- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
fowe
csendes tag
Nos. Szerintem csak azok a kártyák működnek hybridbe amelyeken nincs külső crossfire csati pl:
. Azokon amelyeken van külső csati pl:
nem műxik a hybrid.A bal felső sarkánál látni a crossfire csatlakozókat. Az én 4670-esem is valszeg azért nem műxik hybridbe. Szerintem
-
fowe
csendes tag
na sikerüt működésre bírnom keresek valami megoldást....ha létezik. Nemsoká írok beszámolót is.
-
fowe
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus m4a785td-v evo lapom,és az a problémám hogy egyszerűen nem tudom elérni azt hogy a windows lássa az integrált kártyát. Csak azt látja amit belepakoltam ami egy ati HD4670. Így ki sem tudom próbálni a hybrid témát. Ha valaki leírná hogy a biosban mi a p*nát állítsak meg tudnám nézni hogy műxik-e hybridbe, olvastam hogy egy srác egy integrált HD3200-assal működtedte hybridbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest