Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
Milyen monitoron és mekkora felbontás mellett játszol?
Képjavító alkalmazásokat feltoltad mindig max-ra?
én 1680*1050 en és samsung 2ms os 22 colos. 60Hz-en
Lehet, hogy bizonyos monitoroknál produkálja csak ezt a problémát az ati?
Vagy csak a képjavító alkalmazások használatakor jön elő?
Én nem is annyira villódzásnak mondanám olyan hatást kelt, mintha pixelhibás lenne a monitor.
Aztán nv karival semmi gond.
Két külön konfigon tapasztaltam hogy ilyen a kép és 3 különféle ati karim volt mind új. Jogtiszta szoftverekkel és bolti játákokkal a patch-eket meg mindig frissítettem. Formatáltam újra raktam a windowst és mindent, de semmi változás. Szeretném, ha nem így lenne és vennék is 5970 es karit, de 3 próbálkozás után ami mind kudarccal végződott, nem igen merek atizni. Idegösszeroppanást kapnék ha megveszem a 140 ezres kártyát és a battlefield 2-ben beállítom az élsimítást aztán a vezeték recés a távolban meg megállapíthatatlan, hogy egy ember feje vagy csak a pocsék élsimítás miatti rece van. Ezek mellett pedig még a kép is egyes pixelei is villognának vagy zavart keltően viselkednének.
Jó lenne, ha garanciát vállalnának erre az esetre és visszavennék, ha bemutatom a boltban, hogy mit produkál a kártya a játékban.Nekem a 4770 es karinál amikor visszavittem átvizsgálták és hardveresen nem volt semmi baja tehát nem akarták kicserélni.
Vagy úgy lehetne venni, hogy elviszem a konfigomat a monitorral együtt. Ott belerakják a karit kipróbálom, hogy normális-e és ha igen akkor megveszem. -
Shono
aktív tag
Kis kiegészítés az AC hűtéshez. Még annyi, hogy a 4870x2-es hűtő alapján ez is min. 3 slot helyet foglal majd... (az 54mm ez 58mm vastag)
-
eladohardver
őstag
helyedben nem tenném... Inkább gariztasd... szar a venti hosszú a tengelye és hozzáér vmihez a karin belül, nálam is ez volt sapphire karival. "Ha feljebb tolod az újaddal 1 csöppet a ventit mikor hallod hogy zörög megfog szünni... a zörgés.. de ne addig nyomd míg megálll a venti
"--> Ha ez van gariztasd.
-
Shono
aktív tag
Sikerült nyélbe ütni a dolgot, boldog 5970 tulaj lettem, ezennel is köszöntök mindenkit.
Gyors első kérdésem:
Club3D kártyát szedett már szét valaki? Csak a ventilátor csapágyat kellene kicsit megkenni, mert olyan klasszikus "kispóroltam a kenőanyagot" hangja van.
(ezt kb minden eddig nálam megfordult gyártó ( CM/zalman/thermaltake stb..) ház/vga/táp/alaplap gyártójával tapasztaltam max 4 hónapon belül. //valamelyiknél azonnal//
Kivéve Noctua
Szóval azért az a véleményem erről, hogy b@sszák meg... (bocsánat, de mi van azzal aki nem szeret szerelni? hál' istennek én szeretek. ) -
sniper elite
senior tag
Nekem az első kártyámnál úgy csinált, hogy ugrott egyet a kép és utána kifagyott játék közben, de mindig egy kis idő után csak, szóval legalább 1 órát folyamatosan játszál ott helyben valamivel, ha nincs semmi gond akkor valszeg nem is lesz. Azt is figyeld meg, hogy amikor kapcsolja be a gépet, azonnal indul-e vagy először fekete képernyő és csak másodszorra indul, mert ha elsőre nem indul akkor tuti hibás darab. Ha nem engedi kipróbálni, akkor ellenőrizd le a kártya külsejét és ha nem látsz rajta semmi külsérelmi nyomot, akkor szerintem simán letudod gariztatni ha mégis rossz lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest