- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottoka
őstag
Te csak azért válaszolgatsz, mert beégtél már mint a brüszzeli kapcagyár, és azt hiszed ezzel törleszthetsz. Nem egy képernyőmentést publikáltam amin látszik milyen karim van. Légyszives elfáradni ide[link], megnézni hány embernek van baja a radeonnal. Ez mindjárt kétségbe vonja azt hogy Te mivel is játszol.
[ Módosította: ollie ]
-
Ottoka
őstag
Esetleg ne magadból indulj ki a tákolással kapcsolatosan. A vízhűtés pedig nagyságrendekkel jobban teljesít és halkabb mint a léghűtés. Ennyit a vacakról
Ahhoz pedig neked semmi közöd hogy én a saját pénzemből vett kártyával mit csinálok.A garanciáról annyit, hogy nem csak azzal a kártyával van baj, amit átszerelenek vízre (vagy a referencia karitól eltérő más léghűtésre) hanem szinte minddel.
Jól informált vagy, a kártyák nagy részét a sapphire gyártja, csak más a matrica, ha más.
Szerk.: Még egy, az én átszerelt club3d kártyám jó. Soha nem irtam hogy rossz. Ami szar volt, az egy gigabyte 5970 volt, azt viszont még léggel használtam volna, de az annyira szar volt hogy abszolút nem is ment 3d-ben, sőt elég volt elinditani a gpu-z-t vagy everestet, már behalt...
-
XoZ
aktív tag
A hibát én sem a GPU-ban keresném (és nem is a memória chipekben), mert ugyanezek vannak az 58xx kártyákon, és jóval kevesebb gondot okoznak. Inkább a nyák vagy a hűtés lehet problémás, pl. ha nem fekszik fel tökéletesen a hűtő (ami egy ilyen hosszú fémdarabnál elképzelhető: [link]), vagy elcsúszik egy gap pad, akkor előbb-utóbb megsülhet valami. Ez persze csak találgatás, és ha esetleg így van, akkor ez még mindig lehet tervezési és gyártási hiba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest