Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Zirowe #48043 üzenetére

    Egy "normális" NAS-on rengeteg olyan kényelmi funkciót lehet beállítani amivel egyszerű a filmnézés, zenehallgatás, számomra fontos a Plex, anit egy routerre nem lehet telepíteni, nálam 24 eszköz lóg a neten, ebből 2-3 filmet néz vagy zenét hallgat egyidőben, 2-3 eszköz meg neten játszik, dolgozik, ehhez "tiszta" router szükséges és ez az AC56U számára is megterhelő, én ettől inkább megóvom és a sztrímelést NAS-ra bízom.
    Addig amíg "csak" routerrel osztod meg a filmeket addig nem tudhatrod, hogy mennyire más egy NAS. Nálam jelenleg 4TB-nyi film/zene van megosztva, ezzel a router nem nagyon tudna normálisan működni.

    A kérdező egy olyan kategóriájú NAS-ra utalt ami valószínűleg az igényeinek is megfelel, ezt a router nem tudja hozni, ezért számomra nyílvánvaló, hogy a NAS-hoz képest sehol sincs. Nyilván ha egy 1TB-os lemezt kéne megosztani arra elég lehet a router, főleg ha nincsenek egyéb igények.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák