- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Pavlidu
csendes tag
kosz a valaszokat
de: az a lenyeg, hogy most osszesen gepujitasra max 60ezer zs-m lenne. namost, ebbol karacsonykor kijonne egy x1900xt meg egy giga ram, mert eladom a 7600gt-met 40ezerert, 30er veszek ramot, es 30-er x1900xt-t (esetleg ha tobb penzem marad jobbat). azon is filoztam, hogy lehet hogy most majd leesik az ara az 1900asoknak az uj karik miatt, igy megjobban jarnek. a cf-en meg azert, mert a kesobbi jatekokhoz mar igencsak kelleni fog az r600as vagy g80as kartya, es az egy 1900as nem lenne eleg gyors. de mivel minden zsem gepre koltom, igy szeretnem, ha akkor mar gyors lenne. szal a mostani jatekokhoz nekem meg eleg lenne az 1900as, de lehet hogy tenyleg r600as karit kene vennem (maj ha megjelenik), mer azon mar tenyleg minden szepen menne, es talan a crysis is elfutogatna rajta. de az mar elegge ki lenne centizve, ram-ra meg eselyem sem lenne
(azer persze nem arra hajtok, hogy minden 1600x1200ban, meg 120 fps-el mennyen. csodalkozok neha hogy valaki arra hajt, hogy valamilyen regebbi jatek fps szamat 150-rol 160ra emeljek, de felreertes ne essek ez a tag nem ph-s. vagy ha az, meg nem lattam)
na, szal kicsit komplikalt a helyzetem....
azer meg varok tanacsokat, legyszi
es kosz az eddigiekert
(megegy okossag: marciusban lenne zsem meg egy giga ramra, addig meg esetleg ellehetnek 1el, mert meg nem sok jatek igenyli a 2ot... masik kerdes a proci, nemtok mar sajna valtani core2-ra, de mindenesetre asszem ha 100%ig nem is, de elegge kihajt barmit. meg maj marciusban talan veszek egy fokkal erosebb amd-t)
nem vagyok nagy forumozo (de kezdek raszokni), remelem nem gaz egy ilyen hosszabacska comment....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Pavlidu
csendes tag
na
vegulis azt okoskodtam ki, hogy par honap mulva veszek egy cf-es x1900xtx-et vagy xt-t, meg egy giga ramot, es amikor mar nem lesz eleg a kartya a jatekokhoz, akkor alaplapot cserelek, es veszek meg egy x1900ast, szerintetek ez jo megoldas?
pro: nem kell egyben sok zs-t kiadnom kartyara
tudok ramot venni
kontra: nehez lesz elpasszolni mindaket kartyat
es meg egy kerdes: a cf-es alaplap vegulis semmibe sem ''kever be'', csak lehetove teszi megegy ati kartya berakasat, ugye?
szerintetek igy lenne a legjobb megoldanom, vagy erdemes feltetlenul ujabb generacios kartyat vennem?
pliz!
kosz -
Pavlidu
csendes tag
hmm-hmm.
szal vegulis a nagy kerdes az, hogy 1giga ram meg egy x1900xt vagy nincs ram es egy 8800gst vagy maj ha jelenik meg ujfele ati akkor az.
nemtom melyiknek lenne tobb ertelme. azer az uj generacios vagy mifenes cuccok joval gyorsabbak az x1900asnal...
[Szerkesztve] -
Pavlidu
csendes tag
kosz
-
Pavlidu
csendes tag
hat ja.
csak az a kerdes, hogy majd vajon hogy alakulnak az arak....
meg a 7600gt mar eleg keves.... es lenne egy jo uzletem, egy 20as radobasaval tudnek venni x1900xt-t. szerintetek ez mennyire szamit jonak, es hogy most fizikailag egyaltalan hozza lehet-e jutni az uj generacios cuccokhoz?
az ati-nak mikor varhato az uj kartyasorozata?
megint mas: egy ilyen ujfajta kartyahoz mit kene meg cserelnem? mer ugy hallottam procit is biztos. de akkor mar ramot meg alaplapot is -
Pavlidu
csendes tag
bocs, megegy okossag
azt tom hogy a 8800 ashoz uj proci kene, hogy kihajtsam, de az x1900xt-nek eleg lenne egy 3800+ X2?
[Szerkesztve] -
Pavlidu
csendes tag
szerintetek 7600gt-rol x1900xt-re valtsak, vagy inkabb gyujtsek egy uj generacios cuccra? 8800 gst vagy ilyenek...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest