000 m/s átviteli sebességet jelent. Vagyis 4.76 ns kell a jelnek egy méter megtételéhez.
És akkor a matek.
VF megyegyezik az áthaladási közeg dielektromos állandójából vont, négyzetgyök reciprokával.
A VF a veszteségmentes távvezeték képletét adja meg.
Kb.
ahol a c a fénysebesség [m/s], L az osztott induktivitás [H], C a szórt kapacitás az erek között [F]. A számolást,most meghagyom másoknak
-
codilandi
tag
válasz
k-feri65 #12524 üzenetére
Köszönöm a kérdésedet Feri, voltunk igen. Maga a fesztivál mondjuk 10ből egy jóindulatú 7est kapna tőlem ha értékelni kellene. Az SQ része is pangósabb volt, nem volt 3út kat, két útban 2en voltak, minimálban 4en vagy 5en nemtudom, passzívban is vagy 4en. Paál János bírálta a mini 2-t és a 2 utat, egy hangmérnökkel.
Az én esetemben jobban alakult a helyzet mint az 1. fordulóban. Az első párbajon sikerült a későbbi győztes autóval összekerülni. Így ott már nem mentem tovább. Viszont! Nagyon sokat tétováztak, PJ: "bírkóztunk", hogy melyik a jobb, a hangmérnöknek az enyém tetszett jobban, de Jánosnak valahogy kicsit "japános" és "digitálisabb" hangzás van nálam. A hangmérnök csak ennyit mondott miután meghallgatta a Thaliát: "Gratulálok! Ez azért nagyon szépen szól!" Így hát ez a mostani felállás, de azóta sikerült a rendszert kissé melegebbé tenni és elvinni az analógabb hangzás irányába.
Hozzáteszem egy kibaszott nagy színpadautó, egy újabb Multipla ellen mentem, ráadásul mélynyomós voltEgy valaminek nagyon örülök: életem első komoly rendszere, saját terveim és a két kezem munkája van benne és bátran ki merem jelenteni, hogy megállja a helyét és nincs benne ordítóan nagy melléfogás és remélem a következő alkalomra ismét tudunk majd újat mutatni (sőt biztos)!
Egyébként néztem ezt a balatoni SQ-t. Ha összejött volna mentünk volna egybekötve egy kis nyaralással, de sajnos a páromnak át kell vennie a diplomáját 25én és így ugrott az egész, meg már rossz időt mondanak és a kedvem is elment. Pedig mentem volna én is
Csak ne lenne minden olyan kurv@ messze
Kíváncsi lennék a Te véleményedre is az autóról, bosszankodtunk is, hogy nem jöttél
Maga az Sq-s társasággal baromi jól elvoltunk, sok nevetés és szakmai beszélgetés közepette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest