- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33748 üzenetére
Hát ehhez hűtőeltávolítás kellene,ami kockázatos. MAjd riva tunerrel monitorozva játszál,játék után meg tudod nézni meddig melegedett a kártya. Ha ott max.85 fok körül lesz,akkor semmi probléma,hagy szóljon a kártya.
Na én mára téptem. Jóéjt fórumlakók!!!!
FORZA FERRARI!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33744 üzenetére
Nem akarod látni a házhűtésem...
1 darab zalman 8 centis ventillátor van dísznek a házban,semmi extra.Jah és a ház oldala nincs rajta. De ennyi különbség akkor sem lehet. Használtan vetted a karit? Mert szerintem hűtőpaszta hiányban szenved,és ezért ilyen forrófejű. Lehet egy újrapasztázás megoldaná a dolgokat.Amúgy monitorozd játék közben meddig megy fel, a gpu caps egy stabilitás teszt,ilyen perverz hőmérsékletekre soha nem megy játékban. Rivatunerrel monitorozd a jelenlegi hűtésprofillal a karit,mondjuk crysisban,vagy bármi kicsit vga terhelőbb játékban,és utána mond meg hány fokos volt a kari. Az se jó,ha kilépsz a játékból,és akkor mondod a hőmérsékletet,mert 1 mp alatt is 10 fokot ugorhat vissza.
-
WesTM
őstag
válasz
Gergarian #33741 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor az e2***höz a lapos gyári hűtő van, szerintem elég,de biztos ami biztos az aprók között lehet venni ezer forintért kb. rézbetétes core2 e6***hűtőt azzal már lehet kergetni, meg kell nézni gyári hűtő meddig elég. Talán majd az e2*** topikban kérdezz rá,nem szeretnék butaságot mondani.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33736 üzenetére
Teljesen gyári referencia 1slotos hűtő. A kari soha nem volt vmodolva,biosból adtam neki feszt. Megy 830/1125ön,de 1-2 játék pár óra játék után megadhatja magát,és azzal a +20 mhzel nem nyerek semmit. 810en a világból kimegy. Szerencsém volt ezzel a karival,nem is szeretnék megvállni tőle egyenlőre.
-
WesTM
őstag
válasz
Bandee2 #33730 üzenetére
Na ezt ha használod szerintem rendbe kell lennie a hőmérsékleteknek. Ilyen beállításokat használj,ez nálam a nyári ultrakíméletes bios,3870 órajelekkel,de te csak addig állítsd ameddig a karid birja.
Órajelbeállítások 2d :[link]
Ventibeállítások :[link]
Ezzel alapon 47-50 fok között mozog a kari,míg terhelve 810/1100 on max 80 fok.
Jah és hozzáteszem,hogy így 2dben a kártya hangtalan.
SZÉP VOLT FELIPE!!!!!!
Bantu meg remélem ugy telibevágja alonsot,hogy még az anyatej is kirepül belőle.FORZA FERRARI!
-
WesTM
őstag
FORZA FERRARI!!!!!!!!
SZURKOLJATOK ATISOK!!!
-
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #33600 üzenetére
ÍÍÍÍÍGGGGGYYYYY IS VAN
HAJRÁ FELIPE!!!!!!KIMIIII !!!!!!!!!!!!
FORZA FERRARI!!!!!!
Kérdés: Katt M: te jártas vagy ebben,én meg meglepődök a magam gyíkságán DE! légyszíves magyarázd el,hogy mikor biost csinálok,és ott a fan fix,az hogy a rája nyakába tett baseball labdába működik???? MEgvan adva egy %os érték,és egy hőmérséklet érték. Akárhogy állítom,nem pörög a venti sehova. Segítségedet igénylem.
Előre is danke! -
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33471 üzenetére
Akkor marad a 810/1125ös bios fennt,aztán nemtok igy álligatni,pedig vannak játékok amik birják még fentebb is.Azoknál pedig jó lenne kihasználni. Néztem nagy biosgyűjteményeket is,de nem találtam megfelelőt.
De azért big THX ZK
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33466 üzenetére
Sajna csak 3870ét találom ott
-
WesTM
őstag
Szépjó napot!!!!!!
Tudna valaki nekem segíteni olyanban hogy 3850hez unlockos bios???
Nem találok az uristennek sem. Csinálgattam biosokat,de ugye ilyenkor az nem tudok oc-zni progiból. Azt meg nem csinálom hogy minden órajelhez külön bios töltögetek.
Plzzz help me! -
WesTM
őstag
válasz
FeRRaR1 #33236 üzenetére
Így van. Tudod nem hülye vagyok én,csak kommunista
Mondjuk ez erős volt.
Én nekem viszont ha valaki szidni meri az asrockot azzal megetetek egy asus-t
Bár asus lapok,de megfordult a kezem alatt néhány,hiba nélkül.Offolást abbahagyom mert pucán leszek billentve.
FORZA FERRARI
-
-
WesTM
őstag
válasz
laca000 #33224 üzenetére
Nem feltétlen rosszak az asusok,én is kattnak köszönhetően mertem megvenni a haveromnak a p5q-t,sőt akaratomon kívül nekem is asus lapom van,bár voltak már a márkával problémáim nekem is,és a haveromnak is kb. 1 hónapja szállt ez az asus lapja. Attől függetlenül még NAGYON JÓ lapokat gyártanak,csak a megbízhatóság lehet nem topp mostanság.
Csak nekem ez lett a gyanus hogy 2 emberkénél is ugyanúgy halt meg a kártya,hasonló,vadiúj alaplapban. A másik fórumban is talán ha 3 napja meg van a srácnak a lap.
-
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
KAtt mester. LEhet nem a kártyád volt a hibás. Másik fórumba slobinak 1 napon belül döglött meg mindkét 4870e az új ASUS lapjában,ugyanúgy ahogy neked. Szóval ennyit az asusról.
Már tényleg arra vagyok kíváncsi az én lapom mikor száll el... -
WesTM
őstag
válasz
laca000 #33169 üzenetére
Akkor hogy békapipát elszívjuk,bocsa ha kicsit túl indulatos voltam.
Próbálom összegezni az ötleteket a fejemben,de a tápon kívül más nem jut eszembe,talán még túlmelegedés.
Ahogy olvastam írtad hogy a cod4 fagy. Bár gondolom nem húztad a videokarit,de én mikor huztam rajta,meg ált. másnak is a cod4 fagy elég gyorsan. Allergiás az ilyenre. De ez csak megjegyzés.
HA fejlemények vannak a tápcsere után írj. -
WesTM
őstag
válasz
laca000 #33167 üzenetére
Ha nekem szólt akkor sorry hogy merészeltem ötletet adni,ezek után szerintem mások se fognak. Ilyen bunkó embert még nem látott ez a topik. Légyszives vegyél vissza az arcból,mert itt ez nem megszokott.
Most kiidegeskedtem magam,pedig nem szeretem ezt.
Jah és ha már nem vagy "hülye" akkor a válasz gomb használata megengedett...
-
WesTM
őstag
válasz
syckaloz #33164 üzenetére
Suli,és ezen szó szinonímáit szeptember 1. azaz elsejéig használatonra kívül tessék helyezni.A vonat minden állomáson,és megállóhelyen megáll.
Kiíváncsi vagyok mi lesz az agp-s 3850 mizériából.De már lövésem se nagyon van a tápon kívül.Azért egy oprendszer reinstallt,vagy alaplap bios frissítést még megejtenék.
-
WesTM
őstag
válasz
laca000 #33155 üzenetére
Azért egy próbát megér a külön agp driver.
ITT van olyan. : [sapphiretech] -
WesTM
őstag
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33101 üzenetére
Vízhűtéses variánst még nem sikerült megszemlélnem,de mindenképpen logikus megoldás,csak ugyebár a fennt említett kerti grillezéshez így korlátozott formában alkalmas csak. Fűtésrendszerbe való bekötése viszont lehet nem hülyeség...
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33094 üzenetére
Így későn hogy hazaértem a horgászatból,kezdem a legfontosabbal. BOLDOG SZÜLINAPOT ZK!!!!!!
Ha egyszer Jászberényben jársz akkor tudod,hol keress!!!
Kíváncsi leszek a 4850x2 gyakorlati hasznára,jól be lesz msot sűrítve a piac. Mondjuk inkább legyen választék mind hogy 120.000-ért lehessen használható anyadisznót venni.
-
WesTM
őstag
válasz
cowboy_bebop #33073 üzenetére
Aki ma fog rendszer építésbe annak ez alá nem szabad menni.
Remélem Steve-O mester megfontolja amit írtunk.ZK:
Na megyek hajnalban várnak a halak.
Jóéjszakát minden fórumlakónak!!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33077 üzenetére
Án anno a 8600gtmhez (FUUUUUUJJJJJJJJ) csináltam 2 slotos hűtést kartonpapírból. 3 venti volt a kártyán,és nyertem vele 2 fokot,meg a gari elvesztését.
Úgyhogy ha esetleg hűtő gyártáson töri valaki a fejét szoljon PÍííííííííT bácsinak,és segít elveszíteni örökre a garit.Ma sikerült újra közel kerülni a 4870hez. Kielemeztem a hűtését. 100% on Mick Jagger 28 hangjára emlékeztet. 50% os hűtés még viszonylag halk,és hatékony.
Ne szóljatok az offért, csak nekünk 38**soknak egy út van tovább természetesen a 4es széria,és ha lehet beszámolok a cimboráknak itt is.
Mostanság úgysem nagyon pörög a fórum.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33074 üzenetére
Hallod Big xD de azt mondtam magamban hogy 9600GSO
Mintha télleg full olyan lenne. BIG LOL -
WesTM
őstag
válasz
Steve-0 #33071 üzenetére
Hát én még mindig megkímélnélek ettől,hidd el én végigjártam,és csak a jobbat akarom neked. Mindjárt töltök fel képeket az összehasonlításról,és tényleg játékokban mindenhol észrevehető volt. Ebben az árkategóriában pedig találsz normális, teljes értékű pci-e-s alapot,és a videokariból (26XT) is van pci-e-s verzió.
Képeket megkeresem,és felteszem.
Na itt vannak a képek!!!
4X [link]16X [link]
Játékokban jelentősen észrevehető kül. volt. A teszt bármit mondhat.
Jah és a 4X es alacsony pontszámnál,már igen jelentősen tuningolva volt a kártya.
-
WesTM
őstag
A legújabb ph-s teszt kiküldte nálam a biztosítékot
Lehet nem kell nekem a 4870... Jóképű a 4850, eléggé megnyalja a 9800akat,és ahogy a másik topikot nézegetem,kezdenek eggyre jobb tuningos darabok felbukkanni. Lehet hogy a kezdeti példányok voltak csak ilyen vérszegények tuning ügyben. Kezdik megközelíteni a 4870 órajeleket.
Úgyhogy lehet az lesz, eladom a 3850emet, kis pénz hozzátétellel veszek egy klónt,ami picit erősebb,a maradékból meg a nagy PH 38*0 topikos sörözést állom.
amúgy még mindig a 38** karik a legjobbak a kicsiny földkerekségen.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33038 üzenetére
LEGKEDVESEBB ZK NEVŰ FÓRUMTÁRSAM
: Ollienak írtam,mert ugye eléggé meg lehet sütögetni a vga-t gcw-vel. De múltkor majdnem elfogyott a faszén,mondtam no problem, minnyá hozom a 3850et, aztán vígan sütjük rajta a muflon combot.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #33036 üzenetére
ZK:
Azzal a progival vigyázz,mert ha sokáig csinálod,és esetleg nincs beállítva normális ventiprofil,kellemetlen dolgok történhetnek.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32986 üzenetére
Na akkor sok sikert a cseréhez!!!
Asus alaplapokat szidom,mert már hulott miattuk ki hajam.-de előtted nem.
Mondjuk a haver gépén amibe a quad,meg a 4870 került,az általad publikált teszteket figyelembe véve, p5q-pro alaplapot szereltem.Remélem nem lesz gond vele.
Am a gainward 4870 el egy problémám volt,hogy nagggyon nagy doboz,mellékelt tartalom viszont alig.Semmi.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32971 üzenetére
Na ez nem hozzáállás!!!!
Még véletlen se halljam meg hogy a ganajosi zebulon táborba szeretnél átmenni!!!
Itt a tökéletes alkalom a 4870 re.
Am biztos az asus alaplap tehet róla,mostmár nem közvetlen romlik el,hanem szépen kinyírja a komponenseket...Mondjuk én szerencsés ember vagyok,eddig csak úgy nem szállt el egy alaplapi s3 savage4 en kívül semmi,de azt valahogy tudtam mellőzni..
Kitartást NAGY M hidd el majd érkezika segítség. GTX260 meg egy ganajosi.Forza Ferrari
-
WesTM
őstag
Átnyálaztam egy pár tesztet,nézegettem az árakat,és rájöttem a dologra.
Az nvidia a tányér mellé nyúló,csigazabáló francia...Nevezzük Ganajosi Zebulonnak
Ugyanis honnan eszik az ember???--Tányérból.
Az nvidia most a tányér mellett keresi a kaját...És remélem sokáig keresgeti,aztán jóképűen éhenhal.
Az ati rájött ha a tányérból szedi ki a csigát,talán jobban fog menni neki.
Úgyhogy csigák fogjunk össze mennnnyünk vegyünk ATI-t jóárasítva.Azért a 4870 próbálásom óta alaphangon be vagyok sózva
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32921 üzenetére
Na lélekszakadva kerestem,de megtaláltam.
[link]Jah és én butus,nem dálááá' hanem euró.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32908 üzenetére
Keresem,keresem, de nem találom. Tegnap előtt olvastam,de ha meglesz azonnal belinkelem. Amúgy külföldi árösszehasonlitó oldalon is 148-149 dollárért már mennek a dolgok. A 3870 ára ha jól emlékszek 80 dollár lesz. Továbbá az rv 730 sem lesz gyenge,hisz a 9800gt ellenfeléül indítják.
killer1203:Ha ott a cpu limited,tehetsz alá bármilyen vga-t nem fog többel menni.
-
WesTM
őstag
Üdvözletem fórumtársak!!!!!!!
Naggyon komoly amit az ati művel. 150 dollárra levitte a 3870 x2 árát....
Ebből lesznek még érdekességek. Továbbá jönnek az rv710,730ak. A végén tényleg minden szegmens le lesz fedve a karikkkal,és csak a bolond vesz nvidia karit. -
WesTM
őstag
Na ma sikerült végre a randi a gainward 4870el,és a quaddal. Most így utólag visszagondolva nem egy kategori a 38**ekkel. BRUTTÁLIS MAJÁLIS!!!!
KAtt ki kéne próbálnod egy ilyet szerintem
-
WesTM
őstag
válasz
#75912448 #32780 üzenetére
Hát az evolutiont sem a grafika miatt fogjuk nagggyon játszani,hanem a fizika miatt. Eggy need for seppeden felnevelkedett gyerek,kiszáradt cserepesvirágnak gondolja ezt a gamet,mert számára irányíthatatlan. mi a szimusok pedig fordítva vagyunk az árkádoskkal.
De legalább nem kell semmihez nyúlni az evo miatt.Grid pedig
-
WesTM
őstag
válasz
Motaba78 #32695 üzenetére
Gyárival szabályozva is megfelel,feltéve ha nem zavar a hang,ami nem vészes.Megsülni nem fog.
A s1 erősebb hűtő,talán passzívan is elvinné a karit, a chilla sem rossz vétel. Egyikkel sem jársz rosszul. A hűtőcsere közben ha valami gond van az garivesztéssel jár, ha bevállalod. -
WesTM
őstag
Nagyon belaposodott a topic...
Senkinek nincs valami problémája amit meg lehet oldani? -
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #32666 üzenetére
CCC ben lehet állítani. Kikapcsolás, Standard,és Advanced lehetőség van.
-
WesTM
őstag
Nap csúcs történetét kell megosztanom.Mivel 3 napig nem voltam itthon a haver nem tudott segítséget kérni,és unatkozott.Olvasta valahol hogy felpolírozni a procit...
Az állatja úgy megpolírozta a procit, mint józsi a koppány kipufógót, és a 2.4es celeronból nem maradt jóformán semmi. A kupak fullra eltűnt. Szóval ha hirdetést ad fel,ne hozzá menjetek.Azért élnek még állatok a bolygón,bár ekkora mint ő kevés. Veszélyeztetett faj.Am az nvidia visszavágása,valószínűleg a saját férfasságára irányul,mert ezeknek a kariknak kb. annyi az értelme, mint a konvergenica prognak.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32635 üzenetére
Pont az orrom előtt füstölt el, de a kö@sög mclarenesek is felállva megtapsolták Massát. Ő nyerte a futamot!!! Kovalainen nyilatkozata pedig hatalmas ellenszenvet váltott ki. Még hogy az ő nyomása miatt állt meg Massa autója. Arcból lejjebb kéne venni.
mod: Mikor Schumi nyert így futamot,hogy 1 körrel a vége előtt kiestek előtte mit mondott...Nem JÓ ÉRZÉS ÍGY NYERNI... De ő egy igazi ember volt.NEM BAJ FORZA FERRARI,FORZA FELIPE MEGMUTATJUK A HURKALEVEKNEK
-
WesTM
őstag
I LOVE F1 MÁST NEM MONDOK MOST BE!!!
MEG FORZA FERRARI!!! Radeon topikban bocsánatos bűn.
-
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #32475 üzenetére
Hát valamit valamiért
Na én készülök a holnapra!!
Jóéjszakát mindenkinek!!!! -
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #32473 üzenetére
Mostanában én is így vagyok. Amíg nincs olyan játék ami megizzasztj a vasat,felesleges teljes hatásfokkal dolgoztatni állandóan. A régi játékoknak meg ezek a kártyák,ezekkel a procikkal nagyon maximálisan bőven elegendők. Na maj da Far Cry 2 után nem nagyon fogunk vigyorogni van egy olyan érzésem.
-
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #32467 üzenetére
Pont arra szerettem volna kilyukadni,hogy a nehalem csak egy lehetőség, Intel oldalaon lesznek még ezen kívűl olyan vasak,amiket az amd a mostani állás szerint még egy darabig nem fog tudni felmutatni. A nehalem a következő generáció,amit a mostani pénzes réteg emgengedhet magának. Ahogy a gx2-t is megvették,meg ahogy a gtx280at is megvették aranyáron.
-
WesTM
őstag
válasz
cowboy_bebop #32460 üzenetére
Szerintem aki msot beruházott egy 8400ba,vagy valamilyen q9***be annak nagyon jó darabig nem kell váltani. A nehalem szerintem egy segédmegoldás lesz,egy eltolt lépéslehetőség.
Akinek lesz feles pénze ,vagy szeretne előrébb lépni,arra az esetre is lesz megfelelő hardware az intelnek. Nem mintha a q9ek vagy 2-3 évig nem lennének elegek.És ez nem azt jelenti az intelnél hogy mostmár csak nehalemek lesznek... Lesznek itt még új coreok is.Ez mondjuk csak az én meglátásom.
Kevés vagyok én ehez mint kispolszki a favágáshoz. Majd az idő megmondja.
-
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #32456 üzenetére
Szerintem hiába mennek annyin,ha sebességben még mindig le vannak maradva a core-ok tól.
De találjon magára az amd.
Csak szerintem a nehalem megint odagyűr neki. -
WesTM
őstag
válasz
bakosgabor57 #32453 üzenetére
Sztrájka kezdek,és addig nem cserélek vga-t,még nem lesz olyan játék,ami az én igényeimnek megfelel,és nem bírj a vas.
Mondjuk nehogy visszanyaljon a fagyi,mert most van életemben először normális gépem.
Tavaly ilyenkor még 1.7es celeron,meg 1650 pro volt. Akkor az volt a vágyam csak 1 játék legyen aki 20 fps fölött "megy".Mondjuk lehet a holnap FERRARI élmény felbuzdít,hogy berúházzak egy piros ördögbe,de most is az van, akkor meg nyugodt marad a lelkiismeretem.
-
WesTM
őstag
Pont ma Timeshifteztem egyet,mert haza kellett jönnöm a pecából.
És 1280 ban maxon élsimítással úgy fut mint csirke a kapa után.
És mégjobban rájöttem hogy nagyon nem érdekel hány fps el megy ha normálisan megy,és még a játékélmény is megvan.
Videokártya játékra van teremtve,amit kezdünk elfelejteni serényen. -
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #32395 üzenetére
Legjobb eredményeket beírhatod ide,abból már tudunk következtetni valamit.
-
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #32392 üzenetére
Csinálhatsz majd teszteket nagyon kíváncsi vagyok rá hogy intel rendszer alatt hogy dolgozik a cf.
NAGY M: HOLNAP MEGYEK A SZENTÉLYBE VALLÁSI ÜNNEPRE
FORZA FERRARI
-
WesTM
őstag
válasz
killer1203 #32388 üzenetére
Be kell férnia a házadba,ha normál atx es alaplapod van,mert azon nem nyúlik túl.
-
WesTM
őstag
válasz
Geri Bátyó #32386 üzenetére
Mégegy szavazat a 870re
Tép pedig bírni fogja.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32350 üzenetére
Ennyi
Te mester előrelátó voltál,majd a 45nm es phenomok mi?
-
WesTM
őstag
Milyen érdekes... Sokan úgy voltunk a fórumon,hogy ha lehet cseréljük majd a 38**akat,mert jók voltak,de pl katt fejében is forgott a 8800gt. És akik tényleg kitartottak a kari mellett azoknak bejött. Kijöttek a jó driverek,és a 38**ak elegek lettek mindenre. Teljesen el is vetettem a 4850et. Majd ha tél lesz és bennt kell a szobában ülni(nem feltétlen,megyek akkor meg lékhorgászni folyamatosan
) akkr beújítok esetleg a 4870et, de amíg a gyér játékfelhozatal van, teljesen felesleges cserélgetni a megbízható,és ezért a nevetséges árért kifejezetten gyors karikat lecserélni. Ez mondjuk az én véleményem, de szerintem sokan vagyunk még így.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32139 üzenetére
Sorry vagyok hogy a challenget kifelejtettem 3 évig erről szóltak a multizások.
Én lüke.Én úgy vagyok vele hogy a grid alatt dolgozó engine asszem neon,ha azóta nem keresztelték át, majd az operation flashpoint 2 alatt mutassa meg mit tud,mert igen burtális vidik vannak róla a neten. Krájzisz verő látvány
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #32136 üzenetére
NAGY M!!! Griddel egyet értek, ugyan olyan trágyalé lett a fizika mint a colin dirtben.
Need for Speed utolsó néhány részéről ne beszéljük.ami utoljára tetszett abban a sorozatban az underground 1 volt. Gtr-Gtl-Rfactor-t hívják autóversenynek. A grid az csak arcade cucc, bár leülni vele néha játszani biztos jó,de Ferrari mesternek nem mondok ellent ,mert ő is vallástag ahogy a nevéből látomForza Ferrari!!!
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32123 üzenetére
Magával szúr ki akinek nincs,akinek van az meg majd megtudja miért jó.
Na de nem offolok ennyit. Nem tudom mi van a 8.7 el de elég alap tuningtol megáll a kari, most már 790en sem stabil,pedig 810en en használtam hónapok óta. ÉRDEKKKES
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #32121 üzenetére
Hogyne
--nyugodtan kövezzen meg akinek az van
-
WesTM
őstag
válasz
TTomax #32116 üzenetére
Eggyre több irányból hallok énis olyan tapasztalotak,amiket én is kb. fél éve hajtok,hogy akinek már normális,megfelelő gépe van,annak nem téma az xp. Dehát tapasztalja meg mindenki a maga bőrén. Nálam jelentős gyorsulások voltak xpről vistára való átálláskor,főleg sp1 óta. Xp öcsém "erőgépén" marad,de én vissza nem költöznék semmi pénzért.
-
WesTM
őstag
Akármilyen hihetetlen, néhol még jobb is lesz ha sikerül azonos orajeleket elérned,mert a 3850en található ddr3as memóknak alacsonyabb az időzítésük. De ez tényleg csak pár tized fps töblettel jár. Persze közel sem biztos hogy kifogsz egy tuningos databot,de hát legyen szerencséd.
A tx 2 pedig ajjjajjj de elég lesz a procinak,utána mehet vele a 3.6 ghz is.
-
WesTM
őstag
viszont ha sikerül elérned a 3870 órajeleket, akkor a procit is nyomd feljebb 3.2 környékére. Bár amilyen satnya lett a 45nm es core-ok hűtője, inkább majd valami combosabb hűtővel tekerd. Mondjuk én elmebeteg állat gyári hűtővel tolom 3.2-n az e4500amat
De hát így szép az élet. -
WesTM
őstag
Nekem ref. hűtővel megy 810/1125ön, de ha nem kell kinozni visszaveszem 775/1050 re,mert memtuning nem jelent sokat. Am ezt olyan 75% ventifordulatnál tartom játék közben,és így max 74-77 fok között mozog. bár egyesek szerintem így kicsit hangos,az elvem az legyen hangos,de hallom ha megáll.
-
WesTM
őstag
van már végleges 8.7 mindenképp azt érdemes felrakni. Húzni érdemes,csak szüséged lesz egy progira amivel a venti fordulatot tudod szabályozni. rivatuner 2.09 Katt tesztoldalárol le tudod szedni.
A CCC ben pedig ott az overdrive azzal szépen fokozatosan tudod húzni felfelé. Általában a 3870 órajeleit meg lehet vele fogni. -
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #31841 üzenetére
Köszi mostmár gyorsabban szedi a lábát,csak a finomhangolás van hátra!!
SPZ: Nekem ez van 70 orajelein és egy rossz szó nem lehet rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest