Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
*1920x1080.
És, nagyon jó kérdés. Ha nem bírná a vga azt hogy beállítod full hd-ra, akkor fekete lenne a képernyő teljesen. Próbáld meg alacsonyabb felbontáson a monitorra dugni, ha van lehetőséged, mert ha mittudomén, 1680x1050-et hagyja, akkor a vga nem bírja. De elvileg azok a monitor által támogatott felbontások, amit ott kijelez. Szóval nem tudom. -
Thome
veterán
válasz
bedohazi #106 üzenetére
Jelen állás szerint ezekkel ne foglalkozz! Totál mindegy. Az a fontos hogy 128bit-es legyen. Nézz teszteket, nézd meg, hogy melyiken futnak jobban a játékok, ha erre kell. A Gt320m elbújhat a HD5470 mellett, a HD5470 pedig a Gt240m mellett.
Atus85: Nagyon jó kérdés, sehol sem találtam róla információt. Puding próbája az evés, vagy tedd fel a Nagy ATI Radeonos topicban a kérdésed.
-
-
Thome
veterán
válasz
bedohazi #100 üzenetére
A linket megnézted amit mutattam? Mert az messze (kb 1,5-2x) veri a HD5470-et.
Nekem is Ati kártyám van, de jelen esetben az NVIDIA-t választanám a helyedben. Az Opengl-el meg ilyenekkel ne foglalkozz. Mert nem lesz követelmény egy darabig még a játékokban, az biztos. A memória azért jobb, hogy egy játékban magasabb szintre tudod beállítani a textúrák minőségét, úgy, hogy ne swapoljon. (Ne kelljen betöltenie, mert előre tölti be a VGA memóriájába).Szerintem a GT320m-et válaszd (Biztosan erősebb a HD5470-től, és a legtöbb játék, -sajnos- NVIDIA által lefizetett, mahgyarul az NV kártyán jobban fut) De én az előző hsz-mben levőt választanám, ha van lehetőséged rá. Mert az kb a GT330 szintjén van.
Vagy a GT320m-es gépet vedd, vagy a GT240m-eset.
http://www.ipon.hu/webshop/product/acer_aspire_5935g_754g50bnw7p_lx.pg602.059/131438
-
Thome
veterán
Tulajdonképp mindegy, mert az 5470 gyenge a Dx11-hez, és 64bites... a Gt320m-ről pedig nem igazán találtam semmit, de ha az 128bites, akkor a Gt320m-et. Bár most aszondom, hogy a Gt320m-el rendelkezőt vedd.
Mennyibe kerülnek a gépek?
Mert ha 200-205 környékén vannak, és mindenképp Acer, akkor itt egy sokkal jobb alternatíva: LINK
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Egy fórumtársam megkeresett azzal a problémával, hogy nem tudja a Mobility Radeonoknál teljes képernyőre húzni Win7 esetén a játékokat, ha azokat nem widescreen felbontásban használja, és két oldalt fekete képernyő van. Erre van egy megoldásom. Garantált hogy működik. Nem írom át a közösségi oldalra szánt nyelvre az írást, hanem a neki fűzött levelem másolom be ide. Pontról pontra írtam, tehát mindenki érteni fogja, még az is, aki nem ért a géphez, csak az olvasáshoz...
Először is, itt egy link a 10.3a-hoz: LINK
Megoldás:
Példaképpen.. Mondjuk a maximum felbontásod 1280x800, és így is akarod használni minden esetben, akkor... Leírom pontról pontra:
Jobb klikk asztalon egy üres részen, "Képernyő felbontás", beállítasz eggyel kisebbet (például: 1280x768, debármekkorát belehet, csak ne a maximum legyen). Átállítod, OK.
Majd jobb klikk, "Catalyst Control Center" (Nekem magyar, szóval így írom le).. Tehát, CCC-t megnyitod, Ott a bal felső sarokban van a "Grafika" menüpont. Belemész, ott kiválasztod az "Asztalok & Kijelzők" menüpontot. Lennt látsz egy kis laptopot, annak a balfelső csücskében van egy KICSI fekete háromszög. Arra rákattintasz, majd kiválasztod a "Konfigurálás..." menüpontot. Két féle beállítás közül választhatsz. "Teljes" és a "Középre helyezett". Most mindkettő aktív, azaz kattintható. Kiválasztod a "Teljes képernyő"-t, majd "Alkalmazod". Elvileg át fog ugrani teljes képernyőre a cucc. Ezután Le OK-ozol mindent, kilépsz a CCC-ből. Majd a felbontást visszaállítod maximumra. Innetől kezdve a játékok mindenképpen full képernyőn futnak.Remélem segítettem.
Üdv,
Thome -
Thome
veterán
BFBC2-ben kisebb javulást hozott hogy kijött fél év után egy újabb Mobility driver...
-
Thome
veterán
válasz
- = Zk = - #91 üzenetére
A topic döglik. És idén kapsz választ: Egy picit erősebb a Mobility HD3470-től. Semmi más.
(3DMark06 ~ 1700pont)
És nincs csak 9.9-es Mobility Radeon driver... Talán a 10.3-ból lesz már mobility is. Kijárna, ha már itt van a Mobility HD5xxx széria...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Assetto Corsa EVO
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest