Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz Lmh #42998 üzenetére

    Átfutottam a linken lévő eszközöket. Vagy nem arra valók amire neked szükséged van, vagy gyengék hardveresen, vagy erősen hiányos a specifikációjuk. Emiatt én egyiket sem ajánlom. Ez egy kis ismeretterjesztő leírás olvasd el.
    A vásárlásnál olyat válassz aminek a processzora legalább A9-es szériás, 4 magos, min. 1,6GHz-es. Ezek már elfogadhatóan gyorsak. Célszerű 2GB RAM memóriásat venni, hogy ne legyen memóriahiány miatt akadozás. A Flash memória méretének akkor van komoly jelentősége, ha sok mindent fel akarsz telepíteni rá. A 8GB Flash általánosságban bőven elegendő szokott lenni a külső alkalmazások feltelepítéséhez. Ebből a 8GB-ból általában 4-6GB érhető el, mert a többit lefoglalja az operációs rendszer. Annyit tudni kell, hogy mindegyik eszköz beépített háttértára bővíthető külső uSD kártyával.
    Én az elfogadható árkategóriában speciel az RK3188-as de még inkább az RK3288-as processzorral szerelt eszközöket ajánlom.
    Ha meggondolnád magad, az aliexpress.com -ról nyugodtan rendelhetsz, mert gyakorlatilag kockázatmentesen teheted. Jobb a vásárlóvédelme mint az Ebay-nak. Amit esetleg kalkulálni kell az a vám és ÁFA, de még így is jóval olcsóbb mint itthon. Ha nagyon nem akarsz kintről rendelni, és a hazai webáruházakban sem találsz, akkor nézz körül az OLX-en vagy a Vaterán, és egy magas értékelésű eladótól vegyél.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák