- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos mondtam a minap, hogy nekem is problémás a kártyám, sikerült megoldanom, következő volt:
-halkan recsegtek(pattog-zörög-serceg) a hangszórók(mindegyik), de alapállásba nem csak ha szóltak, ezt a ''speaker setting''-ben lehet a legjobban tesztelni
-csak akkor volt ez ha a ''device control''-ban a ''bit depth'' 24 Bits-re volt állítva(16-on nem)
-úgy lehet ezt orvosolni, hogy a ''Creative Restore Defaults''-ot elindítom persze utána el kell némitanom a tvkártyám hangbemenetét is.
-rájöttem hogy csak akkor van gond ha a ''counter-strike'' ment(szóval nálam a gond egy szoftver)
Szóval próbáld a ''Creative Restore Defaults''-al helyrepofozni!
[Szerkesztve] -
törölt tag
És mi van ráírva made in mi?
Tippelhetek, najó lehet hogy kezdek paranoja lenni.
Néha én is hallok fura zörejeket az audigy-ből és nálam is a center-suboofer párból jön, micsoda véletlen.Még megfigyelés alatt van, de lehet hogy visszadobom, csak hát lusta vagyok.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Mértnem viszed vissza?
Amúgy mostanába elég sok selejtes vagy 90% árút próbálnak elsózni a kedves kereskedők . Vagy lehet hogy az a baj hogy túl sok dolgot gyártanak Kínában? Én speciel már gondolkozom azon hogy úgy fogok vásárolni, hogy hól rakták össze, Kínában akkor nézek inkább egy másikat.
De az is lehet hogy a sok szar csak valahogy nálunk van, kiváncsi lennék máshol mi a helyzet. Na meg még arra is hogy ott is sok-e a zseniális szakembereladó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest