- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31135 üzenetére
Tudnál tippet adni hogy mit kell vistába kilőni?
Én tudom a Superfetch/prefetch beálitást, az indexelés kikapcsolását, L2 cache, autodefrag kilövése(helyete perfectdiscet használok) beálitása,meg 1-2 hálózati beálitás... Többet igy nem tudok..Apropó.. 8.7 mikor jön ki? -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31115 üzenetére
Hát igen.. 150 pont tényleg nagyon kevés még SM pontokban is.., ami sztem nem indokolja sztem az Oprendszer váltást.. Amugy tudnál adni tippet vista beálitásra ha már itt tartunk? Vagy kb hogy mitkell beálitani drivre téren, vagy registry téren hogy jobban kihasználja,a GPUt vagy optimalizálja a GPU/CPU/Mem-et...(bár szerintem amit beálítottam a Vista managerrel az sem rossz, de hátha van még olyan funkció amiről nem tudok..)
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #31113 üzenetére
Elavult????
pfff Ha a 3000es széria elvault akkor mi az NV még 1 hónappal ezelőtt favorizált 8800GTje?
Pedig te irtad ha jól emlékszem, hogy a Vista jobban kihajtja az ujabb videokarikat.. vagy iylesmi.. Amugy nekem 64bites Home Basic van és megy mindenmint a karikába csapkodásVan kb 2-3 cleaner amitkitapasztaltam és bevált, a driverek már mindegyik jó hozzá az összes 32 bites progi amit használok (adobe cuccok stb) minden müxik frankón. Az elején sokat szivtam vele.. Az SP1 előtt. Azóta 1x ujraraktam, a legujabb drivert felraktam mindenből, és már XPvel el se tudnám képzelni ujra.(igaz 4 giga ram van). PEdig azzal is megvoltam nagyon elégedve anno az utólsó időszakban.
-
Bali27
addikt
Katt777.
Multkor mondtad hogy jó lett a 8.6 os DNA driver, de nem tudod hogy mennyi minőségromlással járt a TWEAK..
Nagyon ugy néz ki hogy semennyivel se, sőt.. Az ellenkezője.. Kedvenc gamám a RED Orchestra OSfront, és a sima Ati 8.5 al, és a HIS-es 8.6 al se jött ki benne az ami a DNAsal igen.. Pl amikor gránátok robantak, akkor csak beremegett minden, meg füst volt.. MOst olyankor picit behomályosodik a kép is.. Meg amikor pl mg42 vel lőnek veled szembe akkor is megjelent 1-2 pozitív effekt, amivel még élvezhetőbb az egész..FPS meg ugyan annyi mint a gyári Catalystal..
-
Bali27
addikt
Huhh.. Hihetetlen.. Vagy nem jót mér az everest, vagy csoda történt.. A HIS 8.6 os driverrével olyan 72-73 fok volt Red orchestra alatt a gpum.. Felraktam a DNA 8.6B-t [link]
és Ugyan ezzel a gamával kb 20 percel késöbb max 65 fokig ment el a GPU -
Bali27
addikt
Sziasztok.
Melyik Visual C++-t kell leszedni ahoz hogy hiba nélkül (video alapminőségnél) ne hibázzon az Ati driver?
A 2008 Redistributablet? Mert már mindegyiket leszedtem ami fel volt installálva és hibázik mégis.. Amikor fel volt rakva akkor is -
Bali27
addikt
Sziasztok.. Tegnap óta ezt irja ki a Catalyst driver...Szerintetek miér csinálhatja? előtte jó volt.. Tegnap jött ki 80 mega update de csak biztonsági foltok VistaX64re amit fel is raktam winupdaten keresztül...
[link] -
Bali27
addikt
Katt777..
AHIS ICQ turbo Bios sima HIS3870re is jólehet? Mert a Sapphireodra jó volt.. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30692 üzenetére
Valoszinű ugy van ahogymondod.. Akkor ezekszerint csak reklámfogás Pistikének hogy vegyen SLIt a p35ös Ds3ba..
Utánajártam a dolgoknak.. A tvre kinyomott kép nem a beálitások miatt fekete fehér.. MIndent átálitottam. PalB röl, stb, Theater módba stb.. Fura h a régi dugasz magától elromlott és csak az Svideossal megy és azon is Fekete fehérbe.. Aszem megvárom a 8.7 et, ha azzal sem akkor vissza a 8.2 és h aazzal sem akkor vissza a feladónak -
Bali27
addikt
Az miért van hogy a 3 utas SLIt a PH tesztek egy rakás szarnak hozzák ki, amit alig használ ki párjáték, a HOC.hu-n meg pont az ellenkezője.. Ott nagyrészét viszi a 3 utas sli, és amit nem ott a játékokban van a baj. Erre valami vélemény?[link]
-
Bali27
addikt
Multkor volt 8.6 dna, azt elnevezték 8.6a nak, most meg jött valami 8.6b [link]
Az a legalsó sor mi lehet?
These are 3rd party modified ATI drivers wiht the aim for better performance.Driver Key Points
* Made for optimal gaming performance
* Small package size
* Extended 3rd party supportUpdated:
* DNA.bat installer to Version 2.1
- Added UN-Install 32bit driver FIRST option (run this before installing the DNA Vista 32 bit driver)
- Added UN-Install 64bit driver FIRST option (run this before installing the DNA Vista 64 bit driver)
* DNA ATi support list, the DNA ATi 8.6 Vista introcduced 3rd party support list contained some minor error's. (includes antikythera's Mobility Radeon HD 2400 Installation Issue.)
* Global CCC settings updated.
* Minor Direct3D/X Image Quality Tweak -
Bali27
addikt
Valaki kipróbálta e már az ATI DNA driverét? MErt nekem ez a Fekete fehéres TV kép nem gyere be.. Gondolkodom h felrakom.. A régi drivert mivel szedjem le? Driver sweeper, vagy Driver Cleaner Platinum (jogtiszta, napi frissitéses) Nem akarom h nyomokban mogyorót is tartalmazzon..
No.. Viccet félretéve nem akarom h a registryt, stbt összekuszálja meg az uj drivernek betegyen
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30663 üzenetére
Nem hagynak hidegen.. Totál meghatódtam mikor olvastam hogy lealázza az Nvidiát..
ár/érték..+ Nv nehéz helyzetbe került.. Igaz sg.hu-n irják h év végére már a zöldek is kifejlesztik a maguk 10.1ét..
Vissaztérve az eredetit témára ha 1280ba a 4000esek nem annyival jobbak mint amenyivel drágábbak stb mint a 3870esem akkor boldogság van
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30646 üzenetére
Attól függ.. Nekem 1280 fölött nem létezik más felbontás.. Mivel 19es TFTm van, és én max 1280x1024 ig nézem a vgakat.. Ott meg nem olyan hatalmas a javulás. De ez a kibaszott fekete fehér kép a tvn sétbassza az idegeim.. Lehet tényelg felrakok valami régi 8.2 est és kiprobálom azzal..
-
Bali27
addikt
: Már végigpróbáltam az összeset nem csak a PalB-t. MIndegyikkel Fekete fehér..
Igen nekem is valszeg az a dugasz amit adtak hozzá, behalt mivel nincs vele semmilyen kép.. Az Svideoval meg FF. Max tényleg az lesz hogy elmegyek valami számtechboltba.. Bár a multhéten kipróbáltam.. x nevü városba be,mentem számtechboltba.. Megkérdeztem a srácot hogy a 4850nek és 70 nek kb menyi lesz az ára.. A srác megkérdezte hogy Nv vagy Ati? MOndom Ati.. Utána meg ..."hogy érted hogy 4870??" -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30628 üzenetére
Próbáltam, de 2 monitort nem lehet beálitani.. Csak ugy h az egyik TV a másik monitor...2 sikképernyös monitorra nem lehet..De mondom kimegy TVre meg szép a kép, csak fekete fehér..Most van egy tök jó Ati kártyám, és minden szart ki kell irnom dvdre ha meg akarom nézni
-
Bali27
addikt
Gyöngyösön láttam Asus4850est, 44 ezerér.. Sztem picit drága, a tudásához képest.. Mondjuk még a drivertöl sokminden függhet az elkövetkező fél évben..
-
Bali27
addikt
áááá. Ez röhej.. 2. napja szivok folyamatosan, és a TVn sehogy se tudom a képet szinesre varázsolni..
Ez lehet driver? Katt777 neked ugy tudom ua a HIS 8.6 os driver van fent mint nekem.. Neked se jó a TVn a kép?
-
Bali27
addikt
Mondjuk annyi változás van hogy a 2.66os C2D-m fel van hzva 3.2 re..
-
Bali27
addikt
válasz
FeRRaR1 #30591 üzenetére
Uj a rendszer, Codecet nem használok, hanem KMplayert.., és szüz vistára a 8.6 os HIS drivert raktam fel.. Az alaplapi driverem is a legfrissebb...
De az a furcsa most nekem hogy az eredeti video dugasszal nem megy, az Svideoval meg megy.. Eddig azt se tudtam h van S video kábelem, mindig amit kaptmam hozzá azt használtam.. -
Bali27
addikt
válasz
Lacpac #30588 üzenetére
-ZK-: Már póbáltam.. A kábeleket is kicseréltem, meg mondom most megtaláltam az Svideo kábelt, és azzal megy csak FF ben.. A régi kimenet ami a vgara volt dugva azzal most egyáltalán nem megy.. (tönkremehet ilyen átalakitó is???)
Lacpac: Igen.. Szinház mód, Pal B re van álitva.. Szóval azokat megcsináltam.. esetleg mindnjárt kikapcsolo,m a géept meg vissza hátha az a baja--
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30585 üzenetére
előlapi rca normál esetben.. Most meg RCA val összedugom az svideo csatlakozót.. Sima RCA val amivel eddig semmi gond nem volt már be sem jön.. Egyedül az svideoval a kép csak fekete fehérben
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30583 üzenetére
Egy 72cmes crt panasonic, amin alig van beálitási lehetőség.. Max 1024 es felbontás 60hz en stb...
De Svideo kábellel behozza fekete fehérbe.. A CCCbe próbálgatom álitani, de eddig még nem lett színes,
-
Bali27
addikt
No.. Megtaláltam az Svideo kábelt.. Ha a zöldre rádugom akkor fekete fehér kép van, de egyébként ugy néz ki többet nem tudok kihozni belőle..
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A segitségetekre lenne szükségem!
HIS3870, ka 4-5 driverrel elött tudtam TVre kinyomni, azóta semmi.. Berakom CLONE ra és a TVn semmi se jelenik meg.. Kicseréltem a kábeleket, és ugy se.. Se alapon se specialon nem jön be.. 8.6 is HIS driver van fent, de a 8.5 össel se tudtam a tvre összehozni a képet..
Lehet hogy a TV kimenetem döglött be valami csoda folytán? Csoda, mivel kb havonta 1-2 filmet ha megnézek rajta már sok.. De speciel most nagyon kéne, de nincs..
Valaki segitsen pls.. -
Bali27
addikt
Megyütt a 8.7 béta
[link]
-
Bali27
addikt
Pont ez az.. Ha pl tul meleg a VGAd akkor is csinálhat ilyeneket..
Nyomasd bele a légkondi a gép belsejébe, ha ugy is villogni fog akkor nem a meleg
Ha nem a meleg akkor viszont passzolom. Nekem minden megy rendesen.
Esetleg Catalyst AI, vagy a teytúra részletesség stb-n próbáltál már állítani?
Mert állitólag ha CF van a gépbe akkor az AIt ki kell kapcsolni.. Mivel nekem sima 3870em van, nem tudom hogyX2 nél ez érvényes-e? -
Bali27
addikt
válasz
smithbandi #30362 üzenetére
Milyen Op rendszered van? Nekem jogtiszta Visax64 alat kék halálom volt sokszor.. valami 0x000000D1 es vagy mi a szösz hibakóddal.. Erre kiderült hogy az alap vista ethernet driver szar.. Uh Giga oldalára felmentem leszedtem a drivert, azóta egy élmény bekapcsolni a gépet
-
Bali27
addikt
Atya Úr ISten... HOC on van fent ez a hír.-. A lélegzetem is elált..:'(
A Diamond Radeon HD 4870 XOC Black Edition nevet viselő kártyáról fotó az még nincs, azonban azt már tudni lehet, hogy órajelértékekben kifejezve mit is jelent maga a tuning: az RV770 XT grafikus mag 750 helyett 800, az 512 MB GDDR5 memória pedig 3600 helyett 4400 MHz-en üzemel. Az örök elégedetlenkedőknek lehetőségük van további tuningra, a GPU órajele maximálisan 950, a VRAM-é pedig 4800 MHz-re emelhető, mindezt úgy, hogy a vízhűtés áldásos tevékenységének köszönhetően a kártya stabilitása megmarad.
Igaz ebböl ha beszerzün 2 dbot.. paksot direktbe rá lehetne kötni a gépre.. -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #30227 üzenetére
Úgy tudom igen. Módositották valamibe. Én igaz nem vettem észre semmit.. CSak gondoltam HIS karim van és akkor inkább már a HIS drivert használom..
-
Bali27
addikt
No a DNA is próbálkozik speciális drivereivel.. Kiadta 32 és 64bites Vista alá a 8.6 os
drivert.. [link]Ja a HIS 8.6os driver a 3870emen tökéletesen müködik
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #30184 üzenetére
Feltettem a HIS 8.6 ot.. Teljesen jó..
Szerintem amikor kiirták hogy a 4000es szériához jó akkor azt irják ki hogy már a legujabbakhoz is jó... Nem azt hogy nem jó a régebbiekhez.. Visszafelé mindig komptibilisek szoktak lenni.. MOndom felraktam és tökéletesen müxik.. Ugyhogy aki HIS driver párti annak go.. És délelött 80K/Seccel jött a megszokott 2-3 K/Sec helyett.. -
Bali27
addikt
Aki szereti a HIS drivereit annak itt egy kis csemege...
8.6 os [link] -
Bali27
addikt
Hát ja.. ha az Nv nem dob ki valami forradalmian ujjat, jó áron akkor igen nehéz évek elé néznek majd. Mert max a tudatlanok fognak NVt venni a gépükbe... A multkori cikkben az NV be az a bajszos köcsög hogy istenitette magukat..MOndjuk az is igaz hogy nem mondhatja meg h szarok vagyunk.. és olcsóbb a játékok fejlesztésébe nyomni a pénzt, mint a hardver fejlesztésbe lapátolni...
-
Bali27
addikt
válasz
#40935168 #29836 üzenetére
Behorpad?
Nem tudom.. Nekem most a 6750es C2Dm felhuztam 3.2 re, meg a 800as ramjaim vagy 960on mennek, rogyásig nyomom effektekkel Assiassian Creedbe, Red Ochestrába, Ut be.. meg amit el tudsz képzelni és fullosan visz mindent.. Sztem amig a 4000es széria "élni" fog addig a 3870-t se kell nagyon leváltani. Majd a DX11 bemeg ugy is uj vidkari kell.. Ha egyáltalán akkor játszani fogok még..
-
Bali27
addikt
Procinál meg klell nagyon nézni mihez veszi az igaz, de a monitor az enniyre gáz? Azaz 1280 ban lehet kb olyan lesz a teljesitménye a 4870 nek mint a 3870nek? Magyarul nagyobb felbontásban jobban érvényesül az erő az evidens, de 1280 ban?: Mert pl nekem 3870em van, meg max 1280 at tud az lcd-m
-
Bali27
addikt
"Radeon HD 4870 stream processzorainak számát jelentős mértékben megnövelték, nyers számítási kapacitása ezért nagyjából kétszerese lesz a HD 3870-ének. Hogy ez a teljesítmény az egyes játékokban, az egyes felbontásokban hogyan jelenik meg, az egy másik kérdés, a lehetőség mindenesetre adott."
Jól hangzik.. CSak milyen proci kell majd hozzá.. No meg gondolom itt is lesz vagy 4-5 hónap mire olyan drivert összehoznak ami kb annyi változást hoz mint a 8.5 a 3870nél...
Szerintem én már örökké Ati vásárló leszek... Jobban tetszik az üzletpolitikájuk, meg most hogy a középkategriás kártyákra hajtanak rá és ebböl alakitják ki a felső kategóriát tényleg jó ötletnek tűnik. No meg NV felső kategóriás karival indit, ati meg középpel, euzzel az Ati időt nyer hogy erősebb és olcsóbb felsőkategóriát alakitson ki ugyan abból a szériábol, mint az NV..
Briliáns..
-
Bali27
addikt
Kijött a 8.6.......
Teszteket várom..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
8.5 ös driver van fent, és His3870. Eddig az összes driverrel kirakta a tvre (clone vagy kiterjesztettbe) a gépet, most egyszerüen ha eröszakkal felismertetem vele, és kinyomom tvre, akkor sincs ott semmi.. Ez mitöl lehet. 8.5 ös hiba? -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #29273 üzenetére
Igen udom.. Katt777 oldalán
Meg guru3Dn is fent van.. Én a véglegesröl érdeklödtem de akkor ezek szerint még nem adták ki.
Sztem az NV nem engedi h foglalkozzanak a 10.1 el.. Pedig elvileg amit olvastam a 10.1 röl sokkal gördülékenyebb, gyorsabb, és részletgazdagabb lehetne az adott játék 10.1 el mint 10el..(részletgazdagabb azér mert optimaéizáltabb az egész) -
Bali27
addikt
Olvastátok a PH főoldalán a G200asról a leírást? Meg hogy duplázzunk meg mindent, és a DX10.1 totál fölösleges.. No kijött a G200 és mit meg nem adnék ha a legnépszerübb jáűtékok zöméhez bejelentenék a DX10.1 es patchet, ami sok javulást hozna..
Bár sajna pénz beszél, és valoszinü ez nem fog megtörténni..
Apropó 8.6 rol tud valaki valamit? Mostanság kell kijönnie valamikor. -
Bali27
addikt
Szerintetek a Cfos miatt szaggathatott a játék, vagy a 8.5 ös driver áldásos hatása hogy tökéletes lett, nem szaggat stb..
-
Bali27
addikt
(Unreal 2.5 engine) Red Orchestrával nagyon régóta játszok, a kedvenc játékom, Full Online játék.. Eddig azt hittem h a netem szar, mert ugy futás közbe beszaggatott, stb. (Mondjuk Cfos fent volt, most meg nincs) De vagy a Cfos hinya, vagy a 8.5 ös Ati Driver megoldotta..
-
Bali27
addikt
HIS oldaláról leszedtem a 8.5 ös drivert..
Kb 3mp alatt felment és mégse ment fel
Nem installált fel semmit, pedig 172Mb... Ati oldalárol leszedtem azopnnal felcsavarta..
Kemény -
Bali27
addikt
válasz
Kelvin #28146 üzenetére
Vistában is vannak programok,(vispa, és egy csomó optimalizáló, spybot: Alexát stb) amivel letilthatod ezeket a csúnyaságokat.. Én le is tiltottam.. Amugy meg kit érdekel h mit küld a Microsoftnak és a többi köcsinek? Olyan dolgokat nem szabd gépen tartani, ami meg rajtavan... Hát életük legboldogabb pillanata legyen mikor meglátják az adatokat..kivánom nekik..
-
Bali27
addikt
Azt szeretném kérdezni hogy a 4000es széria hoz e valami ujitást, vagy "csak" a kb 20% os gyorsulás lesz az elönye a 4870 nek a 3870 el szemben pl??
-
Bali27
addikt
Majd amikor jön a 497032 texturázóval meg stb
-
Bali27
addikt
Ezt kiáltják ki a google szerint 3950nek [link]
Ezt benéztem.. 3870x2.. Csak olaszul ha tud valaki lefordithatja.. a 3950 röl is szó van a cikkbe -
Bali27
addikt
Az a rémhírek szerintetek igaz hogy a Win sevenben uj DX lesz? Mert még állitolag a DX9 ben is vannak lehetőségek, a 10.1 röl megne is beszéljünk..Mert ha lesz akkor 2009-10 be megint uj fajta Kártyák jönnek.... Kezdek belefáradni ebbe a nagy technikai robbanásba.
-
Bali27
addikt
Multkor unokatesóm összeépített egy Ati és egy Nvidia karit.
Ebból lett: A-Vídia.. -
Bali27
addikt
válasz
Bundás22 #27727 üzenetére
Már a 10.1 miatt(Assiassian Creed pl) most cumi van.. Atisok hülyék lennének letölteni az NV által kieröszakolt patchet ami leszedi a 10.1 et a gamáról mivel ők még képtelenek voltak összehozni a 10.1 et...
Nagy felbontásban megint csak az NV cupikázik egy nagyot, ráadásul a driverei is gagyik ahogy olvaosm, az SLI röl meg nemis beszélve.. Prsze a CF se tökéeltes de az Sli az kritikán aluli...
Nvnek most nagyon visszaütött hogy a játékgyártóknak adták a pénzt és nem a fejlesztésbe.. a G92 vel próbálnak operálni akkor is mikor már eljárt fölöte az idő. Ati szinte egy jólsikerült driverrel kishiján behozta azt a hátrányt amit az NV a sok pénz beleölésével a játékfejlesztökbe lapátolt.Persze jönnek majd az uj NVk stb.Azok biztos jobbak lesznek, no meg már kénytelenek beujitani. -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #27655 üzenetére
Igen történt.. haverommal sörötem eggyet..
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27598 üzenetére
Én a 6750em most 3.2n járatom.. Ugyhogy állitgatja a sebességét magától. Méármint nem tudommi a neve de ha 0 procihaszbnálat van akkor lemegy 2.4 re vagy menniyre, ha használja akkor 3.2.. Uh gondolom elég a 3870hez. Hát igen.-. A Gigámhoz most jelent meg uj Betabios ami az uj procikat hivatott felismertetni és kezelni.. De eddig rendesen frissitgettem és a legutolsó van fent.. Asusban meg Gigában is van roszabb széria, meg selejt is.. Majd kijavitják/kicserélik
Viszont az Abitot ha hozzám vágnák se kéne.. Beszivtam 2 éve vele nagyon.. Elötte Asus volt, és az Abit helyett is Asust vettem ujra.. Pedig a Boltos igy ugy Abit ejj milyen jók.. Szal ő gyözött meg h vegyek olyat.. Kb 2 hónapot szivtama gariztatással, már a verekedés határán voltunk mire visszaadták a pénzem
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27590 üzenetére
"Vagy ASUS. Tuningolható, és az MSI-n kívül az egyetlen, amely normálisan vezérel minden ventit" Hmm.. nekem az X38 as Gigabyte is tökéletesen vezérel minden ventit, húzható vakulásig.. (ugy emlékszem a 6750esC2D-t 502 vagy 505 fsb ig sikerült fel nyomatni).. ÉS jó anyag.
Eddig minidg Asusom volt.. Meg voltam vele elégedvemert mindig jót fogtam ki.. Gigábol is ezekszerint -
Bali27
addikt
válasz
B-L-A-C-K #27575 üzenetére
Jól hangzik de ha referencia akkor ugy tudom hogy olyanmint a többi.... Bár én anno a HIS meleltt döntöttem(referencia) és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.. Se BIOS csere nem kell se semmi.. Rivatunerrel tökéletesen beállitható a ventifordulat, szóval frankón megy...
-
Bali27
addikt
Gondolkodtam picit hogy 20% teljesitménytöblletér nem érdemes a 3870em lecserélni 4870re majd.. De azt meg tudja magyarázni nekem vlaaki hogy miért csak 20% a sebességtöblet(persze még nem bizonyitottan no meg a jövö driverei
) amikor texturázóegység dupla annyi a 4000es szériában, és az egyesített shader is sokkal több..???
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27569 üzenetére
a HL2 tört offline
Mondjuk van elönye a steames HL2 nek, mert a 64 bites vistát feluismerte és letöltött hozzá vlaamit amimiatt 64 bitesmodba indult a HL2..
Nem tudommit csinálmikor be vagyok jelentkezve.. Nem hallottam még iylen rémtörténeteket, és a Starforceról sem hallottam. Ezek nem lehet hogy valami összeesküvés elmlélet féleségek???Mert ha tényelg olyan urva dolgok lennének akkor talán lépnének bizonyos szervezetek, mint pl az európai Intel ellen -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27566 üzenetére
Katt777 ezt itt nem értem" Fent vagy egy szerveren, fizetsz érte, emellett a szolgáltató milliárdos haszonnal eladja a géped szabad kapacitását, és használja az általad megvásárolt és fizetett erőforrásokat (hardver, áram), miközben játszol"
Ha én felmegyek Steamra, leszedem a kedvenc játékom a Red ORchestrát az ott vana gépemen.. 1x megvettem anno még akkor 4000ft ért, és azóta 1 szer letöltöttem, és ott van a winyón és használom. Azért hogy én bejelentkezek ki keres azon? Vgay te iylen Warcraft, meg fizetős jáűtékokra gondolsz ahol hitelkártya/kör stb???
Egyel lebntebbi hozzászólás: MI az hogy a 8.6 kieghyensúlyozottabb???
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #27320 üzenetére
Hát ja..
Pont ezért kérdeztem én is ,, Még korai ezt kiadni.. Meg nem nagyon szokása az Atinak Betákat közzétenni ugytudom
-
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #27314 üzenetére
Igen.. Guru 3Dre ma rakák fel
-
Bali27
addikt
A 8.6 Beta miben más mint a 8.5?
innen lehet letölteni
[link] -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27179 üzenetére
Te mit csonálsz a Vista manager regtisztitojával hogy beválik? Én akár hányszor futtatom mindig ujra kell rakni a vista amangert, mivel a regtisztito, és a többi cleaner, stb nem indul el utánna.. És ha felrakum ujra csak amikor felraktam akkorindulnak el ezek a funkciók, pl restart után már nem ha megint hasznákni akarnám..(Nmely mélyebben dolgozó regtisztítónál is tapasztaltam hasonlót)
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #27169 üzenetére
A Vistám tisztább mint itt mindenkinek öszeadva
MIvel vagy 8 fajta regiostry pucolóval kiszedtem.. Lehet pont az utolsó regtisztító kb 3000 hibás bejegyzést talált(kb 3 hetes vista, és szinte semmit se installáltam fel)
Uh sok beállitás elveszett, 3 dolgot ujra kelett rakni a regtisztitás miatt(Regsupreme volt a bűnös)
Codecpackot már vagy 4 éve nem használok.. Mplayer, vagy Kmplayert használok mindenre.. Tökéletesen bevált..
És kiderült hogy a TV volt a bűnösKikapcs visszakapcs , és azóta tökéletesn megy.. AZ MKV meg 8 giga, és beszarás hogy miylen szép a képe és a hangminősjg is tökéletes...
-
Bali27
addikt
Valami gebasz van
LOL .. pőont az előbb én beszéltem h milyen franko minden
EGY MKV kiterjesztésü filmet néztem (klónoztam a tvre a monitort..)
Majd a tvn megállt a kép, a monitoron ment tovább a film rendesen.. hang stb volt csak a tv-n kimerevedett a kép.. Kiléptem a media playerböl, majd vissza.. Ugyan au.. Anál a képnél áűll a film.. Majd kivettem klónozásbol.. akkor eltünt a trvröl.. Visszaraktam, megjelent megint.. Igaz má a media playert rég bezártam.. Ez mitöl lehet??? -
Bali27
addikt
Én megvárom a 8.6 os drivert.. Ha nem hoz már semmi ujat( elég nagyot szakitott a 8.5 el ugylátom az Ati) akkor megy fel a 8.6, vagy a 8.5 ha az a jobb.. ÉS akkor jó darabig az is marad.. Bár a 8.4 el sincs az ég világon semmi gondom..
-
Bali27
addikt
válasz
Beowulf_78 #26987 üzenetére
"Ezt te sem gondoltad komolyan remélem. "
Mert? MIt fejlesztett az NV a driverein, és a játékoptimalizáláson kivül eddig? UGyan aza gyártástechnológiával jkészül az összes csúcskariuk, csak toldozgatják, foltozgatják, meg megduplázzák a számító egysééget stb.. Uj technológia az kanyarba se.. -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26951 üzenetére
No.. Ugy látom az Ati kezdi látni az alagút végét a konkoruenciaharcal kapcsolatosan.. Ennek örülök.. Kedik magukat összekapni.. Szerintem a 4000es széria kiadására készülhetnek már régen, és most összeszedik magukat.. És már hál Istennek nem csak gamebug javitás van és sztem ezekkel a driverekkel is a 4000es szériára gyurnak hogy mire kijön addigra olyan driver legyen alatta amivel a sárba tiporja a zöldeket..
A Zöldek a játékfejlesztöknekk adják a pénzt, az Ati meg a fejlesztésre, hogy mindenhol jól menjen a kártyájuk, még ahova a zöldek pénzéböl nem jutott ott isVagy csak elfogult vagyok?
Ja amugy van valakinek sejtése h miért nincs 10,.1 nvbe? -
Bali27
addikt
válasz
illusiON #26946 üzenetére
Dx 10 be azéert jobb ma 8.5 mert jobban dolgoztatja a gput, kevesebbet dolgozik a processzor? A hőmérdsékletet meg azért bátorkodtam megemliteni mert tegnep,tegnapelött még ilyen tartalmú hozzászólásokat olvastam. MOndjuk az Assassin Creedbe a 8.4 el égen földön semmii bajom sincs.. Szerintem megvárom a 8.6 ot,és a következőket..Ha tényleg valami csodadrivert(már muris kiejteni ezt a szót , de léehet tényelg sok függ tőle miknt most a 8.5 ös játékgyorsulások is igazolják) jön ki azt rakom fel.. Ost elvagyok a 8.4 el.
Én registryt: driver cleanerrel,., CCLeanerrel, Vista managerrel, Regsupreme-vel, és registry clean expertel szoktam tisztitani... Ezek beváltakl eddig ugy hogy különösebb galibát okoztak volna a 64 bites Vistámban..(Persze utolsó 2 be csak alapbeálitásokkal, nem pedig a kiterjesztettel nyomom mert az már tényleg durva...vagy 2000 hibás bejegyzést talál kiterjesztve..
)
-
Bali27
addikt
válasz
katt777 #26943 üzenetére
Akkor az Assassin Creedhez (pesze nuku patch
) jobb a 8.5 ös drivert használni? Eddig szinte csk jókat ovlastam róla.. Igaz most a 8.4 el is meg vagyok elégedve.. De jön a nyár és 3-4 fokkal hüsebb a gpu, gyorsulnak a játékok stb.. Szóval ahogy eddig látom lehet kipróbálom.. Ja és ti DriverSweepert, vagy Driver Cleanert használtok?(utóbnbibol van teljes verzsön)
-
Bali27
addikt
Ati Catalyst 8.5 gyorsjavitás játékokban.. Ha ez igaz akor amiben kb 25% al volt gyorsabb a 8800gt akkor ez most elveszett? Mégsem olyan erösek a Zöldek, csupán software , meghajtó kérdése az egész?
Call of Juarez DX10: 12 % körüli sebességnövekedés HD 3000-es vezérlőknél,
Halo: 10 és 30 % közötti teljesítménybeli javulás az egész Radeon famíliánál,
Lost Planet DX10: 5-35 %-nyi növekmény HD 3000-es kártyáknál,
Stalker DX9: 20-50 %-os HDR-teljesítmény növekedés a HD 3800-as szériánál,
World in Conflict DX10: akár 25 %-nyi javulás HD 3600 és 3800-as vezérlők esetén. HD 3870 X2 használatakor ez a szám még magasabb lehet.
játékokat érintő hibajavítások:
Windows Vista: Clive Barker's Jericho, Colin McRae: DiRT, Crysis, Doom 3, Hellgate: London, Tabula Rasa, Tomb Raider: Anniversary, Far Cry, Gears of War, Enemy Territory: Quake Wars, Halo 2, Monster Madness: Battle for Suburbia, Shrek, Stranglehold, Team Fortress 2
Windows XP: Lost Planet, Crysis, Colin McRae: DiRT, Company of Heroes: Opposing Fronts, Second Life, Tiger Woods 2008, World of Warcraft -
Bali27
addikt
Jaja.. elsősorban Katt tőled várom a 8.5 és a 8.4 közötti különbségek, vagy teljesitménybeli különbségek kivesézését.. Bár tartok töle hogy ez se lesz csodadriver
-
Bali27
addikt
Melyiket ajánlanátok?
GameSpy, Xfire,esetleg? http://www.gameserverbrowser.net/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest