- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
Közben megoldottam, most már a jó kártyával megy a gépem. Sajnos csak a Flashrom nevű flesser jó a frissítéshez, így vakon bár, de vissza tudtam vele tölteni a biost, sőt a módosított órajeles van már a kártyába feltöltve, úgyhogy most 250/500 MHz-en megy az R8500LE kártyám.
Rudi köszi a tippeket, kipróbáltam utólag, de azokkal sem lehet megcsinálni az újabb flesselést. -
Az volt a célom, hogy a Sapphire Radeon 8500LE 128MB kártyám alap órajelét 250/400-ról 250/500-ra emelem BIOS-hackkel, amihez a Radclk programot használom. El is mentettem az eredeti biost, megcsináltam az újat, majd az Atiflash flesselő proggival be akartam égetni az új órajeles biost.
Ekkor kiírta azt, amit a kollégának is fent, és innentől kezdve nem volt hajlandó az Atiflash írni a biost, még az eredeti biossal sem, sőt még forced módban sem hajlandó. Nehezíti a dolgomat az, hogy ami PCI kártyám van, egy S3 Trio, nem megy az alaplapommal, így kénytelen vagyok vakon dolgozni. Szerencsére van itthon még egy gép.
Most kénytelen voltam egy Creative TNT2 M64 kártyát berakni a gépbe, aminek 1024*768-ban elég szutyok a képe az ATi-hoz képest...
Nos, segítsen valaki nekem, aki már megoldotta a dolgot. A fenti 9100-as biosírást is próbáltam, de semmi... -
Aktív témák
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest