- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
GS9 Miller
tag
válasz
Komplikato #384 üzenetére
Megvan! Pontosan 51.240,- ft volt. De megvan az összes többi részegység ára is.
Egy évvel később vettünk a hugomnak egy Club3D Ati Radeon 9600 XT-t ugyanott, az 42.490,- volt.
Elég láma voltam, hogy nem néztem még akkor utána...
[Szerkesztve] -
GS9 Miller
tag
válasz
Komplikato #382 üzenetére
''Mondjuk ez a káryta boltban azért újkorában olcsóbb is volt sokkal az ''igazi'' Club3D 9600pro-nál.''
2003. október 14-én vettem a ''Bluefosh''-ban, és 51.xxx -ft volt. Még megvan a számla. Hát, nem mondanám olcsónak...Lehet, hogy lerántottak, valaki ''belsős'' meg hazavitte a PRO-t?
-
GS9 Miller
tag
Na, hadd osztom meg én is a tapasztalataimat.
A 0.25 beta14 és a 0.25 beta16 nálam hibázik. Felhúzza az órajelet 480 Mhz-ig, majd elkezdi visszavenni, de megáll 474 Mhz körül mindkettő, és lejjebb nem viszik, holott tisztán látszik, hogy a 3D objektum még erősen szemetes.
Ezzel szemben a 0.24-es hibátlanul leteszteli mint a magot, mind a memóriát. A gyári GPU érték 398 Mhz, és 459 Mhz-ig stabil, a memória 202.5 Mhz, és 254 Mhz-ig stabil. A teszteket 2x megismételtem, kb. 90 perc hosszan.
A kártya egy Club3D Ati Radeon 9600 Pro 128MB 400/400.
Igazából 400/600 -nak kéne lennie a legtöbb leírás szerint, de a dobozán szerepel valami ''Value Edition'', úgyhogy lehet, hogy valami ''gazdaságos'' kiszerelést kaptam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest