- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
Vigyed inkább vissza a boltba, mert ha bármit eltörsz rajta akkor garinak annyi! Haverom már járt így, valahogy megroppant a kari és azonnal a pofájába röhögtek hogy nincs gari! Amúgy ha bármi kisebb gond van a vga karival, akár zörög akár fagy, azonnal ki kell cseréltetni, minél előbb megvan az új!
-
sniper elite
senior tag
Ha olvastad volna amit eddig írtam akkor tudnád, hogy egy az hogy nem találtam 2 darabot, másik oka pedig a driver gyengesége, mivel a mostani drivernél még 1 kártyánál is komoly hiányosságok vannak! De később vagy 5870 vagy 5970 még fog érkezni mostani mellé, ne aggódjál!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #363 üzenetére
Oké vegyed meg kintről, a garanciát meg amikor intézned kell akkor imádkozhatsz! Vettem én már ramot meg jópár cuccot kintről, aztán nem kettő forint volt a posta meg minden! Driver terén meg tényleg szánalmas amit az első hetekben művelnek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #361 üzenetére
Ára az még okés lenne, ha lenne hozzá normális driver... kicsit ezen felbaxtam magamat hogy így adták ki a karikat!
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #343 üzenetére
Egy kis javítás
[link]
-
sniper elite
senior tag
Én is neki kezdek tesztelni a 5970 karimat! Persze a driver gyengesége miatt eléggé nehéz, de hát ez van egy darabig, sajnos addig a több kártyás rendszert se tudok összedobni amíg nincs kint egy jobb catalyst!
-
-
sniper elite
senior tag
Banditnál vettem, 156k volt postával együtt! Amúgy csomagolásban tényleg asus nyeri messze a versenyt! Mondjuk én most nem azért vettem ezt a fajtát, hanem mert csak ezt találtam, sehol se tudtam volna még karácsony előtt kézhez kapni! A következő karit majd Január felé fogom megvenni mellé, még gondolkozom 5970 vagy 5870 legyen!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Zsozsooooo #281 üzenetére
Gratula, én is ma szereztem be
-
sniper elite
senior tag
Azért egyet vettem egyenlőre mert driverben még nem nagyon bízom, tanultam a 2 db 4870x2 esetéből, amikor első héten rögtön beszereztem őket, aztán olyan driver hiányosságok voltak, hogy az elképesztő! 2 hónapot kellett várni mire kijött egy CF-et is normálisan támogató kari! Amúgy első meglepetés az új kártyával kapcsolatban, hogy iszonyatosan halk!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #263 üzenetére
Ezeknél mocskosabb patkány bandát keresve se találna az ember, hogy képzelték ezt el... 150 körül simán lehet rendelni legtöbb boltban, ki lenne az a baromagyú, aki pont ezeknél a szinte garancia nélküli redvás mocskoknál venné meg ennyiért pláne! Én egyszer vettem tőlük egy ipodot, elromlott 2 hónapra rá, erre basztak gariztatni pedig 120k-s cuccról volt szó! Egy Magyar cég segített le gariztatni, különben ezektől rajtam is rohadhatott volna!
pofátlan jó édes...
-
sniper elite
senior tag
Holnap itt az Asus 5970 karim, ahogy megjön csinálok képeket mi van a dobozban, mert én is kíváncsi vagyok nagyon rá
-
sniper elite
senior tag
-
-
sniper elite
senior tag
válasz
cowboy_bebop #146 üzenetére
Talán mert egy Sapphire OC meg egy tuningbarát Asus VGA inkább keresettebb mint egy sima semmi extrát nem nyújtó változat! Amúgy Asusban eddig sose csalódtam, azért is inkább olyat veszek amit ismerek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #137 üzenetére
Mindenhol ez a helyzet, ma 5 üzletre csörögtem rá, és 2vel emaileztem! Sehol sincs, a nagykerek 3-4 héten belül tudnak szerezni elvileg! Szerintem ami bejön Európába az meg is áll a nagyobb országoknál! Azért is mindenki fontolja meg ha karácsonyra akar venni, mert januárban lesz maximum nagyobb kínálat! Ja meg úgy tudtak volna hozni erre a hétre, ha 5db vagy nagyobb rendelést adna le valaki, de ez inkább boltoknak szól!
-
sniper elite
senior tag
válasz
sniper elite #130 üzenetére
Na fasza közben felhívtak hogy kifogytak totál a kártyából, és nem tudnak behozni mostanában, ezért törölték a megrendelést! Vadászhatok tovább...
-
sniper elite
senior tag
Én is folyamatosan próbálkozom egy darab beszerzésén, ha minden jól megy, akkor hamarosan meglesz!
-
sniper elite
senior tag
Én is így gondolom, Asus biztos nem hagyna cserben ha kicsit emelném a dolgokat! Amúgy még azt is megszeretném kérdezni, hogy melyik lenne jobb megoldás? Vegyek most egy 5970-et és mellé egy 5870-et? Vagy vegyek egyenlőre egy darab 5970-et és később ráérek venni mellé még1-et! Tudom idióta kérdés, de kíváncsi vagyok ki mit mond!
-
sniper elite
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy melyik fajtát éri meg inkább megvenni? Van a Sapphire ami elvileg OC verziós, meg van az Asus, amihez ha jól tudom, adnak valami olyan progit amivel lehet állítani jobban a tuningot! Szóval melyik a jobb? Tudom hogy referenciakártya mindegyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest