- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
szipak
tag
hali!
van nekem egy jófajta egy helyet foglaló Sapphire 3870 512 DDR4 kártyám. megy mint a huzat, ezt előre leszögezném. kérdéseim:
- 010.078.00.000.027079 verzió számú bios van benne. ennél van újabb?
- a gyári hűtés tuning esetén tudom, hogy nem a legjobb választás. nagy terhelésnél felment már 91°C -ra is egyszer, ott le is állítottam. ez sok, vagy ennyit még bírnia kell?
- mivel lehet a gpu órajelét 885 felé húzni? ccc -t használok, de ennyit enged.előre is kösz a válaszokat
szipak -
szipak
tag
üdv!
egy gyors kérdés:
futtattam egy 3dmark6 -ot és 9494 pöttyöt kaptam konfig az adatlapomon annyi különbséggal, hogy proci 255*11-en megy, ramok 800 körül. ez ugye normális eredmény? -
szipak
tag
üdv!
én is belépek a 3870esek klubjába egy sapphire egy slotos megoldással
kérdésem: powerplay nem kapcsol be alapból. felpakoltam a legújabb catalystot (hotfixest), control centert. nézegetem ccc overdrive-jánál a hőmérsékletet, de a mag frekvenciájából nem vesz vissza. gpu-z is ugyanezt mondja?
kell valamit bűvészkedni, hogy működjön?üdv
szipak -
szipak
tag
válasz
TomBoy1986 #24448 üzenetére
ööö, nemértem
nekem most ez a típusú enermax van. jópár éve. ha cserélnék, akkor valami 350es fsp jellegűre gondoltam. de inkább maradnék az enermaxnál, ha van választásom. -
szipak
tag
hali!
egy Enermax EA301AX-VE(G)FMA táp elbír egy 3870-essel? alatta abit kn9, mellette egy 4200+os x2-es, 2g ram, egy ata vinyó és egy nec dvd-író van. tudom, hogy a proci kevés alá, blablabla, de hosszútávra vettem a kártyát, másfél évig ezután nem vagyok hajlandó vgara költeni. procira talán...
a táppal eddig semmi bajom nem volt, megbízható és csendes, nem szívesen válnék meg tőle. vélemények?
előre is kösz
szipak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest