Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmaster
senior tag
Most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de HD4890X2-t miért nem adnak/adtak ki?
Szerintem ütős lenne. 5870 még csak nemrég jelent meg, de már az 5870X2-ről beszélnek. Hát a 4890 már viszonylag régóta kint van, és semmi jel arról (legalábbis konkrét időpont), hogy készülne egy X2-es változata. -
peetmaster
senior tag
Srácok, szerintem itt be kellene fejezni, nem?
5850/5870-es topikban is volt egy idő, hogy csak az oltogatások jöttek sorba, aztán azokat senki nem akarja olvasgatni, ha már nem az a topic címe, hogy: "kinek nagyobb az arca" meg "ki milyen anyagi helyzetben van".
Lépjünk tovább, oszt kész! Nem-e?
De azért Zin Dallas-ból megmondta, hogy mi merre hány méter.
-
peetmaster
senior tag
válasz
nebancsa #4843 üzenetére
Hali!
A hőfokos irományomat nem a Te kérdésedre válaszoltam, de akkor válaszolok Neked is.
Sajnos én nem tudok róla, hogy lehetne szoftveres beavatkozással feszültséget emelni. Az ASUS-oknál van ilyen talán (Smart Doctor), hogy adnak hozzá ilyen szoftvert. (de okosabbak javítsanak ki, ha tévedek) Én 3D alkalmazás közben mindig úgy mértem a hőfokot, hogy pl. a játék előtt megnyitottam az Everest-et, aztán mikor már játszottam 1 órát kb., akkor alt+tab-al kiléptem, és egyből megnéztem a hőfokot. Ez ugye 2-3 másodperces akció, ennyi idő alatt úgysem tud visszahűlni a kártya.
De a 28-30 fokos hőmérséklet alapjáraton az tökéletes. Elviekben akkor komolyabb 3d alkalmazásban sem mehet 50-55 fok fölé, ami szintén nagyon jó. -
peetmaster
senior tag
válasz
jaroslav #4836 üzenetére
jer1cho kollégával ellentétben, én a 4870 1GB-ot választanám. Azért is, mert viszonylag olcsóbb, és még ezzel a kártyával is ki lehet bírni jó pár hónapot. Még megállja most is a helyét játékok terén. Aztán február-március környékén pedig benevezel egy 58xx-es vga-ra, addigra biztos megy még le bőven az áruk. Jelentősebb DX11-es játék még úgysem jön ki addig.
De a 4890 sem rossz vétel.
-
peetmaster
senior tag
válasz
ricshard444 #4828 üzenetére
4890 Crossfire-el már vígan merészkedhetsz 1440-től magasabb felbontásokba is!
-
peetmaster
senior tag
válasz
ricshard444 #4820 üzenetére
Ez esetben várjuk a tapasztalatokat, eredményeket!
-
peetmaster
senior tag
válasz
ricshard444 #4818 üzenetére
+5k a futár?
Az utánvétes csomagküldés a legtisztább, csak ugyebár ennek az eladó örül legkevésbé, mert később kapja meg a pénzét.
-
peetmaster
senior tag
válasz
ricshard444 #4816 üzenetére
Úgy hallottam, hogy elég komoly gariztatási problémák vannak/voltak a Pixmania-nál.
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
válasz
jegenye77 #4798 üzenetére
Hát ebben az esetben nem biztos, hogy váltanék.
Várnék, még leszorítja az 58-as széria a 4890-ek árát, és esetleg aztán vennék. Nekem egy XFX 4890-em volt (4850 1GB-ról váltottam) , 1680x1050-es felbontásban nem okozott neki semmi problémát a Stalker: Clear Sky maximum grafikával. Nagyobb felbontásban nem próbáltam, mert nem volt HD monitorom.
Tehát arról nem tudok nyilatkozni.
-
peetmaster
senior tag
válasz
Digitalis #4785 üzenetére
Kötözködhetek?
Például engem a 7-8 bejelentett DX11-es játékból 1 érdekel (Stalker Call of Pripyat). Akkor ezért az egy játékért érdemes vennem egy 5850/5870-et?
Persze az már más tészta lesz, ha majd pl. egy 5850-hez hozzá lehet jutni 45-50k-ért. De addig még sok víz lefolyik a Dunán...
-
peetmaster
senior tag
válasz
Devid_81 #4779 üzenetére
A Vapor-X is jó, hiszen ugyanaz a hűtése, mint a Toxic-nak, csak a Heatpipe hiányzik róla.
Jól húzható mind a kettő, és nagyon csendes, ami nem elhanyagolható tulajdonság.
Különben meg már alap órajelen is jól teljesít a "kicsike". Itt egy jó kis teszt, ha még nem olvastad volna... -
peetmaster
senior tag
-
peetmaster
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem (lehet, hogy feltették már 1x-2x, akkor bocsi): Nem tudjátok, hogy Mo.-on lehet-e kapni Sapphire 4890 Atomic-ot?
Abba szeretnék beruházni, látván, hogy az AMD 58xx széria elég drágára sikeredett. De Atomic-ot se újonnan, sem használtan nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest