Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeciBELL
csendes tag
Hali mindenkinek!
Átnézegettem már elég sok topicot, de sehol se találtam orvosságot az én problémámra!
Remélem tud nekem vki okosat mondani!
Szóval a baj egy ASUS A7V8X-es alaplappal van, pontosabban nem biztos hogy azzal van a baj, ezt kellenne kideríteni! A gép ugyanis a következőt csinálja! Rendesen bebootol minden, fut a windfos, no problem. Utána ha egy kis játékra kerül sor elszál a gép. Kifagy. KB 5-6 perc után. No már most az a baj hogy ezt elég rendszertelenül csinálja. Van olyan nap hogy minden egyes reset után ezt csinálja, van amikor egész nap semmi!
Próbáltam mindent! Friss Bios-t, új drivert, memória időzítést,de semmi. Az a legfurább hogy több éven át simán ment a gép, viszont amióta megvettem bele a 2800 Athlon-t nem boldogulok vele. A táp is egy 400W-os Codegen, tehát az se lehet kevés. Ja valamint everestel a cpu hőmérséklet akár lehet 60-70 fok is!!!
pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???

Én az alaplapra tippelek! Bár nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Eladó GIGABYTE Z590M ULTRA DURABLE Alaplap
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/kisebb-nagyobb hibával/
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem tud nekem vki okosat mondani!
pedig alap feszen megy a proci. Ugyhogy sztem félre mér az alaplap! A memóriát teszteltem memtest-el, de nem dobott hibát rá, a cpu-t cpustability-vel teszteltem, arra se dobott hibát! Mi lehet a baj???