- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #1323 üzenetére
Kiegészíteném ezt a hsz-em mert a kártya nem kapcsolt 3D-be hanem 2D-s órajeleken ment ATI-toolnak hála.
DX10-be szűrők nélkül 20-45FPS között van nagyon változó, de átlag 35, motion blur kikapcsolásával elérhető őár FSP, de nem sok.
DX9-be teljesen jó 50-70FPS között van, viszont annyival nem szebb DX10, hogy akadjon. -
SzlobiG
félisten
Felraktam a Vista Hotfixet DX10-ből eltűntek a grafikai hibák, de továbbra is akad.
DX9-be viszont jól fut már nincs 0.5FPS menübe. Én amúgy nem vettem észre DX10után, hogy a DX9-el játszok, de egy a lényeg boxon LCD TV-vel sokkal szebb volt. -
SzlobiG
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1276 üzenetére
Megnéztem DX9-be menü szintén akad mint a barom, szal hagytam is a fenébe, kap egy uninstallt, végül is boxon kipörgettem már.
Jah Call Of Juarez DX10 benchbe a fák meg bokrok elég érdekesen néznek ki,miért?
[Szerkesztve] -
SzlobiG
félisten
Végre megjött nekem is a VGA MSI-éktől, folytatom az MSI birtoklást X1800 is az volt.
Ilyen nagy dobozt még nem láttam amekkora ez, meg gondosan bevolt csomagolva.
Futtattam 3Dmark 06-ot Vistán 7.6-os driver: 11170 pont ez reális? Sajna GTX-hez nem tudom hasonlítani mert az nem ment.
Ment a 3Dmark mondom mi van valaki kinnt az utcán porszivózik, vagy mitcsinál, azt a fenéket a kártya felpörgött.Elég nagy batár hűtés van rajta, nem rossz megoldás, de ez a hang valóban zavaró, mostmár elhiszem.
Játékokat még nem néztem mai nap folyamán lesz rá időm és megnézek párat Lost Planetre mindenképp kíváncsi leszek box után.
Milyen progi mutatja a kártya hőfokait? CC kivételével. Everest se mutatja nekem, lehet, hogy már régi.
Pár kép:[link][link][link][link][link] -
SzlobiG
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1259 üzenetére
Ha az X1800 gyárijánál hangosabb, akkor elhisezm.
-
SzlobiG
félisten
válasz
szacsee #1256 üzenetére
Igen lehet eszkábálni, de én nem szeretem szét vágni a házat ezért, inkább maradok a gyári megoldásoknál.
Jah CF-et nem sokan használnak pláne, hogy kell hozzá vagy 700-as táp.
Amúgy még nem kapni HR-03-at R600-ra nálunk.
Annyira azért nem lehet zavaró 2D-ba meg a PH-s tesztbe azt írták, hogy mint a 8800-ak olyan hangja van ami nem vészes, de hamarosan kiderül. -
SzlobiG
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #1242 üzenetére
Én még mindég sokkal jobb megoldásnak látom a gyári hűtést mert az kivisz a házból a levegőt nem úgy mint az a HR-03 meg a többi ilyen. Nekem a Silenecer az nagyon bejött annó.
-
SzlobiG
félisten
Persze nem mind1, hogy milyen lapba megy nyílván olyat kell venni ami támogatja, de Herrz elmagyarázta.
Amúgy a chipset támogatja amiket felsoroltam csak ha a lapon eleve egy PCI-E csati van, akkor sehogy nem lesz CF, meg az se mind1, hogy hányszorosan hajtja meg a kettő PCI-E sínt.
-
SzlobiG
félisten
válasz
Komplikato #368 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, csak az XTX általába az nv legerősebb vga-ja ''ellen'' van ami az Ultra.
-
SzlobiG
félisten
Új driver új remények!
[link] Valaki kipróbálhatná, hogy mennyit ér.
-
SzlobiG
félisten
Aki vesz kártyát Lost Planet DX10-es demót mindenképp nézze még!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest