- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1776 üzenetére
Nem próbáltam a feszt állogatni. Jó ez így.. Egyenlőre
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1774 üzenetére
Hát akkor megnyugodhatsz mert ahogy elkezdtem gamesozni komolyabban, nekem meg bekockásodott a kép
Szerintem ez driver gond lesz, bár nem tippelgetnék. Ahogy levettem 795/1150-re minden kiváló lett.
Nem tudom mi lehet de beérem ennyivel is. -
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1772 üzenetére
Pontosan mennyire van húzva a GPU-d és milyen procival van szerelve a géped?
Ja és még annyit had kérdezzek hogy ezt ati overdrive-al csináltad? A volton húztál valamit is?
thx -
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1770 üzenetére
Értem...Nem lehet hogy csak driver hiba?
-
Komcsi
tag
válasz
eladohardver #1767 üzenetére
Hogy érted azt hogy nem stabil? Mit csinál?
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #1700 üzenetére
Stock cooler.
Nálam azért jóval alacsonyabbak a feszek -
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #1694 üzenetére
Hát elvileg nem szedheted le a gyári hütőt egyikről sem, mert bukod a gart.
Persze ha visszarakod a gyárit, mikor visszaküldöd gariba, akkor ez nem szokott gondot jelenteni.Nálam már hisztiztek azért, mert picit meg voltak kopva a csavarok..
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
eladohardver #1602 üzenetére
Ez lehetséges. 0,8 A-es ventik vannak benne, amik azért maxon komolyan pörögnek.
-
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1602 üzenetére
Egyszerűen nevetséges ezeknek a kariknak a minősége.
-
pszichiater
senior tag
válasz
eladohardver #1596 üzenetére
Elég volt meguntam és leszedtem a 10.3-at.Visszaraktam a 10.2-est. Azzal jó.
-
theniel
aktív tag
válasz
eladohardver #1587 üzenetére
Köszi!
Átolvasom az ide vonatkozó jogszabályokat.
Mondjuk a később megjelenő játékok még akkor is fekete foltok maradnak, de legalább a már meglevők felől biztos lehet az ember, hogy működni fognak, ahogy kell. -
Shono
aktív tag
válasz
eladohardver #1577 üzenetére
Elvileg itt nemsokára lesz (legalább is a 4870x2-re is itt rendeltem hűtőt - az AC honlap megjelenés után kb 2 héttel)
-
Shono
aktív tag
válasz
eladohardver #1572 üzenetére
Sajnos ez tipikus, és egyáltalán nem függ attól, hogy mit veszel. Amin gyári venti van abból, kispórolják a kenőanyagot, és max. 1 hónap után zörög. Legyen az alaplapi, vga, táp venti mindegy...
Szerencsére megérkezett, bár még elég borsos ára van:
Accelero XTREME 5970
Asszem ennyi pluszt megérdemel a VGA. -
Ottoka
őstag
válasz
eladohardver #1572 üzenetére
Már zörög? nem gyenge...
-
pojzon
tag
válasz
eladohardver #1554 üzenetére
Noh igen, de ha jól tudom, akkor dvi-n nincs hangsáv, csak videojel, így hiába az adott átalakító a csatlakozónál bukik a dolog, de lehet hogy nincs igazam.
Szal ha valaki tudja pls ossza meg a tudását!
-
csatahajós
senior tag
válasz
eladohardver #1529 üzenetére
Őő nem vagyok ebben biztos. Átvittem egyik haveromhoz, neki egy FSP Everest 500W-osa van amin négy 12V-os ág van darabonként 18A-ral és láss csodát ott ment a kártya, igaz FUllHD-ban fagyogatott rendesen, de 1280on futott minden szépen.
A lapja egy MSI GD70-es, szóval most arra gyanakszom még, hogy túl régi a BIOS-om és azért nem szereti a cuccost...
De várok még ötleteket szívesen
-
Tomate
veterán
válasz
eladohardver #1516 üzenetére
Vsyncet kapcsold ki.
Driverben?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
eladohardver #1514 üzenetére
Mert az CrossFire. Az AMD ezt a technológiát úgy építette fel, hogy a programtól függetlenül is lehessen paraméterezni. Az SLI nem ilyen. Ha rossz a program multi-GPU optimalizációja, akkor az SLI-n nagyon nehéz segíteni. Persze nem lehetetlen, de normális skálázódás nem lesz.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
eladohardver #1486 üzenetére
A videókártya is melegszik,de nem azzal volt a gond hanem az OCZ ramok melegedtek,most visszavettem 1100 Mhz-re és lekaptam a ház oldalát azóta nem fagy.
-
lsc
nagyúr
válasz
eladohardver #1421 üzenetére
Nem állítottam hogy nem lehet bedöglött kártya, azt sem hogy ezekből egyikkel sincs gond, az nem tetszik hogy egyesek szerint az összes rossz, ennyi. Ha meg gond van a kártyával azért van a garancia, tudom akinek szüksége van rá azt nem vigasztalja, de ez egy ilyen "játék".
Ráadásul ez még nem cáfolja amit írt, lehet tegnap még nem volt náluk, nem is bedöglött, igaz az sem jó ha a venti zörög. -
Shono
aktív tag
válasz
eladohardver #1407 üzenetére
áá, semmi ilyesmi. csak hallom hogy rág egy picit. (eddig AC hűtőm volt ~0 zajjal. lehet csak azt szoktam meg.)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
eladohardver #1338 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolt Catalyst AI-val.
A Rivatunerről a fejlesztőt kell kérdezni, hogy mi a baj.
-
Devid_81
félisten
válasz
eladohardver #1283 üzenetére
Ez sajna eloferdulhet, akkor max mas marka utan kell nezni
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #1167 üzenetére
Éppen ezen agyaltam én is, hogy kérek másik fajtát, meglátom lehetséges-e. Lehet Asusnak hibás a nyákja vagy ilyesmi, nem vágom mi ez.
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #1105 üzenetére
jajjmá, csak a sniper szlenget használtam
-
tomamd
tag
válasz
eladohardver #1091 üzenetére
Játékok alatt is újraindul.
Van olyan teszt progi ami biztosan bebizonyitja hogy a kari a rossz?
-
gombcomp
senior tag
válasz
eladohardver #1013 üzenetére
Nálam néha sikertelen CPU-tuning után előfordult ez a jelenség.
A lap elindul csippan,de nincs kép.Ilyenkor gép leállít újraindít,és megy.
Én nem feltétlenül a kártya hibájának tartom,hanem valamilyen inkompatibilitásnak,
amikor a rendszer nem reseteli normálisan a PCie-buszt,és a 2db VGA-t nem
inicializálja.Ha sokszor fordul elő akkor bizony kártyahiba is lehet.
A kártyák a Sapphire-tól valók.
Ha valakit a kerregés érdekel,nem hallom mert a kompresszor hangja hangosabb,
amúgy ha beér a lapát az állórészbe,majd el kopik egyszer...
Nem kell betojni ilyenek miatt a 2 év garba sok minden belefér. -
TomiLi
addikt
válasz
eladohardver #1009 üzenetére
sajnos nemtom'....
Gaboman: Nem kicsit van túl árazva! Mai hír alapján képzeljétek: minden rendben van a TSMC háza táján...gőzerővel gyártják a 40nm-es chipeket, sőt ....bele is kezdtek a 28nm-es gyártás kifejlesztésébe....
Szóval menjenek a ....oda...egyik napról a másikra minden rendben lett?! -
vhunor
őstag
válasz
eladohardver #996 üzenetére
Az EP45-UD3R közismerten sokkal jobb quad tuningra mint bármelyik más gyártó bármelyik másik alaplapja, cserébe olyan egyszerű mint a faék, extrém tuningot leszámítva egy napon sem lehet említeni egyik UD3R lapot sem egy ROG-gal.
-
Bendz
csendes tag
válasz
eladohardver #996 üzenetére
Hát igen a "vad kapitalizmus".
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #979 üzenetére
Akkor vegyed meg most, magaddal szemben ne legyél már kapzsi! Vagy figyeld az aprót, aztán vegyél használtan! Ha megint szart kapok, akkor megint gari de utána elfogom adni az tuti!
-
KING1000
tag
válasz
eladohardver #977 üzenetére
Szerintem ősz fele csökkeni fog az áruk.
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #952 üzenetére
Ha jól olvastam vissza, akkor Sapphire kártyáknál van ilyen zörgés! Asusomnál nem volt, csak gpu hiba persze az is elég! De azért milyen már, hogy ventije zörög egy felsőkategóriás kártyának
Komikus azért, megnézném azért mikor adna ki az intel egy tömegesen rossz Extreme Edition procit, le is szednék a fejüket érte! Annak még a gyári coolerje se baxakodhat, dehát ez a különbség a gyártók között! Van aki a profitra megy, de minőséget nem nagyon helyezi előtérbe! Meg van aki minőségben perfekt!
-
AMATŐR
őstag
válasz
eladohardver #952 üzenetére
Az én PowerColor karim teljesen csendben teszi a dolgát. Nem zörög, csörög, csak szépen dolgozik. Közvetlenül az ünnepek előtt cseréltem le az XFX 5870 karit erre, amely csíkozódott.
Választásom nem volt, mert csak ennek a gyártónak a kártyái érkeztek a nagykerbe, de nem bántam meg. Igaz 2 év gari van csak rá, de hol lesz ez már 2 év múlva! -
Devid_81
félisten
válasz
eladohardver #868 üzenetére
Ahh ne is mond, meg lesz reptetve, en eleve nem ilyet akartam...de sajna hamarabb meg lett rendelve, mint en megkerdezve
-
Góliát
őstag
válasz
eladohardver #838 üzenetére
-
RI/OS
addikt
válasz
eladohardver #625 üzenetére
Persze, hátha esetleg utána teljesen behal, és már gariztatni sem lehet
-
NFree
addikt
válasz
eladohardver #625 üzenetére
Én azon a döglödő karin már nem cserélgetném a biost.
nehogy végleg megadja magát aztán ki sem cserélik gariba .
-
Paca2
senior tag
válasz
eladohardver #487 üzenetére
"mai fejjel" biztos nem vennék
esetleg később...
az várható volt h a driver friss, de h a hardver sz@r
remélem h kicserélik, és remélem h nem ugyanilyen sz@rra
-
Paca2
senior tag
válasz
eladohardver #441 üzenetére
phase t. 60 körül max, ennél nagyobbat sehol nem mutat alapfeszen, terhelve
-
DigitXT
félisten
válasz
eladohardver #427 üzenetére
Ez nem feltétlen ATI-specifikus, nV-nél úgy jártam, hogy eltűnt a Control Panel.
Le kellett rendesen pucolni az előző drivert, utána fel a frisset, és helyrejött...
(Könnyen beleszaladhat az ember abba a hibába, hogy csak simán telepíteni
kezdi az új drivert - ami amúgy elvileg azzal kezdi, hogy leszedi a régit...)
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #363 üzenetére
Oké vegyed meg kintről, a garanciát meg amikor intézned kell akkor imádkozhatsz! Vettem én már ramot meg jópár cuccot kintről, aztán nem kettő forint volt a posta meg minden! Driver terén meg tényleg szánalmas amit az első hetekben művelnek!
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #361 üzenetére
Ára az még okés lenne, ha lenne hozzá normális driver... kicsit ezen felbaxtam magamat hogy így adták ki a karikat!
-
Oliverda
titán
válasz
eladohardver #302 üzenetére
Igen, csak éppen a PHII-ben kétszer annyi mag van, és mivel ezt egyre több játék kamatoztatja ezért az a -200-400MHz egyre kevesebbet jelent.
sniper elite: Hülye azért nem vagyok....
-
keIdor
titán
válasz
Megint ez a GHz mánia, megsúgom az önmagában semmit nem jelent.
Az i7 meg messze nem olyan jó játékokban, mint amennyire agyon van hypolva.
Core 2-t meg nem érdemes venni, vagy csak szerintem vicc, hogy egy Wolfdale annyiba kerül, mint egy Deneb? -
Bluegene
addikt
válasz
jössz ezzel az ócska 3dmark06-tal
ez egy elavult tesztprogram 2006-ból
az számít hogy a mai játékokban mit produkál
-
syberia
veterán
válasz
eladohardver #265 üzenetére
-
gombcomp
senior tag
válasz
eladohardver #278 üzenetére
Szó sincs 2 db-ról az oldalon!
108 bruttóért/db túl jó lenne kiskerben.
Ezek tényleg hülyének néznek mindenkit... -
emmm
őstag
válasz
eladohardver #245 üzenetére
Na látom, közben kitették a Phenom II tesztet is hozzá, elégedett vagyok az amd prockóval. Néhol még jobban is teljesít. Egy 3 GHz-es Phenom II már elégnek számít.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
eladohardver #263 üzenetére
Szerintem túl kéne már lépni ezen a pixmánián, biztos lesznek még cifrább árak/elírások is ott. Én árgépen alapból ignorálom őket. Aki meg mégis ott vesz valamit az meg is érdemli.
-
subaruwrc
félisten
válasz
most mit akarsz le is van árazva 220 rongyról
-
sniper elite
senior tag
válasz
Ezeknél mocskosabb patkány bandát keresve se találna az ember, hogy képzelték ezt el... 150 körül simán lehet rendelni legtöbb boltban, ki lenne az a baromagyú, aki pont ezeknél a szinte garancia nélküli redvás mocskoknál venné meg ennyiért pláne! Én egyszer vettem tőlük egy ipodot, elromlott 2 hónapra rá, erre basztak gariztatni pedig 120k-s cuccról volt szó! Egy Magyar cég segített le gariztatni, különben ezektől rajtam is rohadhatott volna!
pofátlan jó édes...
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
eladohardver #260 üzenetére
Azért majd csinál ő is képet, ne aggódj..
-
subaruwrc
félisten
válasz
eladohardver #231 üzenetére
muhahaha. azért ez elmebeteg.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
"154.788,- Ft+áfa"
Vajon melyik kisboltból vették??
-
Manitou
veterán
válasz
Ettől tartok én is. Ez az ár azért elég abnormális
Jöhetne az nvidia is, akkor lentebb nyomná az árakat a konkurencia. -
gombcomp
senior tag
válasz
eladohardver #192 üzenetére
Nem próbáltam,de tapasztalatom szerint kell még 1-2 verzió,hogy jó legyen.
-
sniper elite
senior tag
válasz
eladohardver #137 üzenetére
Mindenhol ez a helyzet, ma 5 üzletre csörögtem rá, és 2vel emaileztem! Sehol sincs, a nagykerek 3-4 héten belül tudnak szerezni elvileg! Szerintem ami bejön Európába az meg is áll a nagyobb országoknál! Azért is mindenki fontolja meg ha karácsonyra akar venni, mert januárban lesz maximum nagyobb kínálat! Ja meg úgy tudtak volna hozni erre a hétre, ha 5db vagy nagyobb rendelést adna le valaki, de ez inkább boltoknak szól!
-
Digitalis
senior tag
válasz
eladohardver #108 üzenetére
pl ez a táp csak 650W-os létére, egészen szép 12V-os ágakkal büszkélkedhet. 28A / 28A / 30A stabilan-12V/52A. Láttam már olyan 1010W-os tápot ami ennek a nyomába sem ért, mivel 5-6db 12V-os ágán, max 22A/ág tudott leadni.
-
lsc
nagyúr
válasz
Attól hogy Te nem láttad még van ilyen .
-
TomiLi
addikt
válasz
Hát nekem sem volt egyszerű kiderítenem.... Mekem egy szuperflower tápom van aminek az adat tábláján fel van sorolva, hogy áganként (v1;v2;v3;v4;v5;v6)
Mennyi áramot tud leadni.... Hát ez szép és jó de fogalmam sem volt, hogyan vannak felosztva az ágak.... Ez akkor nem érdekes, ha minden ág tud pl 35A-t.. De nálam úgy van, hogy a v4 és a v5 tud 35A-t, de a többi csak 20-at.... (Superflower Aurora-nál így néz ki [link])
Addig kérdezősködtem, amíg valaki be nem linkelt egy nagyon részletes tesztet, ahol le van írva hogy mi van a V1; V2.....stb. ágra kötve....
Van olyan is amikor nincs elosztva ágakra, hanem oda tolja a kraftot ahol a legnagyobb szükség van rá.... de ezt annyira nem vágom, mert nem néztem utána, hiszen nekem áganként fel van osztva a max áram....
A 20A-es áram az például egy 5970-hez alapból édes kevés! Hiszen az csak maximum 240W-ot tud kipréselni magából, és a kártya alapórajeléhez (persze csak maximális terhelésnél) majdnem 300W kell!Tápos topikban utána tudsz érdeklődni, ha neked az általad említett tápok közül az utóbbi van, hogy is működik.... Véleményem szerint az bírja simán az 5970-et, még tuninggal is bőven! Én úgy tudom elképzelni, hogy nincsenek szét bontva ágakra a táp kivezetései, így annyi áramot vesz fel a vga a 70A-ből amennyire szüksége van... (Persze nem mind a 70A tudná - nem is kell neki, és nem is tudna hiszen kell az alaplapnak procinak, HDD-knek is áram az lejön a 70A-ből a maradék a vga-é)
Az olyan majdnem 850W-os táp, -
keIdor
titán
válasz
eladohardver #49 üzenetére
Nekem mindegy, hogy 120k, vagy 200k, úgy se veszek ennyiért VGA-t.
Max 70-80k. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
eladohardver #49 üzenetére
És azt nem mondta, hogy fél évvel a kiadás után?
-
keIdor
titán
válasz
eladohardver #45 üzenetére
2010 vége felé. Tipp: 60-70k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest