Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
miresz
üzenetére
Senki nem beszélt itt e8xxx-es csodákról!
Minek csináljak tesztet olyan játékokról, amik kihasznáják a 4- 6magot, jó hogy agyonverik szegény kétmagosokat pláne az EGO motoros dirt 3, meg f12010.
Ha tesztet akarsz, ott a ph-s teszt ahol vga limites beállítások mellett 1fps különbség van egy kétmagos AMD proci meg egy i5-ös proci között AVP, Metro2033, BF
C2 -ben gondoltad volna?
Itt a játszhatóságról ment a vita. Nekem rohadtul nem kell 120fps, amikor a monitor miatt max 60fps-t tudok megjeleníteni, de már 30 fölött se nagyon látok különbséget, oda meg elég a két mag. A játékok esetében a vga a limitáló tényező, inkább egy gyengébb proci meg egy erősebb vga mint fordítva.
Mindenki tudja, hogy erősebb egy 4magos proci a 2 magosnál azokban a játékokban amik tánylegesen használják a több magot.
Azoknál a játékoknál meg amik max két magot használnak, és kihasználják a nagy L2 cache-t és a magas órajelet azokban még a 4-6magos procit is lenyomják, főleg a régi játékokban figyelhető ez meg.
Mikor vettem a kártyát mindenki azzal jött, felesleges volt ilyet venned kevés a procid hozzá nem használja ki vegyél 5750-5770-t.
Még most is verném a fejem a falba, ha a gyenge 5770-t vettem volna, mivel ezzel a procival is megeszi reggelire az 5770-t a 6850-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
C2 -ben gondoltad volna?