- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1776 üzenetére
Nem próbáltam a feszt állogatni. Jó ez így.. Egyenlőre
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1774 üzenetére
Hát akkor megnyugodhatsz mert ahogy elkezdtem gamesozni komolyabban, nekem meg bekockásodott a kép
Szerintem ez driver gond lesz, bár nem tippelgetnék. Ahogy levettem 795/1150-re minden kiváló lett.
Nem tudom mi lehet de beérem ennyivel is. -
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1772 üzenetére
Pontosan mennyire van húzva a GPU-d és milyen procival van szerelve a géped?
Ja és még annyit had kérdezzek hogy ezt ati overdrive-al csináltad? A volton húztál valamit is?
thx -
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1770 üzenetére
Értem...Nem lehet hogy csak driver hiba?
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1767 üzenetére
Hogy érted azt hogy nem stabil? Mit csinál?
-
Komcsi
tag
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3,4GHz procival stabil 780/1200-as eredményem lett alapfeszen. Alapjáraton 55 fokos a kártya. Tesztek folyamán 3D Mark és Furmark programot használtam, akkor 75 fokos volt a kártya.
Szerintem nem is olyan rossz ez így -
Komcsi
tag
Látom subaruwrc aktív vagy meg érted a dolgodat. Azt mond meg nekem vagy valaki hogy alapfeszen meddig húzhatom a VGA-t.. XFX Black Editionról van szó.
Gondolok itt GPU clock-ra és Memory clock-ra. ATI overdrive-al csinálom.
Ez a rész amit nem merek egyedül és kéne egy kis tanács.Előre is kösz.
-
Komcsi
tag
válasz
segurissima #1735 üzenetére
Nekem Haf932-es ház is van itthon. Csak neked segurissima megnéztem: Belefér az 5970
zsombor22 :
Nekem is felmegy 70fok fölé de csak ha agyon húzom az órajeleket.
Kell vennem majd egy ilyet -
Komcsi
tag
Nekem Cooler Master RC-1000 van. Ajánlom mindenkinek. Ennél nem kellett gondolkodnom hogy belefér-e.
Amúgy tényleg nagy a kártya. -
Komcsi
tag
Hi mindenki.
Na lett egy XFX HD 5970 Black Edition-om.
Az lenne a kérdésem hogy a hirdetések szerint jár hozzá az xfx overtool program ,ám én azt hittem hogy a dobozában lesz. Helyette volt egy lap, mely megmutatta hogy az xfx honlapján hol kell letölteni. Én nem találtam sehol. Ha valaki tud ebben segíteni, megköszönném.Üdv. komi
-
Komcsi
tag
Hy...
Köszi a linkeket meg teszteket.
Jó karinak néz ki. Még át kell értékelnem hogy lecseréljem-e a GTX 295-öt...
Bizonytalan vagyokATI-val szemben, pedig tudom hogy most a legjobbak a piacon.
Üdv
-
Komcsi
tag
Hy..
Segítsetek kicsit nekem. Én is számítás-technikával foglalkozom de-e téren még tanuló vagyok
Arra lennék kíváncsi hogy ez a kártya odaveri-e, természetesen úgy hogy semmit nem húzok rajta az XFX GTX 295-öst? Csak annyit írjatok hogy igen és miért de pontosan, vagy nem és miért...
Nagyon érdekelne mert például ennek a karinak a Memóriavezérlő: 2 x 256bit hub-vezérelt, az enyémnek meg 2X448 bit !
Nem tudom eldönteni mi igazán a lényeg!! Ha jól néztem az adatokat akkor csak a DX 11 miatt ilyen menő, de ha rosszul gondolom akkor javítsatok ki.
UI: Minden nap tanulunk valamit...
Üdv és köszi
-
Komcsi
tag
Tök jó lenne ha csinálnának olyan tesztet amibe az XFX GTX 295 van öszehasónlítva ezzel a kártyával....Kíváncsi lennék a különbségre, és persze hogy melyik a jobb mivel nekem XFX van, ám a dx 11 miatt nézegetem ezt a kártyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest