- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladohardver
őstag
Valaki tud ennél ocóbban mondjuk 160 környékén ÚJ! XFX HD5970 BE-t?
Danke!
-
eladohardver
őstag
válasz
Steady74 #2139 üzenetére
Neked viszont be köll flashelni mind2 biost... mastert+slave-et
Ha gyártó oldalán nem találsz biost http://www.mvktech.net/-en bizti lesz...
-
eladohardver
őstag
válasz
bigdigit #2064 üzenetére
"lehet jobban járok ha már várok egy következő generációt."
ezt a kérdést, vagy legalábbis hasonlót énis feltettem, a megfelelő helyen tegnap.... de még én sem kaptam választ -
eladohardver
őstag
válasz
Casterke #2030 üzenetére
ezzel az egésszel csak az a probléma hogy 4600 fordulatú venti nem átlagos, akárhogy is nézem.... Főleg ha még azt is nézzük, hogy e miatt a marha nagy fordulat miatt a tengelye elereszti a ventit és zörögni kezd tőle az már nem egy kellemes dolog... a folyamatos kattogását halgatni.
-
eladohardver
őstag
válasz
KillerKollar #2027 üzenetére
azt hogy nem kapható.... Ezért nincs most 5970-em... Nem vagyok kivi a ventije hangjára ami még a fejhalgatón is áthallatszik....
-
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz
Zsozsooooo #1951 üzenetére
gts250 nem elég ahoz??
-
eladohardver
őstag
tuti h vmi gebasz van... nálam amíg megvoltak a 5970-ek 1x vót oan, hogy felraktam 10.2 drivert és ilyesmit csinált mint nálad....shift és stalker clear sky-nál, majd köv nap mikor megen próbáltam már jó volt... 10.3 betával nem volt ilyen, minimum 90 és max 120 közt volt az fps1920x1200 felbontás kimaxolva minden
-
eladohardver
őstag
naná! memóriának megnéztem max-tól visszafele, de mindíg ugyanaz 850/1200 vagy 900/1200 feszt sapphire progijával adtam memóriának+gpu-nak msi afterburnerrel meg frekiket lőttem be, de nem megy 1200 at a memória, illetve megy csak ugyanúgy kidobál... próbáltam 2 pc-ben ugyanaz mind2 vel... 1ik Giga 790X UD4P+ PhII 965 BE@4GHZ másik giga EP45 UD3R+E8600@4500
-
eladohardver
őstag
válasz
segurissima #1740 üzenetére
31-2 közt van vhol
-
eladohardver
őstag
Az! Mondjuk lehet, tévedek, és nem törik el, hanem mondjuk sulifix minőségű ragasztóval van rögzítve.... 4630 rpm
Abit OTES hűtése volt az első ilyen kiviszem a házból rendszerű az is ilyen volt
Azóta nem változtattak a gyártók ezekxerint... legalábbis ATI-éknál
ABU Ez tuti!
Amikor hozta Ottó a karit megsem moccant a tengelyen... most meg 3-5 mm -
eladohardver
őstag
-
eladohardver
őstag
válasz
pszichiater #1593 üzenetére
én használtam, de letettem róla... ugyanis dirt2nél ugyan 80 helyett 95 fps-volt viszont soxor fagyott single, illetve multiplayerben állandóan, illetve Stalker Clearsky is folyton kifagyott
-
eladohardver
őstag
Sapphire hd5970 nek amikor megkaptam hibátlan volt ventije.... lett használva összesen mióta itt van olyan 10-12 órát, és tegnaptól zörög a ventije
Mesés
-
eladohardver
őstag
válasz
csatahajós #1534 üzenetére
khhmmm asus, jellemző! Anno nálam ezzel a lappal : M3N-H/HDMI és ezzel a videokártyával volt ugyanez... sehogy sem indult a lappal ez a kártya: ENGTX280/HTDI/1G Mind2 asus termék
-
eladohardver
őstag
válasz
csatahajós #1527 üzenetére
Hali! Az egy tápcsere! Kevés neki a 40A.
-
eladohardver
őstag
Esetleg valaki tisztában van azzal, hogy wolfenstein game alatt miért csak 52 fps max? danke
-
eladohardver
őstag
helyedben nem tenném... Inkább gariztasd... szar a venti hosszú a tengelye és hozzáér vmihez a karin belül, nálam is ez volt sapphire karival. "Ha feljebb tolod az újaddal 1 csöppet a ventit mikor hallod hogy zörög megfog szünni... a zörgés.. de ne addig nyomd míg megálll a venti
"--> Ha ez van gariztasd.
-
eladohardver
őstag
Test drive unlimitedben néha az egész képernyő villan egyet szürkén... v inkább úgy mondom olyankor szürke árnyalatot látok, majd az addigi 60-70 fps megnövekszik 90-100 ra... szvsz akkor kapcsol be a 2. gpu (egy kis ideig, majd megint vissza 60-70fpsre) legújabb driver van fent.
Ugye az természetes hogy nemműxik a rivatuner? Sapphire kari és a redline progija nem ér semmit... azt írja "Sorry this tool is not supported on your graphics card" Há ez lol! -
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #1277 üzenetére
csak az a baj h MO-on ezek gondolom jóval később fognak megjelenni... Feltéve ha megjelennek. Amúgy meg honnan a szöszből szerezzek egy nem ASUS kártyát...
webshopok listái ** se érnek.
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #1154 üzenetére
Inkább asusnak köszönj
(#1163) sniper elite Szvsz kérj más típust nem muszály anusnak lennie nem?
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #1087 üzenetére
úgylegyen! am van olyan game amiben nemvolt perfekt a 4870x2 hónapokkal később sem... ezért passzoltam el... Igaz ez titeket nem érdekel, mert csak új gameket toltok...
-
eladohardver
őstag
Olyan hibával kik és milyen kártyával találkoztak amit gorneck írt? "többszöri újraindítás után indul csak" vagy mi a lópikula...
-
eladohardver
őstag
Hát mondsz vmit, volt 1 db rog-os lapom Asus maximus II Formula (olyan fsb wallos volt mint állat akármien refet állítottam neki), ami másnál is úgy viselkedett mint nálam "nem user hiba" és jóval drágább volt mint giga ud3r lapja, ami ugyanazzal a procival szárnyrakapott...
-
eladohardver
őstag
Mikor lesznek ezek a karik nem túlárazva...
-
eladohardver
őstag
Azt lehet tudni hogy melyik gyártó kártyái zörögnek eddig és melyik nem? Illetve melyeket cseréltek jóra...
-
eladohardver
őstag
válasz
ImpersonatoR #914 üzenetére
szvsz itt ph-n mindenki pciex 2.0-val használja.
-
eladohardver
őstag
"A védőoltás (Hd5970) előállítását a világjárvány veszélye miatt megsürgették, ezért az oltás következtében fellépő mellékhatások embereken való tesztelésére nem maradt elég idő. Szeretnél kísérleti egér lenni a Gyógyszeripar játékában? Ha igen, akkor mindenképpen menj el és oltasd be magad."
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #717 üzenetére
tome.jr-t igen
úgyhogy mostmár olvastál... mégpedig egy evga 790i ultra lappal volt garija...
-
eladohardver
őstag
válasz
sniper elite #624 üzenetére
én annyit csinálnék, hogy feltenném rá mégegyszer azt a biost amit a gyártó weblapján van azt ha azzal se jó, valamelyik más gyártó biosát, ha azzal se akkor vissza az orig asus bios és ezzel a lendülettel tenném vissza a dobozba ha úccsejó. Mást úccse lehet vele okoskodni... ha ezek közül semelyik nem help akkor ott vmi alkrész hiba van.
-
eladohardver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest