Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    Sziasztok!
    Szeretnék egy olcsóbb, alapszintű tudással rendelkező médialejátszót.
    Az elmúlt 6 évben a WD TV első generációs változata tökéletesen megfelelt az igényeimnek, a HD MKV_k 90%-át lejátszotta.

    Pár éve próbálkoztam az Asus O!Play mini-vel is, de a képminősége nem jött be. Egyszerűen nem gondoltam volna, hogy a kategória egyik legjobb ár/értékarányú Asus-a ilyen. (egyszerűen a képminőség a megszokott sima, tiszta, éles HD minőség helyett afféle ricegős volt, mint amikor divx-et játszunk HD tv-n).
    Szóval csere, jött egy újabb WD TV, de végül mivel különbséget nem tapasztaltam az első generációhoz képest azon kívül, hogy a menü még lassabb lett, így maradtam az első generációs WD TV-nél.

    Ahogy nézem, mintha mostanában nem lenne olyan nagy választék médialejátszókból, mint pár éve. Legalábbis a WD szinte teljesen leállt, az Asus drágább modelljeitől meg az elsővel szerzett rossz tapasztalat miatt félek. Belső HDD-re nincs szükségem, minden filmem külső vinyón van.

    Az AC Ryan név rémlik régebbről, bár állítólag az a cég is bezárt már. PH!-n találtam pár új darabot (Playon HD Essential)10k körül, ha menő márkanévről és jó lejátszóról van szó, kiváló képpel, akkor beneveznék egyre. Tud valaki tanácsot adni az AC Ryan-nal kapcsolatban? Ha igaz, állítólag DTS-t is tud, ami nagyon jól jönne, lévén a hálóban csak a tv hangszórójáról filmezek.

    Más lejátszó esetleg 20k alatt? (wifi egyáltalán nem szükséges)

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák