- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhere
tag
Sziasztok! Szeretném feltenni a leglámább kérdést a topicban:
3870-es vidókártyám van, vettem egy 23 colos monitort. A felbontással nem vagyok kiegyezve. Amit a windowsban lehet alapból állítani abból egy felbontás az, ami úgy ahogy megfelel. Szóval a kérdés: ccc-ben több felbontási-beállítási lehetőség van?
KÖSZI -
Nowhere
tag
Helló
A probléma a következő: pár hete gép bekapcsolásakor a monitor villogni kezd és nem kapcsol be kvázi. Néhány újraindítás után (ami egyébként idegesítő macera) valamiért elindul a rendszer úgy ahogy kell. És utána semmi baj nincs sem a géppel sem a monitorral. Amikor nem kapcsol be a monitor a gép zajaiból ítélve a bootolás megtörténik, egyszerűen a monitor nem akar talpra állni magától.
Sípolás hang nincs bootoláskor, tehát minden a szokásos. Fogalmam sincs mi lehet a hiba, ha a monitor lenne szar, akkor pár próbálkozás után se jönne be szerintem normálisan, de igazából nem tudok már mire tippelni mi lehet a baj.
A rendszer sp3, semmi extra nincs rajta szerintem. Megköszönném a segítő ötleteket, hátha.A videókártya asus eah3870 series. Lehet, hogy mégis ez a ludas? Van-e értelme ebben az esetben átrakni a másik kimenetre a csatit a vga kártyán? (Ez most jutott eszembe, tegnap csak portalanítás meg kábel ki-be dugdosás volt, de a probléma nem szűnt meg)
-
Nowhere
tag
válasz
loree69 #18740 üzenetére
Asus P5K-E wifi, C2D E6750, 2GB Ram, Asus EAH3870, 500 Samsung SATA, 250-250 Samsung PATA, Corsair VX550.
Rákerestem erre az atkdisp.dll hibára is, de sehol nem egyértelmű, hogy mit lehet vele kezdeni, pláne nem 3870-esnél. De ahogy láttam, ez csak az ASUS-os cuccoknál jelentkezett eleddig.
-
Nowhere
tag
Sziasztok!
Eddig még senkinek sem volt baja az ASUS 3870-es kártyájával? Másra nem tudok gondolni ugyanis, ha képernyőkimélőnél és csak úgy spontán állandóan lefagy a gép. Hibaüzenet: atkdisp.dll. Múltkor már kérdeztem, hogy mi ezzel a teendő, de vagy bénaságom miatt vagy egyéb nem ismert körülmények miatt még mindig csak vga üzemmódban tudom használni a gépet, egyébként win bootolásnál egyszerűen kikapcsol a monitor.
Eredetileg a kártyához adott telepítő lett felrántva a gépre, ám ahogy egyre sűrűbben jelentkezett a kékhalál a fentebb említett hibaüzenettel, arra gondoltam ideje az újabb Asus drivert feltenni. Azóta minden rosszabb. És félek, ezen a win újratelepítés se fog segíteni, ugyanaz lesz, mint régen.Valakinek valami halvány tipp vagy valami, hogy mivel tudnám végre elejét venni ennek az egész macerának és normálisan használni a gépemet? Köszönöm szépen!
-
Nowhere
tag
-
Nowhere
tag
Sziasztok!
Asus HD3870-es videokártyám van. Eddig a gyári telepítő cd-vel ment a ccc, de tegnap gondoltam beújítok egy frissítéssel. Az asus honlapjáról letöltöttem a legfrisebb drivert, azóta csak csökkentett vga módban (azt hiszem ez a megnevezése) tudom használni a gépet. Win betöltődés után kiírja, hogy Kijelzésvezérlő nincs bekapcsolva és van is meg nincs videkártya feltelíptve. Olvasgattam a topicot és az lenne a kérdésem, hogy melyik drivert lenne célszerű feltelípetenem ezekután, hogy ismét működjön minden normálisan?
Illetve mi legyen a telepítési sorrend és asus honlapos drivert vagy az ati.com-os driver telepítése a javallot? Köszönöm előre is! -
Nowhere
tag
varga911, szitaati, rétisün!
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Nowhere
tag
Sziasztok!
Kérlek ne kövezzetek meg lámaságom miatt.
Van egy új gépem Asus HD 3870 vga kártyával. Sikerült az ati szoftverével (ami ott lenn ül a tálcán) átállítanom a legnagyobb felbontásra a monitort, mire kiírta azt, hogy input signal out of range. És innntők kezdve megfőttem. Újraíndíto, látom a winxp boot képét, majd ugyanez a hibaüenet. Neten csak annyit találtam, hogy indításnál f8 és csökkentett mód. Nekem erre csak kidob egy listát, hogy melyik meghajtóról akarok bootolni és annyi. Kérlek segítsetek rajtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest