Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
Sajnos nem segített a problémán

Zanik: Nagyon klafa a noti. Anyagminőség is tetszik, főleg a belseje. Baró ez a recézett barna plasztik, egyszerű és letisztult. Ami zavar az a káva, ugyebár tükrös lakkfekete ami előszeretettel gyűjti a port és az újjlenyomatokat, bár manapság kevés az olyan noti aminek nem ilyen a kávája. Elég tükrös a kijelző, most pl ablak mögött ülök a notival, fényerő minimumon, de nem olyan zavaró számomra. Max fényerőn majdnem tökéletes. Akkúidőről még nem sokat tudok mondani hiszen nagyon friss még az aksija, szal gondolom nem ad teljeskörű infót ha most leírom mennyit bírt eddig. Amúgy alacsony fényerővel wifivel, néha letöltéssel, kis 720p videóval bőven megvan a két óra. Ami zavaró a notiban mint írtam az ujjlenyomat gyűjtés, illetve hogy csak 1 jack van rajra, ebből az utóbbit megoldom majd egy usb-s hangkarival, a legelsőt pedig el lehet viselni. Eddig nem bántam meg hohy ilyen vettem, sőt. Szerintem az árkategóriájában a legjobb vétel. Problémám pedig csak a wifivel volt/van, mert valamiért nem tudja a megfelelő sávszélt, ami a g-s routerem esetében kb 20Mbit körül van, ehelyett csak 10-et kapok. Egyelőre várom a megoldást

Szal jó kis gép, erősen ajánlom ha könnyen hordozható de erősebb gépet szeretnél egy átlagos notebooknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx