Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz neduddki #12764 üzenetére

    Általában ignorálom a hsz-eidet - mert kifejezetten megfájdul a szemem és a fejem a kibogózásától - de rövidsége miatt ezt most elolvastam és ezzel most egyetértek. :)

    Persze attól is függ, hogy hol áll az ember. Egyelőre még nekem sincs lehetőségem garázsra se saját privát parkolóra... Így marad az utca. De azért ott is próbálok "biztonságosabb" helyre állni. Lehetőleg minél távolabb a forgalmasabb részektől úgy, hogy az autónak legkevesebb fele nézzen az út felé. Pl háttal állok be, merőlegesen az útra hogy csak a segge látsszon ki, nem pedig párhuzamosan az út szélén stb...

    No de attól is függ, hogy milyen környéken él az ember... Mert anno nálunk a paneldzsungel szűkös parkolóiban mindig megtalálták az autónkat az idióták. Az elmúlt 6 évben kb 7x mentek neki a Mondeonak álló helyzetében a parkolóban! Legtöbbször elölről, hátulról.
    Szóval röhej de szerencsétlen autón már legalább a 3. lökhárító van elöl is és hátul is, pedig egyszer se érte úgymond baleset az autót, ez mind álló helyzetében történt szabályosan parkolva... Ami röhej... :U
    A biztosító persze fizette a károkat, de az autó értékromlását nyilván nem...

    Egy mélygarázs ára itt a lakóparkunk alatt 1,5 millió... :U Plusz a havi közös ktg-et is megnöveli olyan 1500-2500 forinttal. De a városban lévő garázssorokon is kerül simán ennyibe. Azért a többség ezt nem teheti meg. Sokkal olcsóbb lenne ha vigyáznánk egymás autójára.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák