- iPhone topik
- Yettel topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #306 üzenetére
& (#309) Bundás22
''sztem az AMD csődbe fog menni ilyen termékekkel vagy túl drága vagy lassabb''
az ''ilyen termékek'' alatt gondolom az X2-es szériát érted.
csak így magunk között szólva árulj már el nekem valamit. :
hogy a búbánatba akarsz/lehet összehasonlítani 2 olyan procit, ami között 1 generáció különbség van.
az Athlon64 X2-esei nem a Core2Duo procikkal egy időben születtek, nem is egymás ellenfelei.
Az X2 még annó az intel LGA775 foglalatos P4 D-i ellen volt harcban.
ilyen alapon én is elővehetnék egy sima 478 foglaltos P4-es NORTHWOOD procit (csakhogy még szebb legyen a kép) és akkor tesztelgetnék egy X2 mellett.
valyon valós képet lapnék????????????
nem hiszem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #266 üzenetére
1:, hagyjuk már ezt a 3Dmark-ba így meg 3Dmark-ba úgy dolgot.
az a tesztprogram is egy nagy vakítás, és sokan elhiszik, hogy bibibí az én gépem 400 pontal többet csinált úgyhogy jobb, és közbe meg játékok alatt lehet hogy lassabb.
2:, a karik még meg se jelentek, dehol egy hivatalos teszt, és máris azt kell olvasni hogy a 8600 gyorsabb lesz , meg olcsóbb meg blabla.hagyjuk márt ezt. majd amikor megjelenik akkor majd lehet ilyeneket írni, addig meg csupa filozofálás és álmodozás csak az egész.
(#262) VR6-Fan :
(#263) 7600GT : ez engem is érdekelne
[Szerkesztve] -
-
Telefunen
őstag
válasz
Bundás22 #249 üzenetére
Azért klassz hogy már most lesajnálod az új ATi középkategóriát, holott még meg sem jelent. Abban pedig biztos vagyok hogy a frissebb driverek rengeteget fognak dobni a kártyák teljesíményén (mert sajnos az ATi-nak szokása hogy csak sok-sok hónap múlva ''érnek'' be a kártyái. a'la: R520, R580)
-
Komplikato
veterán
válasz
Bundás22 #241 üzenetére
''megsúgom a legtöbb játék az nvidiát támogatja ''
Pfff. Mert van az elején Nvidia logó? Számít? X1900 szérián is egy halom ilyen game jobban ment ... Kevés olyan játék van ami tényleg, de pl. a Stalkert direkt GF-ra optimalizálták. Most ha egy játékfejlesztő el akarja veszteni egy kis zsebpénzért a potenciális vevőket, tegye.
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Bundás22 #240 üzenetére
hogy volt beállitva a FEAR a COH nem tudjuk....4 FSAA bekapcs aha és a többi beállitás? vagy azon kivül fulra huztunk mindent?
Engem a fogyaztsása érdekel és az UVD a gamera cseszek magasrol....ahoz,hogy 1 gamet végig vigyek egy negyed év alatt ahoz nem kell gép...
én x1950GT köröli teljesitményre tippelek amugy is....
8800GTS és ezek közé les pár kártya
[Szerkesztve] -
-
Bundás22
őstag
válasz
Bundás22 #235 üzenetére
ez a GDDR4-es verzió 3d mark alapján pont a 8600GT és 8600GTS közé ékelődik
8600GT kb 4683
8600GTS 5418[link]
2600XT 5027
Hiába kedves ATI-fan-ek ez sem lesz a megváltó
viszont valszeg akkor a DX10-es játékoknak a 8600/2600 teljesítménye elég lesz, különben nem ilyen teljesítményű karikat dobtak volna piacra, és a játékgyártók se írhatnak a felső tízezernek játékot csupán szal az első DX10 játékoknak elegendő lesz, szvsz még a crysisnak is bizonyára
[Szerkesztve] -
Telefunen
őstag
válasz
Bundás22 #202 üzenetére
[link]
Parancsolj. A rev1-es X1900GT kb. 2-3%-al gyengébb az X1950PRO-nál (tuninggal meg akár gyorsabb is lehet), és mint azt a pH!-s tesztből láthatod, az X1950PRO az esetek többségében ellépte a 8600GT-t (élelmosással pedig mindenhol ellépte volna, tehát a stalker, a TDU és az Oblivion is meglett volna -pedig elég kevesen játszanak élelmosás nélkül)
sőt a tuningolt GT/alap GTS-el szemben is nyerő az X1950PRO -tehát ha az rv630 veri az X1900GT rev1-et, akkor a 8-as középkatot is verni fogja.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TV antenna és jelerősítés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest