Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Az alany egy Asus g501 (i7-8gb-gtx960m)
A probléma, hogy friss telepités után felraktam rá a CODMW3-t és amikor jön az intro videó, már ott elkezd olyat drop-t nyomni, hogy a fal adja a másikat
( miközben cipelnek, már ott )
Játék alatt néztem külsős programmal ( gpu tweak ) és azt láttam, hogy felugrik a GPU órajel egy pillanatra, aztán le is vágja ( gondolom ezért akad )
Mit tehetek, hogy ezt megoldjam ?
Ezzel a géppel ennek a játéknak röhögve mennie kéne

-
whited
addikt
-
whited
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
ment pü
-
whited
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
ment pü.
Amúgy mondjátok már meg még azt légyszi, miért hitegettek engem, hogy már megjött az alkatrész és épp csere alatt van, már csak pár nap és hozzák, aztán jön a levél, hogy bocsi nincs semmi.
És még 1, ha fizetni akarnak akkor mennyit kell adniuk, mert ugye perpill ilyet nem tudnak adni, mondjuk én annak is örülnék, ha hasonlót kapnék -
whited
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
szia
köszi szépen, de west kollega már intézi, csak azért írtam ide, hogy mi ilyenkor a folyamat, ezt tudjam, mert ha már megvettem 1 vagyonért és nem bír 1 évet, nehogy már megint vehessek másikat

-
whited
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
rendbe, megvárom west kollega mit tud segíteni, és ha baszakodnak vele akkor ez lesz.
attól tartok csak hogy ő azt mondta, lehet, hogy "amortizációt" akarnak felszámolni ami elég mókás szerintem
, mert nehogy már az én hibám legyen hogy nem tudnak csere készüléket adni 
-
whited
addikt
sziasztok
tanácsot szeretnék kérni, szeretném kiemelni hogy köszi előre is west-nek amit intéz de hátha itt is tudnak majd valamit..
Szóval van 1 asus g73sw-m amit tavaj vettem aug-ba még 328k-ért, viszont 2 hónapja elromlott-->szerviz, ezután vártam cirka 2 hónapot jöttek a levelek hetente hogy jön hozzá az alkatrész, utolsó levélben már azt írták szerelik be, erre jön 1 levél 1 hete, hogy nem is lesz alkatrész ezért megvásárolnák a gépet.
Szerintetek mi lesz a vége a dolognak mert nekem még sosem volt ilyen esetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Gombászkönyvek egyben
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
( miközben cipelnek, már ott )

Pyttawrx