Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
MZsoltee
üzenetére
Én is azt tudom mondani Cryteknek mint te, bár én más megközelítésből néztem. Egy Athlon 4850e procim volt Asus lappal és 2G rammal, amit lecseréltem, bár már fogalmam sincs mennyit kaptam érte
Hosszú távra szántam én is már a gépemet kompromisszumok nélkül, így vettem egy AsRock AM3-as lapot (vagy 2-3 hónapot vacilláltam egyébként én is miket vegyek) 4G ramot, és egy PhenomII 905e procit jó drágán
(46e) mert mániám az alacsony fogyasztás
Egy 945(?) vagy 950-es procival, ami nem mellesleg 2500MHz helyett 3200MHz-es, egy tizessel olcsóbban kijöhettem volna. Csak hát 65W <-> 125W
. Így került nekem (a cserét beleszámolva) cca. 54e forintba. Mindez volt január-február között.Már csak egy jó videókártya kell, amit úgy néz ki meg is találtam a 6850/6870 személyében
Még nem döntöttem el melyik lesz, hajlanék a 70-es felé, mert nem kívánok minimum 5 évig a géphez nyúlni
de persze szeretném minél olcsóbban megúszni azért én is
50-nél többet nem szívesen adnék már ki egy videókártyáért, ha addig, vagy környékére lemegy, akkor meglátom hogy mennyit lehet még majd rajta "okosba" csökkenteni
ha be lehet húzni 50 alá akkor már elgondolkodom a nagyobbikon. Csak hát ugye a fogyasztás... (mánia
)De véleményem szerint is felesleges a 6 magos proci, én sem vártam rá hogy olcsóbb legyen, mert akkor az életben nem fejlesztek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Filmvilág
- PayPal
- Kuponkunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hosszú távra szántam én is már a gépemet kompromisszumok nélkül, így vettem egy AsRock AM3-as lapot (vagy 2-3 hónapot vacilláltam egyébként én is miket vegyek) 4G ramot, és egy PhenomII 905e procit jó drágán
(46e) mert mániám az alacsony fogyasztás
Egy 945(?) vagy 950-es procival, ami nem mellesleg 2500MHz helyett 3200MHz-es, egy tizessel olcsóbban kijöhettem volna. Csak hát 65W <-> 125W
Még nem döntöttem el melyik lesz, hajlanék a 70-es felé, mert nem kívánok minimum 5 évig a géphez nyúlni