- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2606 üzenetére
akkor te is biztosabnak érezted a 925-ös core clockot
Én is visszább vettem egy picit hamar felszökött a hőfok bár ez mondjuk nálam a háznak is szerintem betudható egy kis gigabyte-m van kb 8000 ft
akarok majd cserélni házat meg coolink ventikben gondolkodom. Kivéncsi lennék az mennyit dob?
Akkor így nem igazán van hangja meg kisebb helyet foglal gondolom azért raktad bentre?Más:
Nm richard igen ez a kártya alapból böszme de tuningolva egy jó kis házban maga a bivalyság..
Milyen márkáju karid lesz? -
-
TTomax
félisten
-
jonner
tag
válasz
SzlobiG #2558 üzenetére
A topicban valahol van linkelve, hogy AMD Phenom procik is tökéletesen kihajtják 3 GHz felett. Amúgy most megint 157 / 300 MHz úgyhogy valami bezavart korábban gondolom. Most játszottam kicsit BC2-vel, 80 FPS körül mutatta a FRAPS végig. Elég sokat költött a cimborám mostanában a gépre, ha azt mondom neki cserélje le a procit, meg az alaplapot, meg a memóriát akkor biztos falnak menne.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2519 üzenetére
igen sajna nekem is a 950/1250 1,2 volton stabil úgy ,hogy akár 5 órát is nyomom a metrot csak agyári hűtő ilyen feszen egy ilyen házban képtelen lehűteni 1 óra után bamm bamm bamm egy hf 932-ben és coolink ventikkel tuti jobb lenne lenne szellőzés így most 935/1250-en használom 1,784-el. A affia kettő mikor is jön ki? jut eszembe
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2506 üzenetére
nagyon durván.Volt hogy nem értettem miért fagy le minden majd subaruval történt egyeztetés után kiderült hogya vrm miatt illetve a 2 gpu és vrm sokkal jobban melegedik a gyári hűtővel és oda raktam egy noctua 12 p-s hűtőt úgy tesztelek játék alá már nem kell...
nem nagyon van proci limit igen mondjuk ez a játékoknak is köszönhető.Egy metro alattt frapsel 5-8 fps különbséget azért látok 4,2 ghz-en... de ez se biztos. mindjárt frapsel megnézem.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2496 üzenetére
enyém is,ugyan az leeht ez a amx amit a játék tud?
mert stalkerben a dayen kívül nagyobb fps volt far cry 2-ben is jobbat ment nekem 4,2 ghz-es processzor mellett mint 4 ghz mellett de mindjárt nézek 3,8 ghz mellett is akár. kösz ia segítséget.Neked vrm-ek milyen hőfokot mutatnak?
-
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2466 üzenetére
egyébként nyomtam egy unigine benchmarkot és az átlag fps nem lett több 4,2 ghz-es processzor mellett max 3-4 fps mint a te fps-ed. mondjuk egy stalkert nyomhatnál ha nem nagy gáz videókari 950/1250 és proci 3,8 ghz én meg tolnám 4,2 ghz-en kiváncsi vagyok.Biosban kéne állítgatnom ahhoz meg lusta vagyok
.
-
lorcsi4
tag
válasz
SzlobiG #2466 üzenetére
az nem sok már bocsi
te ismered a procid de nekem 1,32 violton 4,2 ghz-en stabil 1,5 körül már 4,6-7-et menne és 1,4 volton már tuti 4,4 ghz-et bírná nem próbáltad még ilyne alacsony feszen? vagy ilyen a procid? csak nem merem léggel mert egy noctua nhu12p-m van. léggel nem merek neki menni ezt így még bármelyik játék alatt lekezeli.
-
válasz
SzlobiG #2443 üzenetére
Ok szóval szerinted egy 930 i7 hez (max1.25V őt kér) és egy 5970 hez elég lehet egy Slim 3x12 es radiátor? Csak mert nekem azt mondta az arc akitől vettem hogy hát ahhoz kell egy másik radi is
Egyébként melyik ház ról van szó mert azt sem ártana vennem és látom ebbe frankon befér csak be kell csavarozni
-
-
kokoato
aktív tag
válasz
SzlobiG #2375 üzenetére
Nem lehet lejjebb venni a feszt, "cyberkind" már itt érdeklődött, hogy néha 2d-ben dob pici pöttyöket, annyira alul van feszelve, 3d-ben tökéletes. Azta választ kaptuk, hogy egy hangyányi feszt neki, és jó lesz. Nos 5MHz emélés elég volt a gpunak, hogy 2d ben ne vegye le az órajelet annyira, nyilván a feszt se, azóta tökéletes az elmúlt kéthétben mióta meg van.
-
kokoato
aktív tag
válasz
SzlobiG #2365 üzenetére
Szőrösfánk alatt felmegy 91 fokig, addig alapon megy a venti, az nem tudom hány%, ott kapcsol egyet föl, majd leviszi 86 fokra, vissza vált a venti alapra, és így kapcsolgat, de 91 foktól nem engedi feljebb!
Jó lenne az eladó hütőd, de Tom-e kolléga azt mondta ne bontsuk meg még garis a kártya! -
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2365 üzenetére
Szerintem nem vészes.Anno a 4870X2+4870 CFX-el,olyan hatás volt,mint ha a repülőtéren felszállna egy gép.(turbináztak a kicsikék)Az 5970,full 3d-s terhelésnél,a közelébe sem jöhet zaj szinten,a CFX hangjához.
Ez tökre barátságos.44%-on forog a venti,még bőven elviselhető egy gyári hűtéshez képest.De gondolom egy Accelero,mást mutatna,mind hőfokban,mind hangban.Egyenlőre marad a gyári. -
kokoato
aktív tag
válasz
SzlobiG #2252 üzenetére
Csak józan ésszel gondolkoztam, "cyberkind"-nek meg kellett,jó vga, nem sok beruházás, fele annyi villanyszámla,meg talán most volt itt az alkalom, hogy a cfx-et még ellehetett adni kisebb buktával, mint talán 2 hónap múlva.
Nem tudom jól szálltunk-e ki belőle, az x2-őt 45k-ért számolták be, ami szeptember lesz 2 éves, a 4870-et meg 22k-ért, ami még garis szintén szeptemberig, így kellett rátenni 55k-t.
Itt már gondolkodóba estünk, vagyis inkább "cyberkind", ő finanszírozta a különbséget, én csak bonyolítottam a boltot.Így lett a végösszeg 122k.Nem hiszem hogy rossz boltot csináltunk, vagyis bízunk benne!
Hát így lett hogy én sem tudtam megállni, na meg "monosz" kolléga is azon netezik!
Háááát nem?DEEEEEEEEEEEE!
-
zsombor22
aktív tag
válasz
SzlobiG #2327 üzenetére
1 év tényleg nincs Novemberbe vettem a kártyát.
Azért gondoltam hogy a kártya a ludas,mert levettem a ház oldalát,odaraktam egy asztali ventit,és most lefutattam a Vantage-t töbször és nem indul újra a gép.
Az a fura még,hogy a Vantege megizasztja,de amikor játszok több órán keresztül 1920x1200 as felbontásba minden fullon a Metroval akkor semmi újraindulás. -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
SzlobiG #2254 üzenetére
Nem,nem villog,az SSAO módot beállítottam és minden rendben van.A játékban is így volt/van.Úgy látom azért agyon kell OC-ni egy 460SLI-t mire eléri a HD5970-et...
Legalábbis ebben a tesztben ...
Várjál máááár...most nézem van még egy opció... SSAO quality ultra (CS version) az advancedben...na akkor reteszt... -
Razermazer
őstag
válasz
SzlobiG #2238 üzenetére
Hát látom még az everest most is szarakszik nekem is mióta megvan a kártya, de már írtam idei is régebben. Nekem még a crossfire-rel is csinálta 5870-nél de csak 10.1-től a 9.12-vel nem csinálja. Atinál úgy látom az energiamenedzsment nem akar menni sehogy se minek erőltetik. Fogyasztás ide vagy oda, nem igazán számít, hogy lekapcsolja az egyik gput. Mi 5970-ek elfelejthetjük egy darabig az everestet. Lehet egy rendszer újratelepítés megoldja, bár nem hiszem.
-
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #2240 üzenetére
Jah nekem is fagyizik az everest.
Nálam baszakszik a laphoz közelebbi,hol elindítja a monitort,hol meg nem.A távolabbival semmi gond az mindíg indul DVI-on.Nem értem a dolgot,hogy mitől lehet.De a "rossz" DVI kimenetre tettem egy DVI-Dsub átalakítót,és analógon meg teljesen f@sza.Na ez mitől lehet? -
csatahajós
senior tag
-
csatahajós
senior tag
válasz
SzlobiG #2211 üzenetére
Ha teheted akkor vizet a "kopasz"ra. Tegnap sikerült végre összelőni a kicsikét és egy quad radira kapcsolva, EK Nikkel+Acetal blokkal 29 fok az idle és 39 fok Furmark alatt a load hőm
- hozzáteszem hogy hála OC kollégának sikerült a blokkot alig drágábban beszerezni mint egy AC Xtreme -
-
subaruwrc
félisten
válasz
SzlobiG #2193 üzenetére
Hát az 1Kw-os chifi izzadni fog mert gondolom nem alapjáraton akarsz tesztelni.
hát nem alapon, énis így számolok hogy kevés lesz
RI/OS
na de ez teljes rendszer fogyi a majd 600w nem?
csak 1 kártya szerintem nem is tud annyit felvenni a csatlakozókon keresztül vagy tud?
1 gpu-ra 220w-ot számoltam 1000/ 1250-en ( 5870 ből kiindulva ) akkor a 4-nek csak elég lesz -
RI/OS
addikt
válasz
SzlobiG #2193 üzenetére
nekem alapon ment 1200-at tovább nem is néztem.
Úgyis csak úgy kapsz plusz teljesítményt ha arányosan húzod a gpu-t meg a memet.
800/1200 az teljesen ideális.
Nem tudom hogy a táp miatt fagyott-e meg.
De gép kikapcsolása után még ment a táp venti 3 percet, olyat még sosem csinált.
(tény, hogy 6 vinyó, meg egy 4200-as i7 is volt a gépben)Szerintem egyébként inkább az lehet a probléma, hogy 300W a szabvány, ez meg ilyenkor simán megeszik 400 fölött, hiába 850-es táp, ha a 2 pci-ex csatin ad le 450W-ot, az szerintem nem normális dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- Sapphire R7 250 1GB
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest