- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendz
csendes tag
válasz
#72042496 #993 üzenetére
Na ez teljesen igaz! Föleg a ROG-os termékek amik "8X" annyiba kerülnek és közben néha semmivel sem érnek többet a referencia kártyánál.Veszemazt példának a 4870 Matrix-nál.
Plusz egy ventivel meg kb másfélszer annyi bordával is rosszabb hűtési teljesítménye volt ahoz képest ,hogy a kezdeti időkben 6-7K-val is drágább volt a ROG matrica miatt.
Pffff.... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#72042496 #984 üzenetére
Ez valószínű. Sőt ez tűnik a leglogikusabb magyarázatnak.
vhunor: Hát attól függ mihez mérünk. Ha a 1,5 millió eladott HD 5770-5850-5870-5970-hez, akkor nem tűnik nagynak a hibaszázalék. Persze kérdés, hogy mekkora zörgéstől tekintjük a dolgot hibának. Mert picit szinte mindegyik termék zörög. Ha kihúzom az összes ventit a gépből, akkor még az enyémen is van zörej, de a többi venti teljesen elnyomja a VGA hangját.
-
sniper elite
senior tag
válasz
#72042496 #842 üzenetére
Én nem toporzékolok, tényeket mondtam! Ha nem tetszik, akkor talán tessék kicsit empátiát gyakorolni, mert látom együttérzésben nem nagyon vagytok nyerők! Ha hasonló helyzetben lennétek, nem tudom hogy esne nektek, hogy alig vártok egy kártya megjelenésére! Erre 1-2 hét után már garit intézhetnétek! Tudom, van ilyen velem is már előfordult, hogy alaplap meghalt 1 nap után! De az a tény, hogy hibás széria van kint, és amit kapok majd csereként az is ilyen lesz, legalább is megvan rá az elég nagy esély, hát mit mondjak... enyhén felbax idegileg! Ráadásul most második karim sincs, így amivel dolgozok dokumentumok mindent másolhatok ki laptopra, de ez az én bajom már...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest