- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
bulikavagyok #73 üzenetére
Nem mindenkinek egyforma az ingerküszöbje, engem speciel nagyon zavar a sok pici lag és fps drop, mikor 144 hz-en küldeném, de töredékére vissza-visszaesik.
Külföldi oldalakon írták a megoldást az én esetemben.
Le kell butítani a processzort, ki kell kapcsolni a E-magokat.
A te procidban úgy tudom nincsenek külön E és P magok, ott nem tudom mivel lehetne javítani.
Normálon:
És kikapcsolt E-magokkal:Gyorsabb, nincsenek akadozások, fps droppok. Így sem az igazi, de már szódával elmegy.
De tudjátok mi a legszomorúbb? Hogy a játék indító bejátszásaiban is megy a reklám, hogy ez egy Intel által támogatott játék.Nem sikerült Ubiéknak...
-
hdekakas
senior tag
válasz
bulikavagyok #71 üzenetére
Köszi. Azért főként egyet hajt nálad is. És kb 120 és 20 fps között vannak a beszakadások a diagramon ahogy látom kb.
Végén egy teszt eredményt mutatnál, mik a számok? Nálam cpu rossz válaszidő mutatkozik, hogy azért van ilyen EKG diagramja.
-
hdekakas
senior tag
Megvan, miért olyan sz*r az optimalizálása. Mikrolagok, fps droppok max beállításon, 4k-ban 115%-os FOV-val.
Hát ezek a huncutok csak 1 mag 1 szálra írták a játékot.
A 6100Mhz-re húzott 13900K proci is cpu limitbe ütközik néha. 31 szál nem dolgozik, 1 mag 1 szála meg szinte mindig maxon. 2023-at írunk gyerekek, még az AC Unity is 4 mag 8 szálat pörget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest