Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Samsung Gear S3 - második kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris21
tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
azért ilyet kijelenteni erős! attól eltekintve, hogy a linux ingyen van és a micro$oft PÉNZT kér azért, hogy legyen egy oprendszer a gépeden, ami semmit sem tud, csak VEHETSZ rá új programokat, nem összevethető a kettő.
pl megbizhatóság terén, pl biztonság terén. mutass egy akármilyen alkalmazást ami n kilences rendelkezésreállást kell hogy produkáljon és windows megy rajta.
a vista meg egyenesen nevetséges. arról ne is beszéljünk, hogy a windows sokáig non-preemtive kernelt használt(95,98,me). de sorolhatnám reggelig ezeket. még annyit hogy a windowsnál a 2003nál jött be hogy választhatsz hogy milyen komponenseket telepitesz, addig a linuxban ez a kezdetektől fogva igy volt. XP pl mindent felhány a gépedre amit találsz, attól függetlenül, hogy az életben nem lesz pl tartományba léptetve a gép, stb.ps: nézd meg milyen oprendszer fut a hálózati célhardvereken(pl tüzfal). hát nem windows kernel az biztos.
peace.
ezt "nem tudom mikor lesz belőle profi OS"re reagáltam. szerintem maradjunk a konstruktiv vitánál az eredeti témában, azaz sikerült valakinek AGPs 2600XTt 3Dre birni linuxon?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AliExpress tapasztalatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest