Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kaciokos

    őstag

    Sziasztok!

    Épp TV csere előtt állunk, és felmerült, hogy ne okos TV-t vegyünk, hanem valami alapmodellt, és a 20-30e Ft-os árkülönbözetet egy médialejátszóra fordítsuk, ami egyrészt valszeg többet tud, mint a TV okos része, másrészt rugalmasabb rendszert eredményez, pl. a lejátszó hordozható.

    Amit mindenképp stabilan tudnia kellene: filmek lejátszása NAS-ról DLNA-n keresztül, mindenféle formátumban, külső és mkv-ba épített feliratokkal, illetve normális képnézegető, ami DLNA-n keresztül és/vagy SMB share-ről szedi a képeket. Kép kifelé mehet HDMI-n, de a hangot külön rá tudjam vezetni az erőlködőre, ami pillanatnyilag csak sztereo RCA bemenettel rendelkezik, és amíg ki nem leheli a lelkét, ez várhatóan nem változik.

    Ami még jó lenne kategória: ha pendrive-ról is tudná a fentieket, játsszon le zenét DLNA-ról és/vagy SMB share-ről, bár feltételezem, ezek nem túl nagy igények.

    Ami még motoszkál a fejemben, hogy vajon elég-e a WiFi mondjuk egy nagyobb felbontású film stabil lejátszására, ezért LAN csatlakozó felé hajlok, és emiatt gyanúsan méregetem a pendrive méretű cuccokat, bár a hordozhatóság miatt a kis méret persze előny lenne.

    Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák