Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz Imdre #9015 üzenetére

    Szerintem nem szemellenzősség az, ha azt állitom, ahogyan te is leirod, hogy jelentősen problémamentesebb a források formátumkezelése, az újdonságok implementálása egy HTPC-be. Továbbá a párhuzamos használata sok minden másra. A lehetőségeket sokkal bővebbre ereszti egy ilyen eszköz.

    Ezzel párhuzamosan viszont megvannak azon hátrányai, hogy 1) átlagosan sokkal többet fogyaszt, mint egy dedikált lejátszó, 2.) sokkal drágábban lehet építeni igényes HTPCt, mint egy lejátszó ára 3.) vagy költesz kevesett és igénytelen lesz, 4.) nincs rajta tisztességes analóg video kimenet, 5.) a távirányitás is nehézkesebb, mint egy célrendszeren, és még sorolhatnám.

    Gondolom akkor igy már tiszta és világos számodra is, hogy én nem fogok semmit sem isteniteni, ellenben képes vagyok leírni ha valami hibát látok, hogy "igen vaze, ez bizony gáz ennél a kütyünél... de azért 95%-ig elégedett vagyok vele."

    Tényleg csak ennyi kéne...

    Syabas Fórum az A300/C300 hibáiról
    Bár csak mihamarabb rendbetennék...

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák