Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
sinya85
üzenetére
Egyet kell értsek sinya85-tel, nálam is ez a helyzet az e8500+6850 páros mindenre elég, váltani akartam én is 4magra, de egyelőre nem látom értelmét.
A battlefield 3 kiválóan fut full hd-ban, a Rage az meg minden maxon nem esik 60fps alá, tudom hihetetlen de ez van. A Dirt 3 volt aminél éreztem hogy kevés, de azért 30fps alá ritkán esett.Hiába van 4mag,ha nem tudja rendesen kihasználni a game és csak kettőt terhel rendesen a játék alatt. A magas órajel+a nagy cache sokat hoz a konyhára még mindig.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy a játék fejlesztők sem öngyilkosok, minek csináljanak olyan játékot, amit majd nem tudnak eladni, mivel az átlag user gépe kevés hozzá, így is elég rossz a helyzet az illegális letöltések miatt.
Próbálnak állandóan optimalizálni,javítgatni,patch, az AMD sem váletlenül adja ki azt a rengeteg beta meg preview drivert.
Itt volt például a Crysis 2 esete, amiből előbb kiadták a gyengébb verziót, mert így akinek "gyengébb" gépe volt annak is jól ment a játék.
Aztán kiadták a directx 11-es verziót, ami a jóval erősebb gépeket is megfektette. Mi lett volna ha rögtön ezzel adják ki, hát jelentős bevételkiesés!
A steam-en felmérések szerint a játékosok jelentős hányadának kétmagos gépe van 9800gt szintű kártyával, szóval nem hülyék a fejlesztők sem.
Full Hd meg vga limites beállítások esetén meg tehetsz alá akármilyen processzort akkor is közel azonos eredményeket fogsz kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő