Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Multibit

    veterán

    Újabb tapasztalataim a Dune B1 blu-ray loaderrel. Korábban már írtam, hogy nem igazán megbízható, véletlenszerű hibákat produkál nálam.
    Létezik egy csodás találmány, úgy hívják Copy Control. Van néhány audio lemezem, ami ezzel a f.szsággal van megáldva. Eddig nem volt vele problémám, bármilyen CD/DVD játékosban próbáltam, simán lejátszható volt a lemez. A Dune B1-en viszont kifogott! A lemez borítókon is felhívják a figyelmet, hogy bizonyos eszközökön lejátszási probléma léphet fel. A B1 úgy reagál rá, ha beteszek egy ilyen CD-t, hogy
    a) egyszerűen lefagy
    b) az optikai meghajtóra azt írja, hogy "nem elérhető".
    Arra nem tudtam rájönni, hogy az a) és b) eset közül mikor, miért az egyik vagy a másik következik be, ugyanis lemeztől független a dolog. Ha lefagyott, csak az újraindítás segít rajta - ez nyilvánvaló. De ha nem fagyott le, akkor is kénytelen vagyok újraindítani, mert miután belekerült egy ilyen audio CD a meghajtóba, semmilyen más CD/DVD/BD lemezt nem lát a gép újraindításig! Jó, mi?
    Úgy tudom, nem nagyon van rajtam kívül itt a fórumon B1 tulajdonos, de Max vagy Prime tulajdonosok vannak. Tudna valaki Copy Control és/vagy blu-ray loader témában tapasztalatokkal szolgálni? Esetleg a Dune hazai forgalmazói közül jelen van valaki a fórumon? Szívesen venném a vélemény nyilvánítását! :(((
    Ez már a második készülék, amit használok, az elsőnek döglött volt a sztereo kimenete. Szeretném tudni, hogy általában ilyen sz.rok ezek a blu-ray loaderek, vagy megint kifogtam egy hibás példányt!?
    Úgy mellesleg a Copy Control teljesen felesleges valami. Simán lehet másolni az ilyen lemezt, tehát a funkcióját nem látja el, csak keresztbetesz a vásárlónak (aki pénzt adott ki a lemezért)!

Új hozzászólás Aktív témák