- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem tudja valaki hol kell GPU feszt merni a HD3850-en 256-os Sapphire... mert találtam vagy 15 pontot már
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #12370 üzenetére
A leghasznosabb információ a topicban
Köszönöm -
TTomax
félisten
válasz
zozoz1 #28401 üzenetére
Nem az enyém,hanem Foglalt_Nev nevű useré,és nem 1000 felett hanem 945-ön,nekem is ment csak nem a GPU hanem a VRAM
#28402) O$zkł
Az ellenállást kell kimerni a két lábánál a voltmetert 20K-ra kell rakni,most levittem kb 1,6-1,7ig nem egyszeru ezt a satirozni,nincs ezt másfél milli -
TTomax
félisten
A linkelt BIOS-t nyugodtan felrakhatod,az ATIwinflash nem engedi felrakni csak a neked jó BIOS-t.Ez alap ATI 10.71-es.
A masodik kep a VMem mod
Na most én éppen most mértem ki az R1222-t ez a HD3870-nél 1.5 KΩ.Én a HD3850-ben 2,27KΩ-t mértem,nem tudom meddig satirozzam,kb 1,30KΩ lemegyek aztán meglátjuk...
Rivatunerel húztad? -
TTomax
félisten
rakj fel 10.71es BIOS-t azért nem tudsz feljebb menni
PLL divider algorithm updated (Engine clock limit fixed)...
Használhatod az Atiwinflasht,en is azzal cseréltem le.(#28393) zozoz1
Nekünk 3850-unk van... meg a hűtésünk is azonos....a te gyári húzott 3870-ed nekünk nem mérvadó sajnoszozoz1
Meg nem fogtam hozza,csak olvasok folyamat,de ma meglesz,nem meredek az csak ki kell merni rendesen,addig nem szabad elindítani,meg a ref hűtést ki kell cserélni...
Találtam VRAM módot is,de azt kihagyom....nekem igaz is megy 1000felett,sok értelme nincs tovább nyúzni -
TTomax
félisten
Itt van mellettem egy 2B Stadler grafit cerka,egy digital voltmeter...szerintetek mi lesz ebből?
900 a cél... -
TTomax
félisten
válasz
Tibord #28368 üzenetére
Hát nem tudom nézd meg azért ezt,mert szerintem elférne.
TomBoy1986 tesztje -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #28356 üzenetére
Igen,tudom milyen drivert használsz.Magad irtad 8.6-ost beta-t,és gondolom neked az összes ATI kártya a gépedben van,hogy szükséged van a supportjukra...
Itt a support lista,és a te kártyádhoz ugyanaz mintha 8.5-t raknád fel,semmi különbség.Az hogy más kártyákhoz hogy funkcionál az itt szerintem nem vita téma...
Jut eszembe ebbe a Havok fele fizikai számításban nem vagyok otthon,de meg ATI VGA-val működőt nem láttam csak Ageia (ami meg csak veletlen sem nvidia) kártyával.Az érdekelne milyen driver is kell hozza mert azt sem láttam hozza... majd valaki kijavít de én meg mindig ugy gondolom az nem működik... -
TTomax
félisten
Mar amikor működik ugye
akkor tenyleg nem rosszabb.Viszont ha e miatt venni kell egy jo CF lapot (nem P35) akkor maris ugyanott vagy... a szolo GPU meg mindig ugyanazt a teljesítményt nyújtja...Azert kerdeztem milyen alaplapod van,csak elsiklottal felette
ha van egy X38,vagy 790 akkor talán ,de akkor sem garantálja senki,hogy az neked mindig működni fog.
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #28261 üzenetére
"fizikának köze nincs a valóságoshoz, ráadásul a játék csal is"
Dehogy nincs...pont a need for speedbe nincs jo fizika...mert az csal rendesen... 200al bevenni a derékszögű kanyart...ne is reagáld le,rajtad kívül mindenki egy igen jó játéknak tartja,szerintem porold le a DOOM3at az kell neked -
TTomax
félisten
válasz
FeRRaR1 #28110 üzenetére
Nem,nagyon tévedsz,ez nem azért van így mert én mondom,hanem mert így működik a windows.Az,hogy te erről nem tudtál az magában semmit nem jelent,viszont az felháborító hogy ha valaki segíteni próbál akkor neked áll feljebb csak nem tudom hogy miért.A windows nem tehet róla ha nem tudod használni az a driver pedig nem "cseszi" el a rendszert mint ahogyan állítottad.Eleg lett volna ha annyit irsz,"köszönöm ezt nem tudtam".De nem te itt meg osztod az eszt a másikat hülyének nézve hogy a byte team-ben vagy OS gyáros...Gratulálok a magas szakmai nívó elsajatittasahoz,csak így tovább fogj kezet magaddal...
-
TTomax
félisten
válasz
FeRRaR1 #28069 üzenetére
Ehhez azért hozza szolnék...a te 5.1 nem szállt el csak nem ismered az operációs rendszered,és ezt a múltkor is leírtam neked csak nem figyeltél Amint installalod a drivert abban a pillanatba az lesz az alapértelmezett hardver nem pedig az 5.1es (gondolom creativ) karid.De ha visszaállítod akkor ismét lesznek hangok,ha gondolod le is írom hogyan
-
TTomax
félisten
Azert azt en csak csendben jegyeznem meg,hogy nekem nagyon szépen megy a powercolor bios a sapphire karimon,ez igaz addig amíg CSAK a gyári drivert rakom fel mindenfele körítés nélkül.Amint felrakok CCC-t vagy ATT-t kifagy rogton...
#28018) katt777
én úgy tudom a RAM-at nem hűti. -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
én ugy olvastam,hogy a 8.6 béta csak a HD4XXX-ek támogatása miatt jelent meg....
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #27676 üzenetére
Nekem 1024X768ban hajszálon ugyanennyi, 740-950 a proci 3Ghz 8.6-os béta driver... 1280X1024be viszont már kevés a kártya,és ennél magasabb felbontást nekem se enged...
Multiban hatalmas élmény...tegnap egész nap ezt toltuk lanpartyn
Jut szembe nem látom hogy 8XMSAA-val szebb lenne,meg azt sem tudom mi az a Level1,2,3 amiket ott még lehet állítani...katt777
Most nem azért de kb 270 hsz-ben ki lehet taglalni mit tudnak radeonék...szóval...na érted... -
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #27642 üzenetére
GRID,Mass Effect....
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #27638 üzenetére
a scriptelés okozta irreális marhaságok (CoD4)
Érdekes azért mert az EA ezt el tudja adni a techdemoját meg nem,annál nagyobb baklövés meg szerintem nem nagyon van hogy nem lehet futtatni egy játékot ... de hát te érzed biztos nagy élmény volt a diavetítés hogy nyolc pontot ért.
Majd kiváncsi vagyok a GRID-et hova rakod,a CnC Generals a sima vagy a ZH? -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #27630 üzenetére
Ne haragudj azt mi alapján pontoztad,hogy a CoD4nek 1pontot adtál az oldaldon,az Assassins Creed-nek 0-át a Crysisnek meg 8at?Sorolhatnék még erröl a listárol érdekes dolgokat,de aki akarja megnézi magának.Csak érdekelne,hogy mi alapján nyerte el 2008 techdemoja a 8pontot?
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #27565 üzenetére
Ezt úgy értsd,hogy pl eddig 1280X1024ben a CoD4 extra textúrákkal szaggatott,néha be-belassult,na most nem.Ugyanezt el tudom mondani Oblivionban 1024X768 HDR plussz minden maxon és nincs az a belassulás ami eddig előfordult.Gridben 1024X768 minden ráadva 38-45 fps és nem nagyon ingadozik szóval nem zavaró hogy nincs meg az 50plussz...Viszont valamiért vissza kellett lassítanom a GPU órajelet mert nagyon sokat hibázott a béta drivrrel...
-
TTomax
félisten
A 8.6os béta Catalyst rendkívül kiegyensúlyozottá tette a játékokban a teljesítményt...
-
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név #27256 üzenetére
Elég keményen tolod annak 3850-nek,látom víz alatt van.
-
TTomax
félisten
válasz
FeRRaR1 #27254 üzenetére
Ugyanez van nálam is... 8,5 Catalyst,biosbol túlhúzva.Csak külső nézetből csinálja,és már a demo is nyomta.Biztos vagyok benne hogy driver hiba nem a túlhúzás miatt.Ha fagyinál rányomok a win gombra és kirak az asztalra akkor amint visszalépek a pause menüből tudom folytatni...
-
TTomax
félisten
Ne rakjatok fel az új ATT-t,szétcseszte a textúrákat FFOW-ban,tiszta hiba az egész...és Oblivionban is ugyanez
Köszönjük Ray Adams -
TTomax
félisten
Szégyelljétek magatokat,mindannyian.Tudja mindenki kinek inge kinek nem....
-
TTomax
félisten
Hoppa... az uj ATT-ban működik az automata tunning... igaz,hogy olyat állított be amit én még a VGA-mtol sosem láttam 810es GPU-ra azt mondta stabil
én hiszek neki... a VRAM tudom megy 1150-en de most azt is teszteltetem vele éppen...hibamentes 1090-nél tartunk... hát kíváncsi vagyok lefut-e a 3trémárk
szerintem nem fog
-
TTomax
félisten
Tudom,hogy nem ide tartozik.próbáljatok ki a FFOW-t akinek tetszett a CoD4 az nem fog csalódni,és valami megdöbbentően szépen fut 1280X1024 max grafikán.A játék elég pörgős,és egy csomó járművet irányíthatsz benne,nekem a mini helikopterek a kedvenceim.Nincs laggolas,bosszantó hibák stb...rendkívül jól optimalizált játék,és érdekes módon nem nagyon sztároljak sehol,pedig megérdemelné.Gyanítom meg is veszem...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26896 üzenetére
most hat khmmm.... szóval most nem tudom meg pontosan megmondani mert tegnap este húztam XP-t de eddig NEM tudtam mindent maxra rakni vagyis feltudtam de nekem az az 50fps a határ,viszont most nagyon úgy latom a 8.5-os driverral nagyon sokat javult a szurokkel terhelt beállítás,vagyis úgy érzem 1024X768 maxon 50FPS felett marad... de ma betesztelem... illetve most...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26889 üzenetére
nem tudom,en csak DX9be nyomom,de a jo procit nagyon szereti...
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26887 üzenetére
DX9-ben vagy DX10-ben?
-
TTomax
félisten
Most csinaltam egy tiszta telepítést,felraktam egy SP3as 32bites XP-t meg a 8.5-ös Catalystet,tényleg hűvösebb a kártya,eddig IDLE 33 volt most meg 29-30 fok.
-
TTomax
félisten
válasz
pappkarcsi #26869 üzenetére
A CCC-ben is be tudod állítani...asztal klónozás, stb nem tudom konkrétan mar nem emlékszem a CCC meg most nincs fenn,a Catalyst topicban segítenek majd.
-
TTomax
félisten
válasz
19870820 #26862 üzenetére
3Ghz-re rángatott procival alap VGA órajeleken kb nekem is 10korul van...csak hat ez egy 3850-es...Mondjuk nem sokat jelent amúgy ez,kb ki tudod szűrni ha valami tényleg nagy gond van a rendszereddel...
O$zkł
A 79 mar igy is határ,várd meg a hűtőt,nem er annyit kinyírod a procit... -
TTomax
félisten
válasz
nixx-21 #26788 üzenetére
Hat nagyon úgy latom a tesztekből ,hogy semmit sem gyorsult a több memóriától meg a nagyobb savszelességtől.Teljesen felesleges az 512 bit meg az 1G RAM ...High-end graphics card-nak meg meg csak véletlenül se titulálnám...istenem hogy lenyomkodja itt-ott a 9600GT a tesztekben...
-
TTomax
félisten
válasz
illusiON #26786 üzenetére
En úgy gondolom ami nem sok a GPU-nak az nagyon sok a RAM-nak hűteni nem is nagyon kellene elég mar az is ha nem fűti a GPU őket...mert amikor a GPU 60-70 fok akkor szerintem nem sokkal hűvösebbek a RAM-ok se.Rajta vannak nekem is azok a kék Zalman RAM bordák de szerintem nem túl sokat hűtenek azok' anélkül is menne 950-et.Nekem az volt a legelső,hogy csavaroztam is lefele a gyári hűtőt mert az szerintem egy vicc,nincs az a bios meg rivatuner ami azon segíteni tud,annyi szerencsém volt hogy az 1650-prora mar vettem egy VF900at szóval ez adott volt,RAM süniért ugrottam csak le.Amúgy most mar nem ezt vennék hozza,ezert nem is ajánlgatom senkinek.Ezert az árért amibe most egy VF900 kerül sokkal korrektebb hűtöket kapni.Amúgy jól dolgozik a VF900,IDLE 33fok max LOAD 60fok és szerintem egy VF700 is megbirkózna ezzel a feladattal.
-
TTomax
félisten
válasz
illusiON #26783 üzenetére
Gondolom a gyari hűtöd van fenn ami olyan szuper hogy szépen melegíti a RAM-okat... nekem egy VF900-as meg RAM bordák...a RAM-ok 1100 fölé is mennek és nem szemetelnek,csak nem nagyon latom értelmet,mert nem gyorsul... 950 bőven elég.Amúgy én CCC-t nem használok,egy húzott bios van fenn és hali,meg a 15M-as sapphire driver,igy megy 24/7 a gépem (torrent)
Szerk:
Igen az a húzás miatt van az egyik szorzat,a másik meg a GPU húzással no.. -
TTomax
félisten
válasz
Xirtam #26708 üzenetére
Az a 28 fok tényleg elég fura...gyári hűtő alapon?Nekem egy VF900-al sem sikerül 900-on 32-alá mennem 2D-ben,mondjuk 1800-on se hidegebb.Hűtőben laksz?
Ja igen es Antec házam van,ami elég szellős... közvetlen a VGA alá tol egy 12es venti a VGA felett meg a HyperTX2 magasságában meg elszív egy 12 venti,mindent tudok kézzel (is) szabályozni,szóval 3 kattintassal rögtön porszívót tudok csinálni a gépből -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #26643 üzenetére
lehet itt mas gond lesz,de eppen most jott ki
meg nem tud de HW-s gondok vannak
Ohh rajottem,rajottem... eddig magyar volt aztan uninstall,aztan most visszaraktam de a C-n a magyar.ini megmaradt es ugy akart indulni..ne voltam a figyelmetlen....
De amugy valami nem koser a gepemmel... -
TTomax
félisten
Elég zabos vagyok,Oblivion a 8.5 óta nem indul... most újrahúzom az XP-t..de ha akkor sem akkor nem is tudom mit csinálok...
-
TTomax
félisten
8.5-os Catalyst,szurokkel a teljesitmeny durva 10%-ot javult...
-
TTomax
félisten
válasz
BullKoxa #26439 üzenetére
Ne idegeskedj...
Ezt rakd fel inkabb... -
TTomax
félisten
ma sem lett uj catalyst....
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26350 üzenetére
megbízhatóan csak vmoddal... szoftveresen sehogy sem stabil es nem is nagyon ér oda...
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #26329 üzenetére
"A drivernek ehhez aztán az ég világon semmi köze. Egyszerűen instabil, mert magasabb feszültségre lenne szüksége a GPU-nak."
Ebben te egyáltalán ne legyél biztos...egyik driverral fagy a játék egy bizonyos tunningnal a másiknál meg nem,ráadásul driverenkent ,játékonként, máshogy....
Ha meg ez ilyen egyszeru lenne,hogy adok egy kis feszt azt jolvan...eppen most pislogtam rajta,hogy az eddig stabilnak nyilvánított rendszerem elkekhalalozott a GRID-ben,pedig eddig 24/7 használtam játszottam hiba nélkül,mindent terheltem ronggyá eddig semmi gond...erre most ez,es CSAK ebben a jatekban eddig,remélem egy újabb Catalysttel orvosolható lesz..."Értsd: drivercserétől nem volt jobban tuningolható egy kártyám sem."
Nekem igen....
-
TTomax
félisten
válasz
HarryPotter #26327 üzenetére
mert olyan szuper a driver...
-
TTomax
félisten
válasz
GReddy #26293 üzenetére
Szerintem ezzel a stílussal a HWSN-n sem mész sokra gratulálni tudok a post-hoz,olaj a tűzre,és bizonyítvány magadról...MAGYAR....
Mas...
GRID demo-val jatszik valaki?Mert nekem az a gépem kekhalolozik benne elég rendesen,es csak akkor ha kulso nezetben vezetem a kocsit.... -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #26282 üzenetére
Hat igen az Obli az igen,az tényleg jó játék
Catalystrol senki sem tud? esetleg egy beta?Valamiért úgy érzem most meg egy picit javulni fognak a Radeonok,mármint a HD38XX-ek aztán szerintem csak a HD4XXXX-ekre fognak koncentrálni...tudom ez most nem volt tul szakmai...dehaaaaat -
TTomax
félisten
válasz
katt777 #26275 üzenetére
A DOOM3 az innen rohadtul kilóg...
En azért warezolok mert kb 15-20 eredeti jatekom van aminek csak a borítója szép.Azóta megfogadtam csak olyan játékot,programot veszek meg ami kierdemli...sokszor üvegig se tolom a játékot félúton letorlom....most az Oblivion esélyes,hogy megveszem
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #25918 üzenetére
Igen,nálam is az a csoda driver....
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #25891 üzenetére
Arra én is mert az szereti a jó procit
Fel rakom én is
De mondom neked egy Q6600-hoz vagy egy Q9300-hoz kellene hasonlitgatnod,ahogy most néztem 2,7-re tekerve megvan az alaporajeles Q9300 eredmény
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #25889 üzenetére
A linkelt kepen meseszepen latszik a 2500 ponttal tobb CPU score,igaz nincsenk egy arban mifelenk egyebkent a q6600 van pariban a Phenom 9550.Szerintem ne essunk bele abba hibaba hogy most egy 4magos processzor hasonlitgatsz a 2magoshoz,ez mar egy leragott csont hogy a q6600-al sem futottak jobban a jatekok mint egy E6600al.A tremarkpontokban latszott csak nemi elony.Jatekokban Katt E8400-as 3,7en bizony odakeni azt a Phenomot tekerhetsz te azon barmit.
-
TTomax
félisten
válasz
TomBoy1986 #25886 üzenetére
Most ne haragudj tenyleg gyenge,hogyan is hasonlithatsz ossze egy 4magos processzort egy 2magossal?Hm?Miert nem ehhez hasonlitgatod?
-
TTomax
félisten
válasz
foreveryoung #25577 üzenetére
az ATT kb 10fokot fut a kártyádon,mi sem tudjuk miert.A 2D-bol 3D-be átkapcsoláskor jelentkező fagyást másnál is produkálja.
-
TTomax
félisten
válasz
katt777 #25497 üzenetére
Ez igaz senki nem vitatja csak a fraps OSD panelját nem tudod mozgatni csak a fix 4 sarokban... és ha szélesvásznú a játék akkor a semmit meri ettől meg megbolondul.
Akkor most megegyszer leirom... Lehet más játékokban így van ,DE az Assassins Creedben NEM...Rakd fel a játékot aztán nézd meg....de ha nem hiszed potyogd be a gugliba Assassin's creed fraps problem... és olvasgass...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest