- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Érdekes, hogy find max. memory-nál a memória pont 338-ra megy fel 300-ról.
2.8-as samsung ramok. Gyári órajelei:380/300. Mintha kitalálta volna mennyin mennek a pro-k. Egyébként 380-ig is lehet őket húzni (hűtése nincs). Kizárólag 300-338 között haszn. a melegedés miatt. -
athomi
veterán
Na igen...az nv5xxxsorozat is elég tré.
Viszont a mostani nv-k talán jobbak, mint az ati-k. -
athomi
veterán
válasz
VaniliásRönk #355 üzenetére
Nem emeltem egy Mhz-et sem!
Sztem egy pipa lehet a hibás. -
athomi
veterán
Nekem egy 9800se@pro.
Csak softmod mivel még van rá gari!
Mostanában egy-két játék alatt hibázik (pl.OD2-ben de csak a stalingradi pályákon.
POP-The two thrones-ban a végigjátszás alatt csak egyszer hibázott.
Később lehet nyomok hardmoddot+bios cserét (csak ha nem súlyosbodik a helyzet). -
athomi
veterán
válasz
Telefunen #344 üzenetére
Hééé...nem olvastad el figyelmesen amit írtam!
''Az, hogy nem szoftveresen van letiltva attól még elképzelhető, hogy be lehet aktiválni azt a +4pipe-ot csak nem valamiféle progival''.
Attól, hogy lézerrel el van vágva még mindig van megoldás (csak kicsi az eséje).
De, ha azt mondod, hogy csak 12 van benne, akkor nincs is értelme beszélni róla!
Szal ennyi és legközelebb olvass figyelmesebben! -
athomi
veterán
válasz
Telefunen #339 üzenetére
Leszögezem: Én nem ismerem ezt az x1650pro-t!
Az, hogy nem szoftveresen van letiltva attól még elképzelhető, hogy be lehet aktiválni azt a +4pipe-ot csak nem valamiféle progival.
Esetleg a kártya megbabrálásával és egy bios cserével aktiválható, viszont akkor a gari elvész és még az sem biztos, hogy jó az a +4.
De ismétlem: Semmit nem tudok a kártyáról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest