- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
Trance
csendes tag
A kari nem az en gepembe megy...nekem is ilyen kartyam van (Xeon procival 1GB rammal + Zalman ventivel birja a 450/735 kis szellőztetés mellett de meg nem v olt gond vele...)csak ugye mas proci kiseeb huto meg a 256 Mb vel fogalmam sincs mit bir a kartya stabilan...?! Nincs kedvem probalgatni azert kerdezem h szerintetek....
-
Trance
csendes tag
Hy! Tudom h ezeegy kicsit off de ki szeretnem kerni a velemenyeteket hogy egy HIS 9800PRO Iceq 128MB-os vga-t hanyas overclockal erdemes hasznalni es meg mit bír a kartya ha P4 2.4 Ghz a Proci P4P800 SE alaplap 400as tap 256 memoria...szerintetek..?!
Elore is koszi a help-et...
-
Trance
csendes tag
Hat mostansag lehet beruhazok uj karira, de biztos nem Inno szal en kivarom kit mit ad ki aztan tesztek utan dontok, de sztem minoseg mellett fogok voksolni vagyis MSi vagy Asus de remelem Asus mondjuk meg naluk kilatasban sincs AGP vel...
-
Trance
csendes tag
Hy skacok...?! Szerintetek van ertelme HIS 9800 Pro Iceq-t venni vagy pedig amit most mindenki istenít azaz (MSI) 6600 GT-vel jarnek jobban...Mindenki GT mellett dont nem tom miert, nekem az elozo van es semmi gond vele tuningal + Zalman Cooler-rel,tenyleg jobb lenne a GT a maga 128 bit-evel?!Amugy meg ATI Powaa
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest