Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz blakey #57001 üzenetére

    Én nem fogom az U1-et csavargatni, nem ez volt a célom. Én tettem föl neked a kérdést, hogy neked miért tűnik rosszabbnak a Himedia.

    vannak tapasztalataim mindkét lejátszóról, igaz egyik sem a mostani firmwarekkel-> Hát ez az.

    A hálózati kezelés is katasztrofális-> Konkrétan miért lenne az? Az Auto Search valóban sokszor nem működik. Manuálisan kell 1x beállítani neki és kész. Ezért lenne "katasztrofális"?!

    1,5 év alatt semmit nem léptek előre, a gondok ugyanazok-> Speciel a HDR képarány hibát javították. DVD freki és 3D 24Hz hibán kívül mit kell itt még érteni?! (Most ugye jöhetne a kontra, pl. az U1 3D és HDR "képességeivel" szemben?!)

    használhatóságban sokkal jobb a Q10 Pronál és a képminősége is nagyon jó, Imprex nélküli Himediával egyenértékű, már amikor kikapcsolható a Himedia esetében-> OK, nem teszteltem soha az U1-et és elhiszem, hogy a "használhatósága" neked jobban bejön (Még 1x: én speciel sosem kritizáltam az U1-et!). A képminőség, hát, OK ugorjunk... Az Imprex teljesen kikapcsolható.

    tehát az olvasottak alapján még mindig stabilabb mint a HiPlayer.-> Hát ezt meghökkenve olvasom... Miért, mi a gond a HiPlayer "stabilitásával"?! :F

    Én sem vitatom, hogy a te szokásaidhoz, te meg úgy érzed, hogy a Minix jön be jobban, azt sem vitatom, hogy a maga hiányosságaival ugyan, de jó lejátszó és azt sem, hogy még van amiben jobb is, mint a HiMedia. Csakhogy a serpenyő másik felében is van "némi" többlet, a Minix-ében lehet van még egy alma, amíg a Himedia-éban pedig egy körte (és lehet még egy kis málna is akad) :D :U .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák